ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Dodatkowe pola przy dodawaniu zdj?? do galerii
kefirek
@kefirek ja odnosz? wra?enie, ?e Ty specjalnie to wszysko kaszanisz, ?eby ca?y czas by? na topie i by?y ju? takie opinie sprad? najpierw ?askawie kod i dopiero go wstawiaj.
Temat na dwa trzy posty, przy Twoich zagrywkach rozrasta si? do rzeki, morza i dalej grasz w kulki, aby znowu Ci klikn?li, a konkretna pomoc w lesie.

U mnie wszystko ok. sk?d ja mam wiedzie? czemu u niego nie dzia?a
NIE ODPSIUJE JU? W TYM TEMACIE BO ZAL

Jak kolega Piwi dodaje 4 pola jeszcze swoje i mam inne pola w bazie to si? nie dziwie ?e mu nie dzia?a za ka?dym razem gdy podam swój kod nie b?dzie mu dzia?a?
Edytowane przez kefirek dnia 05.05.2008 11:53:34

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 14:15:17
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Dobra ja to sprawdz? i jak wstawisz teraz co? kaszaniastego w jakimkolwiek temacie, bo wszysko Twoje b?d? sprawdza?, wale to stwierdzenie na forum, bo tu cz?owiek si? stara, zak?ada, ?e wszysko ok chce poci?gn?? dalej a Pan kefirek pisz?, ?e sprawdzi? a g.. prawda.

wlodekp.europa.pl
kefirek
Piwi napisa?/a:
Dzi?kuje, faktycznie tam by? b??d Smile Teraz ?miga Smile

Gdyby Kefirek uda?o Ci si? jeszcze opracowa? t? edycje z PA to by?oby ju? ca?kiem super.

Pozdrawiam.

Tak samo z tym by?o poda?em dobry kod a mu nie dzia? bo mia? inne pola i doda? sobie 4 pola w?asne i musia?em mu na pw poprawia?

Po za tym ?a?uje teraz ?e si? tego podj??em

Piwi
Podaj? swój kod z photos.php

Gdyby kto? to móg? sprawdzi? to b?d? wdzieczny.

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

kefirek
wlodekp napisa?/a:
Dobra ja to sprawdz? i jak wstawisz teraz co? kaszaniastego w jakimkolwiek temacie, bo wszysko Twoje b?d? sprawdza?, wale to stwierdzenie na forum, bo tu cz?owiek si? stara, zak?ada, ?e wszysko ok chce poci?gn?? dalej a Pan kefirek pisz?, ?e sprawdzi? a g.. prawda.

Wszystko by?o sprawdzone i dzia?a?o

@kefirek ?ciemniasz mnie ju? za?adowa?e? z t? dat?, gdzie napisa?e?, ?e wszysko dzia?a i odnios?em si? do Twojego postu , gdzie mog?em wszysko ju? dawno zrobi? sam poprawiaj?c MeTeo, a Twoje wstawki ola?. co teraz b?d? czyni?, bo jeste? ma?o wiarygodny i powa?ny. Jak Kuba...

wlodekp.europa.pl
kefirek
Z dat? by?o wszystko dobrze ale co ci b?d? t?umaczy? ty wiesz lepiej
W pliku submit dat? wybiera?o si? z listy rozwijanej
Pó?niej w pliku submissions.php data by?a zapisywana do bazy w formacie UNIXowym dzi?ki funkcji mktime

Problem by? tylko z przekazaniem daty któr? wpisa? u?ytkownik
Chcia?em zrobi? tak jak tu
http://www.gc.boo...
i potem date by si? tak wy?wietla?o
http://www.gc.boo...azdata.php
bo si? nie wy?wietlana przy akceptacji a tak wszystko dzia?a?o

Ty widzia?e? b??dy tam gdzie ich nie by?o
Edytowane przez kefirek dnia 05.05.2008 12:23:53

To po co przeszed?e? na normaln? jak by?o niby ok.
@ Piwi a te wynalazki:
Lotnisko:
Samolot:
To te? by?o u kefirka bo jako? nie widzia?em i by? mo?e nie kefirek, a Ty namiesza?e??

wlodekp.europa.pl
Piwi
Ja sobie doda?em kolejne pola ze wzgl?du na swoje potrzeby, doda?em je prawid?owo bo wszystko dzia?a dobrze, oprócz edycji z PA. O dodatkowych polach informowa?em Kefirka w prywatnych wiadomo?ciach.

kefirek
To te? by?o u kefirka bo jako? nie widzia?em i by? mo?e nie kefirek, a Ty namiesza?e??
W?a?nie to o si? rozchodzi u mnie tych pó? nie by?o bo kolega chcia? na pocztku 2 pola data zrobienia i miejsce zrobienia

To po co przeszed?e? na normaln? jak by?o niby ok.

Grin a co do daty to kolega chcia? r?cznie wpisywa? bo mu si? spieszy?o Grin bym szybciej zrobi? wi?c zrobi?em recznie potem
Edytowane przez kefirek dnia 05.05.2008 12:30:13

I tu wracamy do jednego z moich postów w tym temacie, ?e nie uko?czono a ju? mieszaj? i wychodz? niepotrzebne zgrzyty.
Normalnie powinno si? teraz ola? spraw?.
I POWIEDZIE? PACJENT BUJAJ SI? SAM!
Edytowane przez wlodekp dnia 05.05.2008 12:32:43

wlodekp.europa.pl
Piwi
W prywatnych wiadomo?ciach do Kefirka pisa?em mu ?e jednak robi? 4 dodatkowe pola i Kefirek poda? mi prawid?owy kod do submit, photogallery itd dla tych?e 4 pól.

Kolego @Piwi je?li kolaborujesz na Pw to tam te? szukaj pomocy na forum jest publikowane dla wszyskich do wykorzystania i nie p?acz na ogólnym skoro my nie mamy pozosta?ego kodu i nie ma jak sprawdzi? to Ty przeginasz, bo co na PW to ?wi?te mo?esz mi nawet nawsadza?, a ja i tak tego nie ujawnie publicznie na forum, dzia?aj wi?c jak ka?dy i nie mieszaj, lamentem na forum.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl