ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 24

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Galeria u?ytkownika (usergallery aka usergalerie)
DMac
Czy da rade dodac lightboxa do galerii uzytkownika?

www.alaskan.net.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:34:50
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
LAbUdZiN
Jak zrobi? by zdj?cia mog?y dodawa? tylko kobiety?
Dla m??czyzn po prostu album galerii by?by wcale niewidoczny i niedost?pny.
Wybór p?ci przy rejestracji mia?bym obowi?zkowy bez "nie chce podawa?" .
Edytowane przez LAbUdZiN dnia 28.02.2009 19:08:31

www.takgramy.pl
Kopciak77
LAbUdZiN napisa?/a:
Da?em Twój plik register.php i nie wywala ju? b??du ale nie tworzy te? albumu. Jest Jak przy zastosowaniu normalnego register.php

Dzia?a tylko przy w??czonej rejestracji z email.
Edytowane przez Chemikpil dnia 05.03.2009 22:37:29

DMac
Na stronie http://www.pmk-kr...allery.php widzialem ciekawa rzecz. Mianowicie jest tam zwijany panel "U?ytkownicy posiadaj?cy w?asne galerie". Nie chodzi mi o zwijanie panelu tylko o tak liste uzytkownikow gdzie po najechaniu pokazuja sie miniatury albumow danego usera.
Wie ktos jak zrobic taka liste z wyswietlaniem sie albumow.

www.alaskan.net.pl
MajkelxD
U?ytkownik mo?e ustala? dost?p dla grup. Kiedy u?ytkownik bez dost?pu spróbuje otworzy? zdj?cie przekierowuje go na userphotogallery.php
Chcia?bym aby przekierowywa?o go na podstron? z informacj? ?e nie ma dost?pu z takiego i takiego powodu. Najlepiej gdyby dla ka?dej grupy pokazywa?o inne info np. je?li ustawi?em dost?pno?? dla grupy z id=1 , u?ytkownikom którzy nie sa w tej grupie wy?wietli dany komunikat.
Jesli ustawie dost?pno?c dla grupy z id=2 wy?wietli si? inny komunikat i tak bym móg? sobie dodawac na przysz?o?? do ka?dej grupy inne. Niestety nie moge sobie z tym poradzi? nawet nie wiem gdzie szuka? wi?c zwracam si? z pro?b? do bardziej do?wiadczonych. Pozdrawiam.

xela
Ja jestem zdecydowanie ociemnia?y, Zrobi?em wszystko zgodnie z opisem instalacji za??czanej do paczki, doda?em link w nawigacji oraz w user field, ale nie widz? nigdzie miejsca w którym móg?bym doda? zdj?cia ustawia? uprawnienia etc, zdecydowanie w tym wypadku zg?upia?em czy istnieje mo?liwo?? jakiej? podpowiedzi co robi? ?le albo czego nie zrobi?em ?

Edit, Ju? dzia?a przepraszam za ba?agan Smile
Edytowane przez xela dnia 14.04.2009 11:53:08

WujekGREG
Jak zrobi? link który powoduje dodanie zdj?cia? Tzn sam skrót aby nie wchodzic na moja gallerie itd. Aby by?o mo?na z listy roziwjanej wybrac album i ciach upload n serwer.
Edytowane przez WujekGREG dnia 13.05.2009 08:24:58

www.gdzie-bylem.pl
MajkelxD
Cz?sto moi nowi u?ytkownicy dodawaj? po 10 i wi?cej albumów my?l?c ?e to fotki w ich galerii a to przeciez albumy z miniatur? zdj?cia które dodali. Najlepszym rozwi?zaniem by?oby przekierowywanie po dodaniu miniatury do danego albumu, wtedy dany u?ytkownik dalej by dodawa? fotki ale juz prawid?owo i w danym albumie, to samo przy tworzeniu nowego. Prosz? o pomoc w zbudowaniu takiego przekierowania.

KCS
U mnie wszystko ?adnie dzia?a, przynajmniej narazie ale mam jedno pytanko. Chcia?bym wstawi? link do Administracji prywatn? galeri? w plik theme.php i teraz tak, w pliku user_info_panel.php linia z linkiem wygl?da tak:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

a w pliku theme.php chcia?bym to podmieni? za to:

Próbowa?em ju? ro?nych mo?liwo?ci ale ci?gle nie dzia?a tylko zamiast linku mam b??d. Wie kto? jak to zrobi?? Aha i nie kierujcie si? linkiem z theme.php bo to jest styl z EP prze konwertowany pod PF7 a wi?c ten link i tak nie dzia?a.
Edytowane przez KCS dnia 18.07.2009 19:30:35

Kopciak77
Mo?e jest to proste ale ja mam problem , co zrobi? aby w Galerii u?ytkownika po dodaniu albumu przez u?ytkownika automatycznie by?y prawa pliku 755 a nie 744 (atrybuty dla katalogu ). Bo ja za ka?dym razem musz? zmienia?, gdzie pope?ni?em b??d.

Z góry dzi?kuj?
Edytowane przez Kopciak77 dnia 21.09.2009 21:54:34

sonny09
Mam pytanie.
Bo wgra?em t? usergallery i wyswietlaj? mi si? napisy pod nawigacj? Frown
Typu:
"Notice:underfind vaiable:" i tak dalej.. Frown
Edytowane przez Pieka dnia 08.10.2009 21:47:43

Pieka
  1. Po pierwsze, kod bledu w tag code.
  2. Po drugie, albo podajesz calosc, albo zachowaj wszystko dla siebie i nie zawracaj glowy.

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
sonny09
Przepraszam spieszy?em si?.

To jest to;

srv138.odsiebie.com/MTI1NTA5ODE4Mw==/MTI1NTA5ODMwODIuSlBH/blad.JPG
Edytowane przez sonny09 dnia 09.10.2009 16:43:07

khaman
Kod b??du w [code] a nie obrazek.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

sonny09

I jak klikn? na 'Moja galeria' to mi si? strona g?ówna otwiera. :|

Pomo?e kto??:|
Edytowane przez sonny09 dnia 10.10.2009 12:23:58

pigmailon
Witam,

Zdaje si? ?e przyczyta?em ju? wszystko o "usergalerie" na forum, i nie widz? rozwi?zania mojego problemu.
Wgra?em mianowicie wszystko, tak jak by?o w pobieralni, ustawi?em limit zdj?? tak jak by?o w instrukcji, natomiast nie by?o w instrukcji nic o skalowaniu. Gdy u?ytkownik chce doda? zdje?ie, w kwestii skalowania widzi takie zdanie: "Obraz zostanie przeskalowany do 0w x 0h pikseli", i pewnie to w?a?nie jest winne temu, ?e wogóle nie da si? za?adowa? zdj??, nawet mele?kie jest odrzucane jako za du?e... Niestety nie potrafi? sam wykmini? jaka zmienna w plikach php jest za to odpowiedzialna, b?d? wdzi?czny za rad?.
Edytowane przez pigmailon dnia 10.10.2009 13:38:12

Pieka
Dane regulujace wielkosc zdjec sa pobierane z ustawien galerii portalu, usergallery nie posiada wlasnych.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
pigmailon
W takim razie musi by? co? nie tak z tym pobieraniem ustawie?, bo w galerii normalnej, zarówno pierwszej jak i drugiej, wszystko dzia?a OK... no có?, najwy?ej z rezygnuj? z tej galerii u?ytkowników...
Edytowane przez Chemikpil dnia 10.10.2009 18:19:00

sonny09
Dzi?kuj? bardzo Pfft poradzi?em sobie sam..
Tylko je?li kto? móg?by mi powiedzie? jak ustawi? ?eby po wej?ciu na czyj? profil by? odno?nik do jego galerii.

stelo
Szanowni programi?ci przetestowa?em wszystkie rady udzielone w tym w?tku i nadal mam ten sam problem z galeri? u?ytkowników.
U?ytkownik po zalogowowani ma tylko link w menu moja galeria który odwo?uje si? do ./administration/userphotoalbums.php po czym nast?puje przekierunkowanie do strony g?ównej.
Podobnie jest w przypadku gdy jest zalogowany administrator, który ma dwie opcje w menu moja galeria i administracja albumami
i które te linki odwoj? si? do ./administration/userphotoalbums.php

Jak doda? link w menu który by edytowa? i dodawa? galeri?? Mam zainstalowan? wtyczk? Photo Dir Gallery 2.5

Dzi?kuj? z góry za okazan? pomoc i zainteresowanie.
Edytowane przez stelo dnia 04.11.2009 18:25:55

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl