ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
PHP-Fusion Off-Line - Instalacja na domowym serwerze
Marta66
Zrobiono nam stron? www w oparciu o PHP-Fusion 6 Content Management System. Mamy j? na serwerze zewn?trznym. Mam dost?p do panelu administratora(nazwa u?ytkownika i has?o). Wszystko dzia?a na zewn?trznym serwerze idealnie, niestety na localhost(Xampp)jak chc? si? zalogowa? do panelu administratora to wyskauje informacja: poda?e? b??dne has?o. Jeste?my stowarzyszeniem, nie sta? na informatyka, dlatego zainstalowa?am stron? na localhost, ?eby nic nie zepsu? na serwerze zewn?trznym i si? uczy?.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - bogdan 11.12.2013 18:49

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:09:10
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Vanko
Siema Pfft, kiedy? te? korzysta?em z xampp-a lecz zmieni?em go na wampserwer, gdy? mia?em z nim mnówstwo problemów, tobie tez radz?.
Tutaj masz w?tek co i jak WampSerwer

PW od moderatora:

http://skyde.pl
bogdan
A przede wszystkim zmieni? wersj? PHP-Fusion na now? i wiele problemów w przysz?o?ci si? uniknie.

PW od moderatora:

Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
jantom
Wamp, Xampp, Krasnal... To wszystko jeden pies, tylko inaczej ubrane.
Wracaj?c do meritum - która wersja XAMPP-a jest zainstalowana na serwerze lokalnym? Czy wersje Apache (httpd), PHP i MySQL s? takie same, jak te na serwerze zewn?trznym?

Z innej beczki - bogdan, czemu temat dotycz?cy v6 jest w dziale v7? Pfft Nie powinno to trafi? do http://www.php-fu...ad_id=9572? Nekroposting - to jest to!
Edytowane przez jantom dnia 11.12.2013 21:41:02

http://jantom.info
bogdan
Jednak poczekam z przeniesieniem, mo?e si? Kole?anka "zaktualizuje", bo nie ma sensu u?ywania czego?, co ju? odesz?o w zapomnienie i nie jest wspierane.Smile

Z innej beczki - czy w specyfice Supportu istnieje poj?cie "necroposting"?
Rzecz - jak samo poj?cie - dyskusyjna, nawet "stare" w?tki s? aktywne, aktualne i wa?ne, przynajmniej wg. mnie.Smile
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
jantom
Bardziej ?mia?em si? z samego siebie, ?e chcia?o mi si? szuka? tak starego tematu. Kolega zaktualizuje si?/nie zaktualizuje si?, ale nie róbmy ju? syfu w temacie dot. v7. To nie tylko zmiana numerka, ale równie? licencji. Nie ka?dy musi si? na to zgodzi?. Kiedy? z nudów szuka?em starych stron na PF-ie. Do dzisiaj potrafi? znale?? takie, które dzia?aj? na podstawie v5. Jak co? dzia?a, to Ci, co si? nie znaj?, nie ruszaj?.

Ten post jak najbardziej mo?na uzna? za kolejny element do tego syfu i bez skrupu?ów nale?y go w wolnej chwili wywali?.

http://jantom.info
Marta66
Przepraszam, ?e napisa?am post nie w tym dziale. Nie jestem informatykiem, dlatego zwróci?am si? o pomoc. Najnowsz? wersj? PHP-fusion potrafi? zainstalowa? i dzia?a na localhst. Jednak to co nam zrobi? projektant strony nie dzia?a na localhost.

Po??czony z 13 grudzie? 2013 05:53:
soltys napisa?(a):

Siema Pfft, kiedy? te? korzysta?em z xampp-a lecz zmieni?em go na wampserwer, gdy? mia?em z nim mnówstwo problemów, tobie tez radz?.

Po??czony z 13 grudzie? 2013 05:54:
dzi?kuje, b?d? próbowa?.
Edytowane przez Marta66 dnia 13.12.2013 05:54:03

bogdan
Je?li "?wie?o" robiona strona i nie ma du?o tre?ci, to mo?na przenie?? na now? wersj?, ?eby nie by?o potrzeby robienia aktualizacji.
Poprosi? projektanta, niech pokombinuje.
W sumie Tomek pisze, ?e dzia?aj? strony nawet na v5, ale ja te? niedawno je?dzi?em Zastaw? 600. Grin
Do nowych wersji na pewno b?dziesz mia?a wi?cej dodatków do rozwoju strony.Smile
Takie jest moje ch?opskie proste zdanie, bo sam jestem jeszcze w powijakach webmasterki i wiem, ?e ucz?c si? na swoich b??dach i do?wiadczeniach b?dzie jednak lepiej "id?c z post?pem".

PS.
Nie pisz posta pod swoim postem, tylko dopisuj przez edycj?, bo ju? masz dwie "ró?yczki".
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
poki289
Marta66 napisa?(a):

Przepraszam, ?e napisa?am post nie w tym dziale. Nie jestem informatykiem, dlatego zwróci?am si? o pomoc. Najnowsz? wersj? PHP-fusion potrafi? zainstalowa? i dzia?a na localhst. Jednak to co nam zrobi? projektant strony nie dzia?a na localhost.

Po??czony z 13 grudzie? 2013 05:53:
soltys napisa?(a):

Po??czony z 13 grudzie? 2013 05:54:
dzi?kuje, b?d? próbowa?.
Zmie? projektanta, jestem zdania place, wymagam.

www.add-ons.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl