Zobacz temat
Download i podkategorie
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 02.01.2006 21:55:50
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
przeczyta? na dole strony na skórce np. Insecure czy jako? tak
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 18:01:24
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
kondi |
Dodany dnia 02.01.2006 21:57:39
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 38 Data rejestracji: 30.12.2005 14:38 Złamana licencja |
engine: PHP-Fusion v6.00 kasha theme by: sonar from EP |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 02.01.2006 22:01:01
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
na skórce np. Insecure czy jako? tak nie potrafisz czyta? ?
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
mareg |
Dodany dnia 02.01.2006 22:09:04
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 34 Data rejestracji: 15.10.2004 08:31 |
SebaZ napisa?/a: [Jakby? chcia? wiedzie? to mam racje w 100%. Czy rozbawi?em Ci? tym, ?e stwierdzi?em fakt i udowodni?em Ci, ?e si? myli?e? ?? ![]() Masz racj?, ?e nie dzia?a ![]() A id?c dalej za Twoim rozumowaniem, to zegar nie ma prawa dzia?a? w 6.00.2xx, tyle ?e niestety akurat dzia?a smiley czyli jak napisa?em powy?ej, umieszczenie MOD'a w danej kategorii nie jest warunkiem koniecznym i wystarczaj?cym aby mod dzia?a? tylko w tej wersji. ZONK - rozumowanie to chyba ty masz takie - jakby? zapozna? si? z ró?nicami pomi?dzy ró?nymi wersjami PHP-Fusion to by? wiedzia? o co chodzi. Poza tym g?upi zegar to nie ?aden mod tylko animacja we flashu wstawiona w najprostszy panel. Jak w ogóle mo?na porównywa? te dwie rzeczy?? LOL ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za moje rozumowanie, widocznie mam za ma?y rozum. Ale tylko nie?mia?o zauwa?am, ?e porównywa?em umiejscowienie a nie funkcje. a co ty mozesz o mnie cz?owieku wiedzie??? Nie wiem jak Ty ale ja to mam j?zyk, którego u?ywam do mówienia i wyra?ania my?li - ty mo?e u?ywasz tego narz?du do czego? innego i dlatego piszesz "j?zor" ![]() Co ja mog? o Tobie wiedzie?? Tyle co wszyscy czytelnicy tego forum. ?e jeste? szybki w ocenach i nie przebierasz w s?owach. "J?zor" napisa?em w sensie w?a?nie stylu Twoich wypowiedzi (czego przyk?ad wida? nieco wy?ej) a nie w sensie organu anatomicznego. Twoje oburzenie dok?adnie potwierdza mój pogl?d (jaki sobie sobie wyrobi?em wy??cznie na podstawie czytania Twoich postów) na Twój temat - jak si? wypowiadasz publicznie to poddajesz si? automatycznie pod os?d czytelników. I niewa?ne czy Ci si? to podoba czy nie ![]() Edytowane przez mareg dnia 02.01.2006 22:12:56 |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 02.01.2006 22:21:55
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Panowie SebaZ i mareg: Jeszcze raz zobacze wasze posty, ktore bezposrednio nie dotycza danego tematu, to obaj dostaniecie bana!! Dobrze obaj wiecie, ze jestem daleki od tak radykalnych posuniec, ale "co moc, to moc" mowiac gwarowym jezykiem. Jestescie wartosciowymi i cenionymi userami i powinno Wam byc wstyd za takie zachowanie.. Poprawcie sie. Tematu nie zamykam, ale nie bede tolerowal wiecej postow w stylu "Ty jestes taki i owaki". Mysle, ze wyrazilem sie az nazbyt jasno. Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
mareg |
Dodany dnia 02.01.2006 22:35:49
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 34 Data rejestracji: 15.10.2004 08:31 |
Sorry Pieka, ja ju? sko?czy?em dyskurs z SebaZ ![]() ![]() |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 02.01.2006 23:00:10
|
a ja jestem za ZAMKNI?CIEM bo odpowied? zosta?a ju? udzielona i ju? ka?dy wie co i dlaczego nie dzia?a A mareq to chyba dlatego si? burzy, bo poprostu wytkn??em mu co?, ale mniejsza z tym... jak si? wypowiadasz publicznie to poddajesz si? automatycznie pod os?d czytelników. I niewa?ne czy Ci si? to podoba czy nie smiley a skad wiesz?? mo?e ja w?asnie to lubie i taki w?asnie jestem: kontrowersyjny, bezpo?redni, nie przebieram w ?rodkach i s?owach, jednak co? wiem (zw?aszcza to co chc? i to co si? nauczy?em w?asnymi si?ami) i jak trzeba bardzo pomóc to pomagam... Jak widzisz wiem jaki jestem i jest mi z tym dobrze.. mo?e ja na forum jestem taki a w ?yciu inny?? Tego nie wiesz i raczej nigdy si? nie dowiesz... Mo?e to jest moje odreagowanie na ?ycie w?ród ludzi, na to co si? wokó? mnie dzieje, mo?e to jest najlepszy sposób dla mnie na to wszystko - ba ja uwa?am, ?e jest i bed? si? tego trzyma? a jak komu? pomagam to sprawia mi wielk? radoch?, bez wzgl?du na to co uwa?aj? inni. Mo?e niektórzy uwa?aj?, ?e robie ?le tepi?c tak niektórych, ale ja poprostu nienawidze leserstwa, lenistwa. Sorry, ale ludzie którym nawet nie chce si? wej?? w Panel admina ?eby zobaczy? co mog? zrobi? ze stron? to ju? jest szczyt... i nie zas?uguja na ?adn? pomoc. Bo oni tylko potrafi? pisac zróbcie mi to, zróbcie tamto... niech te osoby tez maj? na celu, ?e ci którzy im pomagaj?, albo przynajmniej staraja si? pomóc maja swoje ?ycie i nie siedzi nonstop przed kompem :/:/ Albo chocia?by co to jest za podej?cie: ch?? tworzenia stron internetowych bez podstawy jak? jest html ?? To? to ju? przesada :/ Ja nie mówi?, ?e ja jestem bogiem i wszystko umiem - tak naprawd? to ja nic nie umiem - no mo?e html znam nie?le, a tak poza tym to nic nie potrafi?, a przy odrobinie samozaparcia robi? du?o rzeczy - zw?aszcza w PHP i DELPHI (w w?a?ciwie ObjectPacal - taki j?zyk objektowy programowania ![]() Ja te? na poczatku nic nie umia?em, ale jak nie umia?em to setki kursów szuka? na necie poczyna?em, googluj?c - potem je czyta?em, bawi?em si? prostymi napisami na bia?ym tle (ale to by?a frajda jak mi si? pojawi? napis "CZE??" pomalowany na czerwono na ?ó?tym tle) To? to by? szczyt a teraz co?? Szczytem jest dla mnie programowanie obiektowe w PHP - z przyp?ywem ch?ci i praktyki przybywa umiej?tno?ci, bez tego nie zdob?dzie si? NIC. Kurcz? ale mnie wzi??o na wspominki itp... No ale w sumie dobrze napsia?em jak to ze mna jest ![]() EOT Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
mkapron |
Dodany dnia 13.03.2006 23:40:17
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 11.02.2006 01:16 |
Zainstalowa?em wersj? 2.00 tego infusiona na najnowszym mfusion (oparty na php-fusion 6.00.303) i te? niestety nie dzia?a. Wiem, ?e problem jest z przekazaniem do bazy danych poniewa? dzia?a bez problemu je?eli "r?cznie" dodam rekordy w bazie danych. |
|
Przejdź do forum: |