ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wylogowanie po klikni?ciu dowolnego odno?nika
bartek124
A chcesz bana w googlach? Duplicate content. forkred.webd.pl przekierowujesz na forumkredytowe.org i po krzyku.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 18:13:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Konto ukryte
Oki wi?c tak zrobi?, po prostu wszystko postawi? na jeden link Sad a szkoda bo my?la?em ?e co? si? da zrobi?, dzi?kuj? za fatyg? i pomoc Smile pozdrawiam.

bartek124
Nie praktykuje si? jednej stronki na wielu domenach, to niekorzystne dla witryny i powoduje w?a?nie takie problemy. Owszem, jedna stronka mo?e mie? wiele domen, ale jedn? g?ówn?, do której reszta zwyczajnie przekierowuje.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Konto ukryte
@bartek124 Dzi?kuj? za bardzo cenn? informacj?, jak najbardziej zrobi? jak mówisz. Pozdrawiam

bony-m
Witam

Problem z wylogowaniem po klikni?ciu w panel administratora lub jaki? inny link.
Sprawdza?em sposób kolegi bogdan ze zmiana w bazie ale nadal nic.
Jakie? inne sposoby ??

bogdan
Przele? dok?adnie ca?y w?tek.
Musi zadzia?a?, które? rozwi?zanie.
Podrzu? screen bazy i adres strony.
Nie szukaj Szcz??cia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
bony-m
OK! Dzia?a!!

W siteurl w ?cie?ce mia?em podane po katalogu jeszcze index.pl po wykasowaniu wszystko ?miga Smile

misiaczek1951
Witam!
Mam du?y problem. Moja strona dobrze ?miaga?a przez jeden dzie?. Niestety wczorajszego wieczora nie mog?em si? zalogowa?! Pyta?em innych i maj? tak samo. Jestem klientem proserwer.pl. W momencie, gdy chce sie zalogowac albo wywala mnie na strone g?ówn?, albo pisze, ze poda?em z?e dane.

Pomocy! Z góry dzi?kuj? i pozdrawiam
Wojtu?

tottenham24.xaa.pl
khaman
Po pierwsze temat dotyczy wylogowania po klikni?ciu odno?nika a tu:
Niestety wczorajszego wieczora nie mog?em si? zalogowa?!

Po drugie stopka strony ma wygl?da? jak u nas, bez poprawy wymaganej w licencji stopki nie liczy?bym na pomoc.
Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

za piecem
Cze?? wszystkim!
Zwracam si? do Was z pro?b? o pomoc. Na pocz?tku opisz? w punktach co do tej pory zrobi?em, a na koniec jaki mam problem.
-Zarejestrowa?em domen? .info na ovh.pl.
-Z wykorzystaniem tej domeny za?o?y?em stron? (PHP-Fusion) na cba.pl.
-Na ovh.pl wpisa?em serwery DNS cba.pl.
-Poczeka?em dwa dni a? domena zacznie "wspó?pracowa?" ze stron? na cba.pl.
-Nast?pnie z przyczyn obiektywnych usun??em stron?.
-Domen? .info, która mi zosta?a, dzi? rano dopisa?em jako alias do innej strony (PHP-Fusion) na cba.pl.
-Strona po pewnym czasie zacz??a funkcjonowa? pod aliasem (.info), ale...

Po wej?ciu na stron? poprzez alias (.info) i klikni?ciu na jeden z odno?ników przenosi mnie na odpowiedni? podstron?, ale nie pod domen? .info, lecz cba.pl. Nie dotyczy to wszystkich podstron, ale wybranych tj. niektórych tzw. dodatkowych stron.
Drugi problem wygl?da tak, ?e po wej?ciu na stron? poprzez domen? .info, zalogowaniu si?, nast?pnie klikni?ciu na dowolny odno?nik, wylogowuje mnie.

Czy znajd? u Was pomoc?

Apis
Pierwszy problem - zapewne masz w menu odno?niki do podstron (dodatkowych stron) w formacie
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
zamiast tylko

Drugi problem wynika z pierwszego oraz konfiguracji w ustawieniach g?ównych w Panelu Administracyjnym. Nie poda?e? wersji PHP-Fusion ani adresu strony wi?c na tym na razie koniec podpowiedzi.
Edytowane przez Pieka dnia 23.02.2013 21:35:40
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
za piecem
Apis napisa?(a):

Pierwszy problem - zapewne masz w menu odno?niki do podstron (dodatkowych stron) w formacie
zamiast tylko

Zgadza si? w 100%.

Apis napisa?(a):
Drugi problem wynika z pierwszego oraz konfiguracji w ustawieniach g?ównych w Panelu Administracyjnym. Nie poda?e? wersji PHP-Fusion ani adresu strony wi?c na tym na razie koniec podpowiedzi.

Wersja to 7.02.05. A adres, je?li to nie problem, wy?l? na PW.

bogdan
Cze??.
Adres strony i wersj? PHP-Fusion powiniene? mie? w profilu.
To dla swojej wygody, bo jak widzisz pó?niej jest problem z pomoc?, a Tobie powinno na tym zale?e?.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
za piecem
Za nie podanie wersji PHP-Fusion i strony przepraszam.
Edytowane przez za piecem dnia 23.02.2013 22:19:53

bogdan
Drugi problem te? jest ju? tu opisany, w tym w?tku.
To powinno Ci pomóc -> http://www.php-fu...ost_169965
Sprawd? sobie np. przez ?ród?o strony, albo przez program wszystkie odno?niki.
Nie ma mnie na GG. Pfft

dysko-patia.eu
za piecem
Dzi?kuj? za pomoc. Odno?niki dzia?aj? i ju? mnie nie wylogowuje Smile
Edytowane przez Pieka dnia 23.02.2013 23:10:43

piotru
Witam
Po wej?ciu na strazwg.pl nic si? nie pojawia.
Po wpisaniu: http://strazwg.pl...?page_id=1 strona si? ?aduje niby wszystko ok ale gdy klikam zaloguj to mog? si? zalogowa? ale gdy usun? z pliku config.php t? linijk? która trzeba dopisa?. Natomiast gdy linjka jest dopisana przy klikni?ciu "zaloguj" pojawia si? bia?y ekran.

Aktualizacje prowadzi?em z 7.00 wszystko pi?knie sz?o a? do momentu 7.1 na 7.2

ps. W tym pierwszym sposobie jak si? zaloguje ju? to po kliki?ciu PA pojawia si? bia?y ekran czyli w ogole nie ma PA.

jkrzysztof85
Podbij? temat gdy? mam taki sam problem.
Uprzedzaj?c pytania:
- wszystko mam dobrze ustawione
- w pliku config.php mam prefix dla ciasteczek
- w bazie danych mam odpowiednio poustawiane wszystkie pola w settings (sprawdza?em wielkokrotnie)

Ogólnie rzecz bior?c nie chce si? logowa? (w ogóle nie tworzy ciasteczek dla _user). Strona dzia?a?a ca?y czas i nagle przesta?a. Na localho?cie ?miga normalnie...

Jakie? jeszcze sugestie? Mo?liwe, ?e to wina kodowania bazy (wsz?dzie mam utf8_polish_ci ze wzgl?du na mo?liwo?c sortowania wg polskich znaków)

vigo
Wiem, ?e temat by? do?? d?ugo wa?kowany, ale próbowa?em wszystkiego, co tu jest opisane i nic nie pomog?o. Próbowa?em zrobi? tak, aby zamiast strony tytu?owej pojawia?a si? strona logowania. Po zalogowaniu przenosi?oby u?ytkownika do news.php. Zainstalowa?em v7 jquery login model panel oraz v7 jquery login page. Rezultatem tych zabaw jest to, ?e cokolwiek klikn? wylogowuje mnie i przenosi do news.php. Czy mo?e mi kto? pomóc?

Adres strony: http://ebookomani...
Wersja php-fusion: v7.02.06pl

Screen bazy danych:
http://i40.tinypi...9rnnms.png

Pieka
Z pewno?ci? masz b??dny wpis w site_path. W Twoim przypadku ma tam by? sam slash.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl