ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
A Ty co chcesz zmieni? na Supporcie?
neptus
Kolor!!! Nie da sie d?ugo wytrzyma? w tej czerwieni.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:35:56
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
virusxd
Kolega ma racj?, czerwony jest odradzanym kolorem. Lepiej by by? niebieski, zielony takie kolory uspokajaj?ce.

[EDIT 1]:
Poza tym oczy bol? od przebywania d?ugo w czerwonym otoczeniu.
Edytowane przez virusxd dnia 21.10.2008 17:09:26

www.deeveris.com
bartek124
Ooo tak, niebieski, oczoj.e.b.n.y na maxa Wink.

S?uchajcie, nie pasi skórka, zróbcie nowa, a je?li nam si? spodoba, mo?e zmienimy Grin. Je?li nie macie nic do zaoferowania, to temat skórki zako?czony.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
virusxd
Hehe ale trudne zmiana koloru Pfft
Bierzesz wszystkie pliki skórki wpakowujesz do Paint .NET -> narz?dzia kolorów -> odcie? i nasycenie wybieramy odpowiednie i gitara Pfft

Chcecie inny kolor mog? zrobi? w 20 minut Pfft
Purpura, niebieski, ?ó?ty, zielony, granatowy, b??kitny nie ma sprawy Wink

PS:
Potem tylko wystarczy zamieni? kod koloru przycisków i czcionki.
Ale menu wyboru koloru sami zróbcie bo na edycji pliku theme.php to si? nie znam Frown
Edytowane przez virusxd dnia 21.10.2008 17:57:25

www.deeveris.com
piterus
Ludzie... Poprzebywajcie na supporcie kilka godzin a nie minut to zobaczycie, ze skorka jest fajna. Ja chcialem z hoopakiem organizowac protest, ale nam sie juz spodobala skorka i a juz bym nie wracal do poprzedniej. Tyle w temacie wprowadzajacego protest przeciwko oficjalnej skorce Supportu.

Wracajac do zmian na Supporcie to ograniczyl bym czas edycji postow s Shoucie. Mysle, ze 5 minut by bylo wystarczajacym (chyba, az nadto) czasem do poprawienia wpisu.
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

m_i_n
Wg. mnie ten obecny theme to jest pierwszy ktory wyglada jakos w miare profesionalnie. Te poprzednie to po prostu takie jakies amatorskie mi sie wydawaly. Co do koloru czerwonego, jest to drazniaca barwa, aczkolwiek domyslam sie iz autorowi skorki chodzi o podkreslenie barw narodowych tego supportu.

Btw. Mozecie dodac jakis "znacznik"/separator dla pozycji w menu: Aktualnie online, {username}, Darmowy hosting , shout? Zlewa sie to, czasami problemem jest znalezc link do edycji profilu gdyz te rzeczy wygladaja jak jedna calosc a nie odrebne sekcje. Cos na styl menu glownego bylo by super Smile.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
szymon
Wprowadzi?bym jeszcze to:
http://www.php-fu...d_id=19932

www.zloteskrzydlo.pl
Cyrik
Popieram propozycj? szymona.
Dodatkowo - w temacie
Modyfikacje skryptów (v.7) jest strasznie du?o tematów przyklejonych - d?ugo trzeba przewija? zanim dotrze si? do normalnej tre?ci - mo?na by co? nad tym pomy?le? ? Niestety nie mam propozycji gotowego rozwi?zania (mo?e sub-forum).

kanion
Admini i moderatorzy:

Czemu za nie pisanie zda? z wielkiej litery usuwacie posty?

Co userzy za du?o pisz??

Przecie? mo?na to sobie odpu?ci? ortograficzne owszem mo?e nie odpuszcza? ale czy na wszystkich forach ka?dy musi pisa? z wielkiej litery?

To troch? ?enuj?ce jest

www.rkubica.net
jantom
Przecie? mo?na to sobie odpu?ci? ortograficzne owszem mo?e nie odpuszcza? ale czy na wszystkich forach ka?dy musi pisa? z wielkiej litery?
Przeczytaj jeszcze raz to zdanie. Nie masz wra?enia, ?e sam sobie przeczysz? Rozpocz?cie zdania z ma?ej litery jest b??dem ortograficznym, nieprawda?? Jednak powró?my do g?ównego tematu Twojego posta.

Czemu za nie pisanie zda? z wielkiej litery usuwacie posty?
Skoro pada takie oskar?enie, oczekuj? dowodów. Natychmiast! Screeny, nie skadrowane, bez zmodyfikowanego piksela. Posty usuwamy za ?amanie regulaminu. Nie nasz? win? jest to, ?e 90% osób ?ami?cych regulamin ma upo?ledzone umi?j?tno?ci poznawcze w zakresie polskiej ortografii. Czerwone skrzynki pocztowe to równie? nie nasza wina.
Edytowane przez jantom dnia 28.12.2008 19:27:14

http://jantom.info
kanion
Troch? masz racji,
ale ?eby odrazu usuwa? za nie pisanie z wielkiej litery?

Jak chcia?e? oto dowód - nie skadrowany screen zrobiony paintem

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez kanion dnia 29.12.2008 12:15:35

www.rkubica.net
Pieka
kanion napisa?/a:
Troch? masz racji,
ale ?eby odrazu usuwa? za nie pisanie z wielkiej litery?..

Nie mam zwyczaju wiecznie poprawiac czyichs postow, a Ty mialem gleboko moje wczesniejsze edycje i uwagi, wiec zastosowalem srodek przymusu bezposredniego w postaci usuniecia posta wraz z wyslaniem informacji o tym.
Jak widac dziala, skoro nagle w cudowny sposob zaczales sie do tego stosowac Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Szapko
Poprawcie rogi paneli, bo s? poszczerbione. Chodzi g?ównie o te przy szukajce.
A ten czerwony naprawd? troch? nie pasuje Smile ciemniejszy mo?e by?by lepszy.

hoopak
Uczepili?cie si? tego czerwonego Pfft Posied?cie tu kilka godzin, popatrzcie si? na skórk? i si? przyzwyczaicie. Jak zosta?a wprowadzona te? mi si? nie podoba?a, a teraz to nie zmieni?bym jej na ?adn? inn? Smile

Ale wracaj?c do tematu. Doda?bym mo?liwo?? zwini?cia tematów przyklejonych.
Edytowane przez hoopak dnia 29.12.2008 21:21:07

www.hoopak.pl
kanion
A mi si? podoba?a - jest sympatyczna...

www.rkubica.net
109080
Pieka napisa?/a:
Slowa kluczowe chcielibysmy wprowadzic w przyszlosci, ale co z tego wyjdzie nie mam pojecia.

Chcia?bym si? dowiedzie?, czy funkcja ta zosta?a ju? stworzona dla wersji 7, poniewa? uwa?am takie rozwi?zanie za bardzo przydatne, a nie mog? tego tutaj wyszuka?. Z góry dzi?kuj? za odpowied?.

Gander
Pomijaj?c drastyczno?? koloru t?a to chcia?em poprosi? o jakiekolwiek zaintonowanie miejsc gdzie ko?czy si? poprzedni i zaczyna kolejny panel boczny... Zawsze, powtarzam, zawsze szukam gdzie jest mój panel u?ytkownika na kolumnie bocznej... Pomaga mi go znale?? ten bannerek...
Edytowane przez Gander dnia 19.02.2009 14:09:48

gander.solutions
Test
A ja to bym zmieni? g?ównego admina, bo siaki? taki.... Pfft

Grzes
Jestem podobnego zdania (mówi?c ogólnie a nie o tym przypadku). ?wie?e twarze zawsze wprowadzaj? co? nowego je?li tylko si? im na to pozwoli.
Edytowane przez Pieka dnia 19.02.2009 18:32:13
Cz?sto najm?drzejsz? odpowiedzi? jest milczenie krzywy.gif

bartek124
Co do odst?pów, no w sumie mo?e nie oddzieli? jakimi? liniami czy cu? ale jaki? wi?kszy odst?p lub bardziej podkre?li? nazw? panelu?

Rzeczywi?cie, jad?c z góry na dó? wygl?da to jak zlepek nie wiadomo czego.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl