ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Testy gimnazjalne 2007/2008
MeTeo
Bo w tych zadaniach chodzi o czytanie ze zrozumieniem... Tak samo 2 i wiele innych Wink

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 01:39:23
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
GigaDownload
A co mia?e? z tym ?e jest x lat pó?niej i masz wskaza? wykres?

MeTeo
Nie wiem, nie pami?tam Wink Na pewno dobrze to zrobi?em, bo tylko w 4 zadaniach mam b??dy Smile

Test b?dzie powtórzony!

http://www.serwer...812,1.html

Czy tylko ja si? zorientowa?em, ?e to fake? Grin
Edytowane przez MeTeo dnia 24.04.2008 18:33:19

hoopak
Ja chcia?em tylko podzi?kowa? 3 gimnazjalistom za to ?e dzi?ki nim mia?em 2 dni wolnego Grin

www.hoopak.pl
bartek124
Ja po paru minutach Pfft
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
ralf-92
Skad wiecie ze to fake?? moze naprawde komus z rzadu przeszkadzalo ze my biedni 3 kasisci zostalismy zaskoczeni glupia charakterystyka i dadza nam druga szanse. Giertych dal amnestie maturzystom to moze nam tez dadza xDDD
Edytowane przez bartek124 dnia 24.04.2008 18:55:35

bartek124
Widzia?e? na o2 t? wiadomo??? Jak tak to mi poka?.
userbar_bartek124_net.png mw.gif Nie pomagam na komunikatorach oraz PW!

www.bartek124.net
ralf-92
No wlansie i tu jest problemm xDD ale na onecie cos czytalem o tym juz we wtorek .
Edytowane przez bartek124 dnia 24.04.2008 18:57:04

veto
Tysi?ce skarg wp?yn??o zaraz po zako?czeniu testu do Centralnej Komisji Egzaminacyjnej w Warszawie. Wnioskodawcy uwa?aj? tegoroczny egzamin gimnazjalny za ca?kowicie nieudany i ??daj? jego powtórzenia.

"Ten egzamin to pora?ka! Wymagana znajomo?? lektur na humanistycznym, a dzisiaj to! Test by? zdecydowanie za ?atwy!" to tylko jedna z wielu skarg, jakie otrzyma?o CKE.

"Zdajemy sobie spraw?, i? tegoroczny egzamin nie nale?y do najtrudniejszych" mówi przewodnicz?ca CKE, pani Katarzyna Chmurzy?ska "zgodnie z szacunkami ?rednia punktowa ma by? o 8 wy?sza w stosunku do roku ubieg?ego, kiedy to egzamin równie? nie by? skomplikowany." Chmurzy?ska dodaje, i? sytuacja taka niekorzystanie wp?ywa na obraz umiej?tno?ci uczniów. "W zwi?zku z powy?szym egzamin zostanie powtórzony dla wszystkich uczniów pisz?cych w pierwszym terminie, tj. w dniach 22-23 kwietnia br."

Kiedy uczniowie mog? si? spodziewa? powtórki? Tego jeszcze nie wiadomo. Zak?ada si?, i? ma to mie? miejsce w maju. "Ca?a procedura rekrutacyjna zostanie wi?c opó?niona" powiedzia?a nam Chmurzy?ska.

?ród?o: o2.pl

Piotrroger
Podaj mi link do konkretnego ?ród?a na O2.pl...
Wg mnie to FAKE, FAKE, FAKE.

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl