ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 27

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Panel logowania oraz inne skrypty umieszczone w logo (header)
FiXik
To zale?y jakiej klasy u?y?e? do kodowania panelu logowania. Sprawd? w kodzie, który wklei?e? pod baner2.
mo?e ju? nie szukajmy

http://www.zainwestujwemnie.eu/
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:34:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Rejser
Hej! Chcia?bym zrobi? to samo na skórce GameE.Jestem nowy wi?c t?umaczy? dok?adnie.Smile

Moja Strona to http://racinggame...
Edytowane przez Rejser dnia 06.10.2009 19:15:20

bartek997343
Czy wie kto? jak do thema 2point0 doda? funkcj? showbanners.Prosz? o pomoc.Oto struktura thema
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Edytowane przez bartek997343 dnia 07.11.2009 11:40:56

Pieka
Ta skorka ma to w standardzie, wiec po co chcesz to dodawac?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
bartek997343
Bo zrobi?em sobie panel logowania w logo strona i wszystko posz?o dobrze tylko co? z panelami jest nie tak s? na dole?.Je?li nie jestem zalogowant to wszystko wygl?da tak www.online.systal.eua je?li si? zaloguje to tak jak w za??czniku?.
bartek997343 dodał/a następującą grafikę:
ekran.jpg

Edytowane przez bartek997343 dnia 07.11.2009 12:51:28

Pieka
Wejdz sobie na: v7.fusion.cba.pl, zmien skorke (panel po prawej) na w/w i sprawdz.
Natomiast widok po zalogowaniu sprawdzisz logujac sie jako user/support.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
bartek997343
Wszystko gra ale ja mam jeszcze awatar podpi?ty mo?e to dlatego??

Pieka
bartek997343 napisa?/a:
Wszystko gra ale ja mam jeszcze awatar podpi?ty mo?e to dlatego??

Zapewne. W takim razie pozamykaj poprawnie tagi, bo ewidentnie tu sa bledy w przypadku Twojego panela.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
bartek997343
To co mam zrobi?,troch? ja?niej prosz? jestem pocz?tkuj?cy i tak za bardzo nie wiem?.

walendziak
Jak zrobi? inteligentne linki? Chodzi mi o takie które po za logowaniu si? zmieni?. Przyk?adowo: Zaloguj si?, Zarejestruj si?, przypomnij has?o, a po zalogowaniu: Witaj admin! Edytuj profil, Prywatne wiadomo?ci (Masz 1 wiadomo??), Lista kont, Panel administratora, Wyloguj
Próbowa?em wy edytowa? ten kod co jest na 1 stronie ale nie wychodzi mi. :/ Pomo?e kto??

ostry38
12 post na 3 stronie
Czy szukanie a? tak boli?
Pomagam na GG jedynie w drobnych sprawach!

www.lamacs.pl
walendziak
Dzi?ki! Sklepa?em sobie co? takiego:

Ale mam teraz problem z wklepaniem tego do skórki. :( Szczerze mówi?c nie znam PHP. Prosz? o pomoc!
Oto kod:

Wiadomo?? doklejona:
Mniejsza... Post idzie do kosza. Ju? sobie poradzi?em.
Edytowane przez walendziak dnia 18.11.2009 21:47:48

darnok08
Mam pytanie:

Jak przesun?? panel lekko w lewo tak by mie?ci? si? w ramce? Za??czam screen:
images36.fotosik.pl/120/6d7d8d96d27702c0.png.

Czy kto? wie jak to zrobi??
Edytowane przez darnok08 dnia 30.11.2009 16:45:46

FiXik
Koledze darnok08 polecam si? zaznajomi? z plikiem theme_functions_include.php. W linii od ~68 znajdziesz kod
po nim warto?ci przesuni?cia. Operuj?c nimi odpowiednio mo?na ustawi? baner w logo w zale?no?ci od potrzeb. Pozdrawiam
mo?e ju? nie szukajmy

http://www.zainwestujwemnie.eu/
Trairii
Witam. Panel logowania w logo dzia?a, lecz chcia?em doda? nowe opcje. Zainstalowa?em ostatnio wtyczk? "galeria u?ytkownika" oraz "NickPage". Kiedy dodaje w theme.php wywala mi b??dy.

Tak wygl?da mój czysty theme.php:

A tak wygl?da user_info_panel.php

Jak zrobi?, aby wygl?da?o tak jak w user_info_panel? Próbowa?em na ró?ne sposoby, ale ci?gle s? jakie? b??dy, albo po klikni?ciu nic si? nie dzieje.

kibel
Mam taki problem ?e panel usera umieszczony w logo wychodzi poza szeroko?? strony. Jak ustali? pozycj? tego panelu?
Kliknij pomogl.png je?li pomog?em.

Bo ?ycie uczy nas my?lenia.

ArkaGdynia
Pieka napisa?/a:
Drobne zmiany i bedzie jak ulal ;)

Znajdz ponizsze:

i zamien na:

Nastepnie to:

na:

I na koniec:

na:

i to:

na:

Teraz bedzie wszystko ladnie wyswietlane :)

Jaki plik trzeba tak edytowa? chodzi mi o t? sam? skórk? czyli Gillette jak wchodz? w plik theme.php to nie mam tych linijek co trzeba zmieni?:) Prosz? o pomoc :)

Pieka
Moja, powyzej cytowana odpowiedz odnosi sie do kodu panela podanego przez Bartka.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
ArkaGdynia
Oki Panie Pieka. A móg?by kto? pomóc mi zrobi? to samo tylko ze standardowym theme.php skórka Gillette ??Smile Tzw ?eby ca?y panel logowania by? po prawej stronie na loga.
Edytowane przez ArkaGdynia dnia 12.02.2010 20:39:40

Maly23
Witam! Przepraszam, ?e odkopuj? temat, napisz? troch? odchodz?c do tematu, poniewa? chcia?bym zrobi? co? takiego z nboxem dostosowanym pod PF7. Chcia?bym aby wy?wietla? si? po lewej stronie, obok banera. Przygotowa?em taki ma?y schemat jak chcia?bym aby to wygl?da?o: http://img696.ima...18/pf7.jpg Wzoruj?c si? na umieszczaniu panelu logowania obok loga uda?o mi si? jedynie wstawi? nboxa nad baner lub zamiast niego. Prosz? o pomoc w ustawieniu nboxa i banera tak jak na schemacie.
Nie wiem czy to potrzebne, ale informuj?, ?e moja skórka to Gillette.
Edit: Doprowadzi?em do takiego uk?adu: http://img384.ima...76/sb3.jpg Jak to wyrówna? do "jednej lini". Nie zwracajcie uwagi na baner bo stworzy?em takie co? ?eby sprawdzi? na mniejszej grafice, aktualnie na stronie u?ywam grafiki na ca?? szeroko??. Prosz? o pomoc jak to wyrówna?, poniewa? kiedy ustawi? baner na praw? stron?, ustawi? rozmiar nboxa do rozmiarów, które mi pasuj?, wy?wietla tak jak na ostatnim screenie.
edit2: Wy?rodkowa?em nboxa, wy?wietla si? na ?rodku, chcia?bym teraz tylko aby kto? podpowiedzia? mi jak wstawi? w t? sam? lini? baner, który - wed?ug mnie kiedy b?dzie wstawiony w t? sam? lini? wymusi na nboxie przesuni?cie si? do kraw?dzi.
Edytowane przez Maly23 dnia 09.03.2010 17:48:00

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl