ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wasz wiek
Pieka
Jakiego tuszu i szminki uzywasz, ze Ci tak puszczaja?? ShockPfftGrin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 01:53:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
Pieka napisa?/a:

Tusz "Z piek?a rodem" i szminka "Belzebub"

scorpio70
ha... @as to powiniene? pami?tac pierwsze kuchenki mikrofalowe?? Przypomnia?a mi sie pewna anegdota, a otó?:
mia?em wtedy na?cie lat, bywa?em na takim bazarze (gie?dzie) "Skra" si? nazywa?a, w Wawie, gdzie handlowa?o si? ro?nymi rzeczami i mi?dzy innymi by? go?? z tak? kuchenk?. Ja sta?em z kumplem obok niego, co? tam sprzedawali?my (ale to nie wa?ne). Go?? mia?a spory k?opot ?eby ludziom wyt?umaczy? ?e to jestk kuchenka. To by?o nie co wi?kszych rozmiarów ni? teraz produkowane. I powiem jak by?o:
co chwil? ktos podchodzi? do niego z zapytaniem - za ile ten telewizor?? Go?c z podawa? cen? ( by?a wysoka jak na telewizor Smile) i dostawa? odpowiedz - czemu tak drogo?? wi?c z cierpliwo?ci? t?umaczy? ?e to nie TV a kuchenka mikrofalowa. Powtarza?o sie to z cz?stotliwo?ci? co 10 min. Go?? cierpliwie t?umaczy? co sprzedaje i dlaczego tak drogo. Ale po paru godz. takiego t?umaczenia (gdzie do ludzi nie dociera?o, ?e to kuchenka.... nie TV) go?? si? za?ama? !! I taraz s?uchajcie:
podchodzi jaka? para, i pyta sie go (standardowo) za ile ten TV, go?c grzecznie aczkolwiek zrezygnowanie odp ?e .....z? (w takim razie drogo), no to pada standardowa wypowiedz - o mój bo?e, a dlaczego tak drogo ZA TEN TV?? Go?? wida? nie wytrzyma?, schyli? sie do kuchenki otworzy? drzwiczki i mówi:
BO TEN TV MA OTWIERANY KINESKOP!!!
pozdrawiam wszystkich w?a?cicieli kuchenek z otwieranym kineskopem Smile

www.workfit.pl
Wooya
JazOOn napisa?/a:
Pieka napisa?/a:

Tusz "Z piek?a rodem" i szminka "Belzebub"

Trafione ! Grin
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

filipb
Le?? i kwicz? Grin Przypomina mi si? wujek Mietek - miszcz ci?tej riposty Grin
Pozdro

Fil

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Nie b?d? si? licytowa?, ale 15 lat temu ju? u?ywa?em sieciowo unix, dos-a pó?niej pierwszych windows.

wlodekp.europa.pl
JazOOn
wlodekp napisa?/a:
Nie b?d? si? licytowa?, ale 15 lat temu ju? u?ywa?em sieciowo unix, dos-a pó?niej pierwszych windows.

15 lat temu to ja szala?em jeszcze na sprz?cie firmy Atari Smile Basic to by?o co?

Pawson91
a ja szlalem na porodowce Grin GrinGrinGrin:GrinGrinGrinGrinGrinGrin !!!
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
Shaolin
Wooya: kurcz?, chyba wzorowa?e? makija? na wygl?dzie mojej niezbyt dobrej znajomej - wygl?dzie na codzie?... Grin Ilo?ci u?ytych kosmetyków pewnie b?d? podobne Wink.

A ja nie powiem, ile mam lat - a co Smile. Ale jestem ciut powy?ej ?redniej (?rednia = 15-16 lat z tego co widz?). I tyle Wink.
working

JazOOn
Shaolin napisa?/a:
Wooya: kurcz?, chyba wzorowa?e? makija? na wygl?dzie mojej niezbyt dobrej znajomej - wygl?dzie na codzie?... Grin Ilo?ci u?ytych kosmetyków pewnie b?d? podobne Wink.

A ja nie powiem, ile mam lat - a co Smile. Ale jestem ciut powy?ej ?redniej (?rednia = 15-16 lat z tego co widz?). I tyle Wink.

w ko?cu wróci?a? Shao Smile a ju? si? martwi?em...
Twój wiek to po prostu NA?CIE Smile czyli najpi?kniejszy wiek, có? ja do trzydziestki nied?ugo b?de mia? bli?ej ni? dalej...

Pawson91
no nawet dobrze czlowiek sie musis ksztalcic za mlodu bo potem nic do bani nie cche wchodzic tak mi pewna nauczycielka rzekla Grin

www.insidepc.info
JazOOn
Pawson91 napisa?/a:
no nawet dobrze czlowiek sie musis ksztalcic za mlodu bo potem nic do bani nie cche wchodzic tak mi pewna nauczycielka rzekla Grin

chodze na kurs j?zykowy i mi wchodzi szybciej ni? np. starszej babce (po 40-tce) mam na to dowód

Pawson91
ja to wiem tylko niewiedza tego nauczyciele bo oni zatrzymali sie na Tym etapie ktorym sa w klasach w dziale ksiazki pod tytulem np : Cialo czlowieka Grin

www.insidepc.info
Wooya
Shaolin napisa?/a:

Ehh tam Smile Zaraz porownujesz Pfft Ten NIEPOWTARZALNY makijaz zostal stworzony na 5 min przed koncertem z moja druga (juz niezywa) kapela ktora zwala sie:
GHARGHAMAEHL

Kto to napisze po "polskiemu" prawidlowo -ma u mnie piwo Wink

Wstytdzimy sie wieku? No to chyba stara d... jestes GrinGrinGrin
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Shaolin
You wanna mess with me? Wink
working

JazOOn
Wooya napisa?/a:

Ehh tam Smile Zaraz porownujesz Pfft Ten NIEPOWTARZALNY makijaz zostal stworzony na 5 min przed koncertem z moja druga (juz niezywa) kapela ktora zwala sie:
GHARGHAMAEHL

Kto to napisze po "polskiemu" prawidlowo -ma u mnie piwo Wink

Gargamel Smile

Wstytdzimy sie wieku? No to chyba stara d... jestes GrinGrinGrin

kobiety si? o wiek nie pyta. Nie wiesz o tym?

monika9999
ja mam 12 lat i niech sie nikt nie nabijaFrown

http://frux.zaa.pl
Pawson91
Shock jeszcze mlodszy user (znaczy sie userka Smile ) no i to mi sie chwali jestes dziewczyna a powiedzialas ile masz lata Grin brawo

www.insidepc.info
Largo
Shaolin napisa?/a:
You wanna mess with me? Wink

Hehe, nie wiem czemu, ale Avatar Shao kojarzy mi sie z moj? kumpel? z fotek Smile Ta co na mnie lezy, cholernie mi przypomina si? na Avatarze.

PS. Wooya, kobiet nie pyta si? o wiek i wag? Grin Hehe, ja te? tej zasady nie uznaj?, ale mi si? dziewczyna spowiada?a Grin

PS2. Temat si? rozwin??, niech teraz ka?dy poka?e fotk? swoich partnerów/partnerek Smile Wooya, Ty to zony, bo ja ich nie widzia?em, a na GG mi to obieca?e? ;]

PS3. Dobra, poka?? jako pierwszy :

http://img206.ima...na17gf.jpg
http://img212.ima...na24rm.jpg
Edytowane przez Largo dnia 25.01.2006 21:25:23

http://www.securitycenter.pl/
monika9999
dzieki Pawson91 mysla?am ze bedziecie myslec ze jakis ma?olat ze mnie Frown

http://frux.zaa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl