ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wooya Web Stats Panel v1.2
Wooya
curl_init() - jesli twoj serwer nie obsluguje allow_url_fopen i CURL - to i taki blad bedzie. Pewne rzeczy bez pewnych rzeczy nie uzyskasz Wink

Co do GoogleMap i IE (szit!) to swego czasu Google Map nie obslugiwalo IE - obecnie ZTCW obsluguje, ale nie poprawialem swych statystyk pod tym katem... Moze w v1.3 to poprawie Wink
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 08:43:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Gru
Po wczorajszej instalacji coś portal mi świruje 32GB transferu niby wygenerowałem? lae jak to nie możliwe na moim laczu a wszystko jest przez ftp hasła do ftp mam tylko ja. Co jest? Strona jst hostowana przez whiterabbit.pl oparta na systemie VHCS.
Edytowane przez Pieka dnia 28.10.2007 11:21:49

www.killzone.com.pl
Zygmunt_1974
Witam, otóż mam dwa pytania:

1.) Czy te statystyki są wiarygodne, i mogą zastapić np. stat24.

2.) Jakie ma znaczenie umieszczenie panelu na środku strony na samym dole lub po lewej stronie w górze (jak poleca wooya)

zezol
Ad. 1
Tak, są wiarygodne. A czy mogą zastąpić stat24, sam zdecydujesz Wink, różnica jesy chyba tylko w funkcjonalności(ilości danych statystyk).

Ad. 2
Ten panel musi być włączony(i ustawiony dostęp na: Publiczne), aby statystyki mogły być zliczane, to jest takiego rodzaju "zliczacz", ściąga informacje od osób wchodzących na daną stronę.

darkelf
Te statystyki zliczają co innego i w inny sposób niż stat24, ja używam obu rozwiązań na tej samej stronie.
Od stat24 lepsze są na pewno w tym, że zliczają więcej osób (mnie np. nie zliczy strona, którą mam zablokowaną NoScriptem).

http://technologia-i-magia.net
sir_kyllan
Chcialbym aby zakładka "statystyki strony" byla dostępne z navigation panel dla wszystkich użytkowników z odwiedzajacych strone. Jest taka możliwość?
Edytowane przez Milka dnia 21.01.2008 18:27:35

dorzeszek
Nie działają mi flagi tzn.kraje w statystykch.
Komunikat google map prawidłowo podaje lokalizację i nazwę kraju, a w szczegółach usera są tylko zapytajniki nawet przy moim ip.
Co może być przyczyną?

dorzeszek.eu
Wooya
Poniewaz do google map jest wysylany pobrany IP usera. Jak wiadomo google to bogata firma wiec podzial IP na kraje ma na pewno o wiele bardziej rozbudowane niz klasa ip2country, z ktorej korzystam w tych statach (zreszta to juz stara klasa i chyba nieaktualizowano od dawna bazy IP). Dlatego "celnosc" ip2country pozostawia wiele do zyczenia jesli chodzi i detekcje krajow.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

piwowar
Przeglądałem ten temat i ktoś już pisał o tym co mnie interesuje, ale odpowiedzi nie uzyskano. Sprawa dotyczy tego:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Wyświetla to się tylko nielicznym. U mnie działa wszystko ok, tak jak u większości, ale niestety, niektórzy mają jakieś dziwne IP i im to się pokazuje. Czy jest już rozwiązanie tej sprawy?

Strona: 4funsite.ovh.org

http://www.4funsite.ovh.org
Smoke
Też mam problem z flagami.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl