Zobacz temat
|
Generator PDF w PHP-Fusion
|
|
| zdzisiu3 |
Dodany dnia 19.06.2009 15:42:09
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 8 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 16.01.2008 19:07 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Dzisiaj po wielu próbach uda?o mi si? rozwi?za? problem u?ytkownika zjawka, który te? mi towarzyszy? od d?u?szego czasu. Kiedy do g?ównego katalogu na serwer wgra?em plik fpdf.php z innej strony, wszystko zadzia?a?o(trzeba popracowa? na polskimi znakami tylko). W za??czniku przesy?am ten plik.
zdzisiu3 dodał/a następującą plik:
|
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 08.12.2025 07:03:59
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| zjawek |
Dodany dnia 20.06.2009 14:00:59
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 11 Data rejestracji: 04.09.2007 15:14 |
zdzisu3 dzi?ki pomog?o. Podzi?kowania te? dla osób które wcze?niej próbowa?y pomóc ale nie wysz?o. teraz tylko przeróbka grafiki z PNG i b?dzie super. A mam jeszcze jedno pytano: Czy da rad? zaimplementowa? ten modu? tak ?eby generowa? pdf z plików zewn?trznych? www.zsprus.czest.pl
|
|
|
|
| nmpministranci |
Dodany dnia 22.12.2010 15:57:56
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 135 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 18.11.2007 08:08 |
Witam, Przepraszam, ?e od?wie?am, ale my?l?, ?e rozwi?zanie problemu, z którym borykam si? ju? jaki? czas mo?e pos?u?y? potomnym. Otó? plik PDF do danej podstrony generuje mi si? bardzo ?adnie, ale jest on pusty. Po prostu bia?a kartka. Na mojej podstronie by?a jednak ?adna tabelka. Panowie czy da si? rozwik?a? jako? problem? Szuka?em wsz?dzie i nic nie znalaz?em, dlatego Was prosz? o pomoc.Pozdrawiam, Krzysztof P.S. ?ycz? wszystkim Weso?ych, Radosnych i Pogodnych ?wi?t.
Born to be Wild.
![]() ![]() |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

Otó? plik PDF do danej podstrony generuje mi si? bardzo ?adnie, ale jest on pusty. Po prostu bia?a kartka. Na mojej podstronie by?a jednak ?adna tabelka. Panowie czy da si? rozwik?a? jako? problem? Szuka?em wsz?dzie i nic nie znalaz?em, dlatego Was prosz? o pomoc.