ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Emoty
kammil999
Czey da rad? zmieni? oraz powi?kszy? liczb? emot w shoutbox forum oraz w komentarzach do newsów?Jaki plik trzeba edytowac
Z góry dzi?kuje za odpowied?

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 05:34:49
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Shaolin
phpfusion-mods.com - poszukaj modu emotek autorstwa dj_baby. Zreszt? w Laboratorium te? powinien by? Smile.
working

zer0
shedrock (Lorkan Themes) zrobi? jaki? dodatkowy mod do Shoutbox'a zmieniaj?cy emotki, czy co? takiego. Nie wiem dok?adnie, bo nie testowa?em, poza tym ma kilka b??dów.

- ww.old
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

Dlugi
A czy da sie dodac swoje emoty ?

Henclerek
Shaolin napisa?/a:
phpfusion-mods.com - poszukaj modu emotek autorstwa dj_baby. Zreszt? w Laboratorium te? powinien by? Smile.
Uda?o mi si? znale?? ten mod ale on jest tylko dla wersji 5.0 ,znalaz?em te? 2 mod który niby mia? by? do v6.00 1xx ale w pliku tekstowym napisane jest ,ze to te? jest do 5.0.Czy istnieje taki mod ale do wy?szych wersji fusiona?Ja mam zainstalowany 6.00.3 czy co? do tego si? znajdzie?

Pieka
Zalaczam mod opisany przez Shaolin, ale zer0 ma racje twierdzac, ze ma on bledy.
Jak chcesz, to instaluj Grin
Sam zobaczysz i ocenisz.
Pieka dodał/a następującą plik:
v6.00-Shoutbox-Mod-v.2.0[243].zip [16.71kB / 330 Pobrane]

Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
bivv
A wie kto? poprostu w którym pliku b?d? plikach fusiona s? zawarte definicje nazw emotków??

Mam nowe emotikony i chcia?bym nada? im swoje nazwy i skróty ale nie wiem gdzie to si? mie?ci

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl