ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Menu strony - nie tworzy linków
Lord_Sirius
Witam mam problem, otó? od kilku dni nie dzia?a mi na stronie tworzenie linków z PA>Zarz?dzanie stron?>menu strony, nie wiem co mo?e by? tego przyczyn?, ani jak to naprawi?.
Dodam, i? edycja linków w tym samym panelu dzia?a bez zarzutów. A przy próbie nowego dodania linku pomi?dzy ju? istniej?ce tworzy si? luka w kolejno?ci linków (tj. linki, przed które chcia?em wstawi? nowy link przesuwaj? si? numerycznie o 1 jednostk? do góry), lecz po od?wie?eniu kolejno?ci linków wszystko wraca do stanu poprzedniego.

Próbowa?em tak?e podmienia? plik navigation_panel.php na nowszy, lecz i to nie pomog?o.

Czy kto? mo?e mi doradzi? co mo?e by? przyczyn? tego b??du i jak to naprawi??

P.S. Przez godzin? szuka?em czego? o tym na stronie, za pomoc? szukajki, lecz nic konkretnego nie znalaz?em. Je?li podobny temat ju? istnieje to przepraszam i prosze o podanie linku do niego. W zale?no?ci od wybranych ustawie? szukania znajdowa?o mi kilka lub kilka tysi?cy wyników. W tych "kilku" nic ciekawego nie by?o, a przeszukiwanie kilku tysi?cy (stron) by?oby nie ma?ym problemem.

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 01:37:26
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
decymka
Linki musisz pododawa? zarówno w new_navigation jak i w menu strony. Jak b?dziesz dodawa? tylko w new_navigation to w?a?nie linki b?d? znika?.

nauczycieleprzedszkola.pl
Lord_Sirius
Dotychczas zawsze dodawa?em przez "PA>Zarz?dzanie Stron?>Menu strony" i nigdy nie by?o problemów, zawsze tworzy?y si? nowe linki w nawigacji. Teraz nie tworz? si? w ogóle.

nie dodawa?em nigdy nic przez new_navigation i teraz tak?e nie dodaj?

decymka
A masz new_navigation panel ?

Lord_Sirius
obecnie niezainstalowany, ale tak jest od pó? roku i dopiero teraz nie tworzy linków

decymka
Spróbuj dodawa? linki od do?u ponownie. Policz który numer ma mie? ostatni i dodawaj je kolejno. To jest (chyba) normalne, poniewa? podczas dodawania linków mnie te? tak si? robi.
Edytowane przez decymka dnia 06.02.2007 22:45:36

Lord_Sirius
Zainstalowa?em new navigation panel przed chwil?. Doda?em w nim link, w nawigacji si? nie pojawi? ale w new navigation panel jest widoczny. Otworzy?em menu strony raz jeszcze dodaj?c ten sam link, znowu nic nie doda?o i link dalej nie wy?wietla si? w nawigacji (czy jak kto woli w menu).

Jakie? dalsze pomys?y?

decymka
Przeczytaj mój post powy?ej. Edytowa?am go i nie sprawdzi?am czy ty napisa?e? posta.

Lord_Sirius
nie rozumiem co masz na my?li przez dodawanie linków "od do?u". mam 35 linków, a mo?e nie tylko linków jak ??cznie wpisów (4 kategorie/grupy). i w?a?nie tego 36-go nie mog? doda?, ten doda?em w tym new navigation, lecz si? on nie wy?wietla i nie mo?na go w dalszym ci?gu doda? do "menu strony" (dla sprostowania ?adnego linka nie mo?na doda?)

decymka
A ja mam 43 Smile Od ty?u to znaczy od do?u. Czyli dodajesz 36 - zapisujesz, 35 - zapisujesz, 34 - zapisujesz i tak do 0 linka. Je?li zainstalowa?e? new_navigation panel to najpierw zrób to we wtyczce, a pó?niej w menu strony.

Nie dzia?a tak.
Nie da si? dodawa? nowych linków nie wiem czemu. Próbowali?my wszystkiego. Mo?na edytowa? linki, ale podaj?c numery tez nie mo?na dodawa?.
Mo?e co? poradzicie?

Ju? jest OK Grin
Poprostu New Navi zmieni? strukture tabeli site links. Stare menu mia?o za ma?o danych do dodania i SQL odrzuca? polecenie Inserta Grin

wystarczy zmieni? na NULL w ustawieniach 4 ostatnich pól w tabeli Site_Links i dzia?a Grin
Edytowane przez avatarus dnia 10.02.2007 16:13:31

www.silkroadonline.com.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl