ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
Strona w przegl?darkach
Martinez
Mam pytanie. Chce doda? tego (CMS'a) do przegl?darki internetowej np. Google ale nie wiem jak to zrobi? ?? pomu?cie SadSadSad

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 21:48:51
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
Moze sprecyzuj o co ci dokladnie chodzi, bo z tego belkotu nic nie wynika. Jak opiszesz dokladniej problem to "pomUzemy" Pfft
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

BlackDog
chyba do wyszukiwarki? bo podejrzewam ze o to Ci chodzi, - ale nie wiem w czyma masz problem, dodaj tak jak dodajesz ka?d? inn? stronk? Smile (wedle instrukcji albo FAQa, która gdzie? tam napewno jest a której nie próbowa?e? pewnie naet znale?? ani tym bardziej szuka? Wink (podejrzewam, ze w nast?pnym po?cie sprecyzzujesz dok??dnie z czym masz problem, cho? ju? si? domy?lam, ale poczekamy, bo si? mog? myli? Smile )

MajsterBieda
Po jakim? czasie Google sam Twoj? stron? doda do swoich zbiorów... tylko po jakim? Wink Skorzystaj ze skryptu, który sam dodaje strony do popularnych wyszukiwarek. Znajdziesz taki na jakiej? stronie o Webmasterce... Mo?e tu jest?: http://www.megask...

Martinez
dobrze ale gdzie jest dok?adnie i jak go umnie?ci? by dzia?a? i sk?t mam pewno?? ?e b?dzie w wyszykiwarcze i pod jakiem s?owem kluczowym ??????????

Wooya
wiesiu91 napisa?(a):
dobrze ale gdzie jest dok?adnie i jak go umnie?ci? by dzia?a? i sk?t mam pewno?? ?e b?dzie w wyszykiwarcze i pod jakiem s?owem kluczowym ??????????

Bedzie pod takimi slowami kluczowymi jae zdefiniowales w ustawieniach fusiona (meta description). Koniec tematu. Zamkniety...
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl