ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
POLSKA - S?OWACJA -> Obstawiamy wynik
maq
No to tak:
Wpisujemy tu swój wynik w kolejno?ci:
POLSKA : S?OWACJA

Ciekawe ile b?dzie trafie?. Ja obstawiam: 3:1

No to obstawiamy!
"Ró?nica mi?dzy seksem i mi?o?ci? jest taka, ?e seks roz?adowuje napi?cie, a mi?o?? je wywo?uje" // Woody Allen

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 14:57:38
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
ja obstawiam po prostu dwubramkowe zwyciestwo Smile (2:0,3:1,4:2 itd) Grin

Piotrroger
Hmm b?dzie 2:1 albo 3:1 (bardziej ta 2 opcja)

http://spartabks.boo.pl
marpar
Remis 1-1 albo wygramy 2-1 ja bym s?owaków tak nie lekcewa?y? Grin
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
JakubG
Nie chce si? wyró?nia? ale bior?c aktualne wydarzenia w polskiej pi?ce to przegramy 0:2 ... Pzdr
Dawniej znany jako Gucio.

www.gameshouse.info
JazOOn
hehe Smile zaczelismy spoko Smile w 34 sekundzie stracili?my bramke ;D

pawkow
ja obstawiam 2:2, ale to tylko takie spekulacje. Kiedy graj??
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.

https://motoklimat.pl
maq
@Pawkow obstawi?e? najlepiej, ale ju? po fakcie... ale ten gol w 34 sekundzie by? boski Heh ale bramkarz s?owacki te? nie by? taki z?y. Pi?ka z r?k mu si? wy?lizn??a. A Rasiak si? popisa?. W ko?cu to on wywalczy? karniakaPfft
Edytowane przez maq dnia 08.02.2007 11:31:58
"Ró?nica mi?dzy seksem i mi?o?ci? jest taka, ?e seks roz?adowuje napi?cie, a mi?o?? je wywo?uje" // Woody Allen

marpar
przed meczem jedynie ja obstawi?em remis, wiedzia?em, ?e s?owacy to pierwszy lepszy zespó? nie jest Smile
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
qwertyuiop
Po fakcie:
Pamietajcie, zeby plusy nie przes?oni?y wam minusów Smile
Ale... jestem pe?en optymizmu po tym meczu. Mamy zawodników sporo i je?eli chodzi o wyj?cie z grupy to jestem nawet przekonany, ?e powalczymy w falszej fazie rozgrywek. Co do reprezentacji to wida? by?o kto tu gra, a kto kopie.. Rasiak niestety musi zagra? .. cho? to "drewno" to dzieki niemu mieli?my karnego - nie ma si? co oszukiwa?. Wko?cu na wyspach strzela bramki. Bramkarzy mamy pewnych (osobi?cie stawiam na Kowala) - to obrona zawali?a sprawe. Pomoc gra dobrze, a w ataku mamy brazyliane w postaci Matusiaka i dobrze.. m?odzian dzio?chy majtki zrywajom, a ch?opina wida?, ?e chce gra?. Jednak ja bym si? tu skupi? na Jeleniu - ch?op pojawia si? z nik?d i do tego jest dobry technicznie. Stracili?my gola, bo przygrali?my na pocz?tku w gumki ze S?owakami w pierwszej po?owie. Strza?y by?y mogli?my nawet wygra?, ale nerwy ponios?y. Mecze w grupie b?d? bardzo ciekawe. Nie moge si? doczeka?. Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl