ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
Problem CMS
Martinez
Mam tego najnowswzego waszego CMS'a ale nie dzia?a bo jak chce zainstalowa? to wyskakuje co? takiego

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Co robi?, jak zainstalowa? tego cms'a??

Zreszcz? sami zobaczcie jak to wygl?da
http://members.ly...nstall.php

Edytowane przez Shaolin dnia 26.03.2005 17:57:43

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 21:39:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
-pRzemo
Sprawd? czy wszystkie pliki masz na swoim miejscu, a sczególnie zobacz czy istnieje katalog /fusion_themes/Prometheus/ i w czy w nim jest plik theme.php.
Aha... je?eli wklejasz jaki? kod, to wy??cz wy?wietlanie emotów w po?cie.

P.S. => to nie jest "nasz" CMS. Smile
Edytowane przez -pRzemo dnia 25.03.2005 09:20:44
^ Asilum.pl ^
Osobiste portfolio & Centrum webmastera.

http://Asilum.pl
SebaZ
poza tym by?o.....

wed?ug mnie temat do zamkniecia
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Martinez
Sprawdzi?em jest wszystko na mniejscy dlaczego wi?c si? wy?wietla to co si? wy?wietla SadSadSadSadSadSad

SebaZ
z t? skórk? sa zawsze problemy. Wgraj do katalogu Prometheus zawarto?? skórki np. Corporate. Jak zainstalujesz mo?esz naprawi?
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

Martinez
To te? nie dzia?a, nadal pokazuje si? ten sam b??d. Macie mo?e jakie? inne pomys?y ?? ?? ??

BlackDog
no to przekopiuj jeszcze raz ca?y katalog z themsami na konto, tylko zaznacz nadpisywanie plików (masa b??dów takich powstaje na skutek przesy?ania plików na konto - dlaczego? - pomy?lcie, ja Wam w ka?dym razie powiem, ?e nigdy nie przesy??m na serwer ca?o?ci, czyli zaznaczam all pliki do przes?ania i id? sobie zrobi? herbate, ale przewa?nie kopiuj? po katalogu, zeby unikn?? b??dów, któe niestety powstaj? na skutek zawodno?ci dzia??nia sieci - i taka powinna by? zasada, nigdy nie kopiujcie wszystkiego na raz, tylko pilnujcie tego i patrzcie co si? dzieje - naprawd? moze Wam to zajmie troszk? wi?cej czasu, ale nie zdajecie sobie sprawy ile b??dów wynika z tego) - aha, najlepiej to sobie ?ciagnij dla pewno?ci jeszcze raz ca?ego Fusiona w takiej wersji jak? masz i z niego dopiero wrzucaj pliki, bo mozesz ju? na dysku mie? co? skaszanione.
Pozdrawiam - BlackDog

SebaZ
tu najcz??ciej nie chodzi o zawodno?? sieci, a o ustawienia serwera, który ma krótki czas sesji (d?ugo?? po?aczenia z ftp) i roz??cza w najmniej oczekiwanych momentach i st?d wynikaj? cz?sto b??dy.

A co do Prometheus - je?li u?ywasz TC - Total Commandera to zmie? ustawienia aby nie zmienia? wielkosci liter bo on cz?sto to robi i powduje b??dy

BlackDog
oj SebaZ SebaZ, nie b?d? z tob? polemizowa?, bo po cz??ci masz racj?, ale widz?, ze za du?ego poj?cia o sieciach, protoko?ach i ogólnie zasadzie dzia?ania tego shitu nie masz Smile ( i prosz? Ci? nie obra?aj si? od razu i nie rób wielkiego halo z powodu moich s?ów bo chodzi tu nie o przyczyn? ale o konkluzj? ca?ego mojego i Twojego wywodu - po prostu lepiej przesy?a? plki mniejszymi paczkami - czytaj po katalogu na przyk??d, bo jak si? co? skisi i stracimy po??czenie z tego czy innego powodu, to ?atwiej jest ustali? co mamy ju? na koncie poprawnie wrzucone, a co jeszcze zosta?o )

Mokrego wszystkim jutra ?ycz?

SebaZ
a co tu jest do polemizowania?? Ty i ja mamy racj?, wi?c nie zarzucaj mi ?e nie znam si? na czym? skoro rozwijam tylko Twoj? my?l. I napewno nie mam po cz??ci racj?. To co ja napisa?em to 100% racji i to co ty te?

BlackDog
to co razem napisali?mydaje 100 % racj?, wi?c obydwoje mamy racj? po cz??ci Pfft

darkol
Pax Panowie Pax obaj macie s?uszno?c i tyle, Ja ze swej strony tak jak BlacDog nigdy niczego nie przesy?am wszystkiego hurtowo, tylko partiami, folder po folderze, i to nawet wtedy zda?aj? si? przypadki ?e zrywa po??czenie i nie zawsze jaki? plik zostaje przes?any, heh...
Imperium Osma?skie - Historia i Dzieje Imperium Tureckiego.

www.osman.livenet.pl

www.osman.livenet.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl