ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Propozycja stylu.. Kto go zrobi?
Kapu
Pisz? z propozycj?, a dok?adnie z pro?b?, czy kto? nie chcia?by stworzy? stylu, albo przerobi? po prostu inny, ?eby strona wygl?da?a jak ta http://www.wrotaf.... Temat ten celowo umie?ci?em tutaj, a nie w dziale 'zlec?', bo styl ten chcia?bym, by kto? mi przerobi? za FREE. Bo w?a?nie ostatnio odkry?em, ?e phpFusion jest o wiele wygodniejsze, ni? grzebanie w HTMLu i CSSie i zmienianiu 50 stron, ?eby co? poprawi?. Mo?e jest tu kto? taki bezinteresowny i obeznany w PHP Smile

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 08:48:53
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Nazywaj? to potocznie "poci?ciem laya" i kosztuje to tyle ile wydajesz w ci?gu roku na chipsy, gum? do ?ucia i pockemony... nie sta? Ci?
as

marpar
@as my?le, ?e ta skórka nie jest zbyt skomplikowana i na pewno kroci nie kosztujePfft
za 80-100z? mog?bym sie skusi? bo wsumie ile tu jest do ciecia..
ale mysle ze zaraz mnie kolega wy?mieje - albo zaoferuje 10-20z? Grin tak bywa....
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Kapu
No wiecie... tu chodzi tylko o to, ?e ja to mam 15 lat i robie strony tylko jako moje hobby. Znam HTMla i podstawy CSS, ale PHP to troche skomplikowane, ale u?atwia potem administrowanie stron?.

as
Oooo!... to Twoje wyja?nienie zmienia posta? rzeczy. Faktycznie... je?li masz takie hobby, to powinno Ci si? pomóc i umocni? w wierze Twoje w?asne prywatne zainteresowania za frico. To Twoje wyja?nienie zrobi furor? na naszym Forum i zawstydzi wszystkich tych co yno na kas? lec? oraz wstrz??nie ich sumieniami dog??bnie...
as

Kapu
To mo?e, je?eli nikt nie ma ochoty mi ten styl zrobi?, poinstruujecie mnie, jaki styl naj?atwiej by?oby przerobi? i jak to zrobi? krok po kroku.

Znalaz?em styl Astral, który my?l?, ?e nada?by si? na przeróbke.
Edytowane przez Kapu dnia 12.02.2007 14:32:12

wlodi
Skoro to twoje hobby to mo?e sam by? troch? popracowa? i na pewno by? to zrobi? samemu... Jak chcesz zagadaj do mnie na gg to Ci wyt?umacz? w jaki sposób mo?na to zrobi

http://telegram.revo.la
Kapu
OK. Z pomoc? internetu, do?wiadczeniu i phpowcom uda?o mi si? go nawet nie?le przerobi? Wink. Tylko z jedn? rzecz? nie mog? sobie poradzi?. Otó? nie chce, ?eby strona przy wi?kszej rozdzielczo?ci si? rozszerza?a, a mniejszej zw??a?a. Przyda?oby si? ustawi? sta?? szeroko?? strony. Kombinowa?em troche w theme.php, ale nie wysz?o mi. Szuka?em, ale te? nie znalaz?em satysfakcjonuj?cej odpowiedzi. Czy móg?by mi to kto? jasno wyt?umaczy? co zrobic?

jantom
http://www.php-fu...post_54248
Nie mów, ?e na ten temat nie trafi?e?... To pierwszy z brzegu, a stron w szukajce mam ponad 30 (nawet je?li tylko 1/3 dotyczy tego problemu, to i tak mamy tego pod dostatkiem)

http://jantom.info
Kapu
Wiem, widzia?em go, ale nie pomóg? mi w rozwi?zaniu problemu. Kiedy tak zrobie to sta?? szeroko?? ma tylko nag?ówek, a reszta strony si? i tak rozci?ga. A ja chcia?bym ustawi?, ?eby strona mia?a szeroko?? 1000px, boczne panele 180px a ?rodek reszte. Adres mojej strony: www.wrotafantasy....

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl