ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Losowe zdj?cie z Coppermine Photo Gallery w panelu
arkadius19
Cze??! Czy wiecie mo?e jak zrobi? panel aby pokazywa? losowe zdj?cia z galerii. Dodam, i? nie u?ywam wbudowanej galerii php-fusion tylko Coppermine Photo Gallery. Czy mo?ecie mi pomóc?
Edytowane przez Pieka dnia 16.11.2007 16:36:49

W?cibski Go??
Dodany dnia 07.09.2025 03:15:40
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
kilof
Witam. Tak?e do??czam si? do pytania poprzednika Smile Mam nadziej? ?e kto? odpowie Smile

Pozdrawiam

laczor
Witam. I ja bym chcia? wstawi? panel z losowym zdj?ciem z Coppermine. Czy jest to mo?liwe?

www.linia29.cal.pl
Piter573PB
Pod tym adresem http://fotozoom.w...losowa.php jest kod php który ma za zadanie wy?wietla? losow? fotografie z galeri zrobionej w coppermine. Jak ka?dy wie kod php jest przetwarzany przez serwer i do przegl?darki trafia ju? tylo gotowyt kod html. W kodzie html s? 2 znaczniki <span> w jednym tytu? zdjecia w drugim nazwa autora. w pliku php który wy?wietla to jest tylko jedna funkcja która odpowiada za wy?wietlanie tekstu i ni jak nie idzie j? podzieli?. Dlatego moje pytanie jest takie. Jak kod wstawi? do panelu w php-fusion aby by? wy?wietlany efekt tego skryptu tzn. fotka z podpisem i autorem. Ewentualnie jakis sposób aby php-fusion rozdziela? te znaczniki <span>. Jak nadal kto? twierdzi ,?e napisa?em zawile to powiem krótko. Chce mie? wy?wietlony obrazek, pod obrazkiem jego tytu?, a pod tytu?m autora.
Taki b??d mi si? wy?wietla jak wstawiam skrypt.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Kod pliku losowa.php
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

fotozoom.webd.pl
jasq
Szukam tego samego, kto? sobie z tym juz poradzi??

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - Pieka 28.09 - 11:10

Zapraszam na moj? stronk?!minibutton.gif

www.olawa.cba.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl