ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,399
Najnowszy użytkownik: aronbazily8

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Kilka pytań/problemów odnośnie aktywacji, panela użytkownika, download'u ect.
soberpl
Witam,
po nazwie tematu widać, że jestem tu nowy... Chciałem konkretniej nazwać temat, ale uwierzcie mi, że się nie da. Jeżeli jeszcze mnie nie skreśliłeś to proszę o przeczytanie moich wątpliwości i o ewentualne wskazówki/pomoc. Mam zainstalowane na serwerze yoyo.pl (tak wiem...) PHP Fusion v6.01.6 + EP IV.

1. Problem dotyczy się aktywacji nowego konta użytkownika poprzez e-mail. Mail dochodzi do użytkownika, ale gdy on kliknie link aktywujący strona się jakby zniekształcała... Nie jest mi to bardzo potrzebne, ale jestem z natury ciekawy i chciałbym dowiedzieć się co jest tego przyczyną.
2. Czy istnieje możliwość wyłączenia funkcji dla zwykłych użytkowników : dodaj plik, news itd.?
3. Czy w panelu użytkownika można zastąpić 'Twoje statystyki, Ranga,Punktów' na coś innego, a najlepiej usunąć?
4. Teraz odnośnie Download'u :
a) jak to możliwe, że nie mam żadnych plików na serwerze ftp w katalogu dwonload, a na stronie pokazuje się komunikat, że są 2 pliki?
Cool istnieje sposób (wtyczka?) na zmianę wyglądu kategorii Download? Normalnie wygląda tak :
Kategoria: / SubKategorie: i dopiero po naciśnięciu subkategoria przechodzi się do plików.
5. I ostatnia sprawa, którą pamiętam. Dotyczy to raczej estetyki strony :
"Powered by [PHP-Fusion] v6.01.6 || EP IV by eXtreme Crew © 2003-2005" znajduje się po lewej stronie, a chciałbym żeby było wyśrodkowane. Problem pojawia się przy skinie "Shunt"...

Byłbym bardzo wdzięczny za wskazówki dotyczące pomocy.

PS.
Szukajka coś szwankuje, czy tylko mi? Po znalezieniu danej frazy w danym forum i naciśnięciu drugiej strony pojawiają się wyniki z wszystkich for...

Przenosze do wlasciwego dzialu/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 15.02.2007 18:30:01

Wścibski Gość
Dodany dnia 13.11.2024 07:44:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl