ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 3

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Miniatura kwadratowej fotki w albumach
Pecado
Witam. mam Fusiona 6.01.6 i pewien problem, który nie wystep?wa? we wczesniejszej wersji. Chodzi o skalowanie zdj?cia. W przypadku formatu zdj?cia 2x3, 3x4 czy podobnie wsyztsko jest ok. Problem pojawia sie jak umieszcze zdj?cie kwadratowe.

Przyk?ad : http://www.waldek...oto_id=343

nie jest to jednorazowy b??d. jeszcze tu : http://www.waldek...oto_id=331

Jak wida? fota ma wymiary 700x700 px (lub 800x800px), a mimo to photogallery.php wyswietla ja jako prostok?t, rozci?gajac do landscape. Po kliknieciu na fote w "pe?nym oknie" problemu juz nie ma.

Ktos wie jak rozwiazac ten ptoblem ?

www.waldekmis.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 01:34:46
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Drakoo
Po prostu Wejd? do PA >> Zarz?dzanie Stron? >>> Ustawienia Galerii I sobie ustaw jak chcesz miec Smile ale tylko w galerii mo?na ustawi? do wszystkich zdj?? rozmiary ,a nie tylko do 1!!

Pecado
Nie zrozumia?es / nie przeczyta?es uwaznie. nie mam problemów z resizem prostokatnych fotek. Klopot jest z kwadratowymi fotkami.

www.waldekmis.pl
Pieka
Pecado napisa?/a:
Nie zrozumia?es / nie przeczyta?es uwaznie. nie mam problemów z resizem prostokatnych fotek. Klopot jest z kwadratowymi fotkami.

Nie, nie, to Ty kolego masz problem ze zrozumieniem, bo ustawiasz wszystko w PA.
Zobacz: http://fusion.top...photo_id=4

Jednak mimo wszystko skalowanie jest lekko walniete, wiec nasz @Gander wykonal poprawke, ktora jest dostepna w temacie przyklejonym o nazwie Niedoskona?e miniaturki w fotogalerii 6.01.x w dziale B??dy i Korekty.
Jednak to dotyczy miniaturek, a nie zdjec.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Pecado
Pieka, sugerujesz, ze jak ustawie w PA Rozmiar Zdj?cia: Szeroko?? x Wysoko?? podaj?c identyczne rozmiary dla wysokosci i szerokosci to bedzie ok ? Przetestujmy.... masz racje. wazne jest aby obie warto?ci by?y takie same. Teraz dzia?a. thx.

www.waldekmis.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl