Zobacz temat
Problem z rejestracją
|
|
Yoghurtossos |
Dodany dnia 22.02.2007 17:42:11
|
Przedszkolak Postów: 2 Data rejestracji: 22.02.2007 17:14 |
Dwa dni temu ponownie (po wyczyszczeniu SQL) zainstalowałem na www.czarnolas.sar... PHP-Fusiona + Extreme Packa. Wszystko działało dobrze. Ale okazuje się, że coś jest nie tak z rejestracją. Kiedy (testowo) próbuję zarejestrować swoje 2 konto... Przychodzi do mnie mejl z odnośnikiem aktywacyjnym, więc klikam i niby jest okej - wyskakuje, że zweryfikowana i mogę się zalogować. Kiedy próbuję się zalogować wyskakuje mi natomiast komunikat, że podałem błędny nick lub hasło (na 100% podaję poprawne dane). Po kilku (nieudanych) próbach zalogowania się według powyżej opisanego scenariusza zauważyłem nad komunikatem coś takiego: Unknown column 'user_email_act' in 'field list' Proszę... Pomóżcie mi rozwiązać ten problem. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 13.11.2024 07:53:19
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
DJPromo |
Dodany dnia 22.02.2007 22:16:38
|
Bywalec Postów: 630 Pomógł: 41 v7.02.07 Data rejestracji: 13.06.2006 18:51 |
Yoghurtossos napisał/a: Dwa dni temu ponownie (po wyczyszczeniu SQL) zainstalowałem na www.czarnolas.sar... PHP-Fusiona + Extreme Packa. Wszystko działało dobrze. Ale okazuje się, że coś jest nie tak z rejestracją. Kiedy (testowo) próbuję zarejestrować swoje 2 konto... Przychodzi do mnie mejl z odnośnikiem aktywacyjnym, więc klikam i niby jest okej - wyskakuje, że zweryfikowana i mogę się zalogować. Kiedy próbuję się zalogować wyskakuje mi natomiast komunikat, że podałem błędny nick lub hasło (na 100% podaję poprawne dane). Po kilku (nieudanych) próbach zalogowania się według powyżej opisanego scenariusza zauważyłem nad komunikatem coś takiego: Unknown column 'user_email_act' in 'field list' Proszę... Pomóżcie mi rozwiązać ten problem. Powien ci tak kolego drogi to : Unknown column 'user_email_act' in 'field list' znaczy nieznana kolumna czyli odwołujesz sie do kolumny ktorej nie ma radził bym ci sprawdzić baze danych czy czegoś innego jeszcze nie brakuje !!! i dodac je jak je dodasz to rejestracja zadziała |
|
Przejdź do forum: |