Zobacz temat
dodawanie panela i blad jakis
|
|
P3Z |
Dodany dnia 27.03.2005 20:14:40
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 53 Data rejestracji: 12.01.2005 19:19 |
kiedy chce dodac nowy panel i daje podglad wywala taki blad Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /data/members/free/tripod/uk/p/3/z/p3z/htdocs/fusion_admin/panel_editor.php(112) : eval()'d code on line 1 Parse error: parse error in /data/members/free/tripod/uk/p/3/z/p3z/htdocs/fusion_admin/panel_editor.php(112) : eval()'d code on line 13 to jest na przykladzie top 5 download na innych jest to samo panel_editor.php ten plik uploudowalem z oryginalnego fusiona i dalej to samo dlaczego ![]() |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 07.09.2025 06:39:43
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 27.03.2005 20:20:15
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
a czytac potrafisz?? Dlaczego wy wszyscy jak wam wywali b??d to nie czytacie go tylko od razu z p?aczem ?e co? zje....i?cie. Wyra?nie jest napisane ?e gdzie? za du?o jest \ Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
P3Z |
Dodany dnia 27.03.2005 20:53:29
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 53 Data rejestracji: 12.01.2005 19:19 |
heh nie denerwuj sie jak bym wiedzial gdzie to bym sobie pousowal tam gdzie jest za doozo ale nie wiem ktore mozna a ktore nie p.s. jak pousowalem wszystkie to dalej ten sam blad! Edytowane przez P3Z dnia 27.03.2005 20:55:28 |
|
|
Shaolin |
Dodany dnia 27.03.2005 21:06:54
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
Tripod Lycos ma to do siebie, ?e czasami jest problem z uko?nikami... U?yj http://www.cms-it...search.php zwanego te? jako szukaj ![]() ![]() //SebaZ - nie tak ostro... ![]() working
|
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 27.03.2005 21:30:30
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
//Shaolin trzeba ostro bo inaczej si? juz nie da Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Shaolin |
Dodany dnia 27.03.2005 21:38:05
|
//SebaZ - da si?, wystarczy odrobina dobrej woli ![]() working
|
|
|
darkol |
Dodany dnia 27.03.2005 21:55:24
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 80 Pomógł: 1 Data rejestracji: 01.12.2004 18:11 |
Shaolin napisa?(a): //SebaZ - da si?, wystarczy odrobina dobrej woli ![]() W zupe?no?ci popieram ! SebaZ dobry i równy go?ciu jest, ale te? troch? nerwowy, heh ![]() ![]() ![]() |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 27.03.2005 22:41:57
|
mo?e macie i racj?, ale nie chodzi mi o ludzi którzy nie znaj? np. php. Chodzi mi o ludzi którzy najwyra?niej nie potrafi? czyta? lub wol? nie czyta? bo uwa?aj? ?e kto? odwali robot? za nich. Jak napisa?em: widz?c komunikat o b??dzie nie czytaj?c go tylko wal? i pisz? z p?aczem i ?alami ?e co? popsuli i im nie dzia?a. To ?e popsuli to jest tylko i wy??cznie ich wina. A ?eby naprawi? najcz??ciej wystarczy przeczyta? sobie ten error i poprawi? to co go powoduje. My mo?emy pomóc w skrajnych przypadkach. Ale darujcie mi, ale tematy typu: "pomocy!!!!......" nie u?atwiaj? nam tego (@Shaolin sama przyznaj). Widz?c taki post odrazu mnie skr?ca. Sk?d my mamy niby wiedzie? co to jest za problem skoro temat tak wygl?da?? Temat s?uzy do tego aby krótko i zwi??le przekaza? istot? problemu. Wed?ug mnie powinien by? wreszcie napisany jaki? regulamin, który wreszcie regulowa?by sprawy forum. Uwa?am to za sprawe piln? i bardzo potrzebn?. Jednym z kluczowych punktów by?oby zakazanie uzywania w tematach zwrotów typu: pomocyyyyyyy, pomocy...., pomocy!!!!, pilne, bardzo pilne, problem, dy?y problem, big problem itp.... Tematy je zawieraj?ce by?yby kasowane bez wzgl?du na tre??. Forum sta?oby si? bardziej czytelne z konkretnymi tematami i problemami. Zw?aszcza ?e na zdecydowan? wi?kszo?? problemów i k?opotów mo?na juz znale?? odpowiedzi. Zapobieg?oby to powielaniu si? pyta?, a tym samym u?atwi?oby szukanie podanego ju? przez kogo? rozwi?zania. Kolejnym krokiem powinno by? stworzenie obszernego dzia?u FAQ, nawet na zasadzie WIKIPEDII (userzy sami podsy?aj? pytania i od razu rozwi?zania, a admin je tylko zatwierdza i publikuje). Teraz uwa?am ze prirytetowym zadaniem jest napisanie regulaminu. Tak wi?c admini do dzie?a. Licz? na was!!!! bo ja nie mam mozliwo?ci tego zrobienia, cho? oferowa?em Aroxowi pomoc to nawet nie odpowiedzia? Pozdrawiam - SebaZ P.S. Licz? na sensowne odpowiedzi Edytowane przez SebaZ dnia 27.03.2005 22:46:52 Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Shaolin |
Dodany dnia 27.03.2005 23:07:27
|
Tak, tutaj musz? sie zgodzi? - to jest du?y problem, tylko ?e jako oficjalny support nie mo?emy odmówi? pomocy nawet komu?, kto zak?ada temat, jakich by?o juz mnóstwo ![]() Prawda jest taka, ?e na 3/4 tematów na tym forum mo?naby odpowiedzie? "Szukaj" - teoretycznie kto? kto za?o?y? temat i dosta? tak? odpowied?, powinien na drugi raz poszuka? przed za?o?eniem nowego tematu - tylko ?e zwykle tak nie jest i nawet po przeniesieniu tematu do kosza, za chwil? pojawia si? nowy, nierzadko tego samego autorstwa, równie? bezsensowny... ![]() Pomys?, ?eby napisa? jaki? regulamin, pojawi? si? ju? troch? czasu temu - jak na razie jedynym krokiem do jego wykonania by?o za?o?enie dzia?u "Kosz", do którego przenosz? tematy, które by?y poruszane ju? naprawd? wiele razy. Tylko ?e nie zawsze wiadomo, kiedy temat nadaje si? do kosza - g?ównie dlatego, ?e niektórzy userzy wprost lubuj? si? w dopisywaniu si? do cudzych tematów i tak, po rozwi?zaniu jakiego? nowego problemu, w tym samym w?tku pojawia si? post "no to powieccie mi co znaczy ten b?ond, bo mi cos takiego wyksoczylo i nie wiem co mam zrobi? pomocy!!!!!!!!!!!!!" - je?li nikt nie odpowie do czasu, kiedy taki post zostanie zauwa?ony przez którego? z moderów/adminów, to post zostanie skasowany i po problemie, jednak je?li odpowie kilka osób, to nie ma sensu kasowa? wszystkich postów i nie wiadomo, co zrobi? ![]() ![]() @SebaZ: inn? kwesti? jest to, ?e nawet, je?li kto? bardzo Ci? zdenerwuje, nie powiniene? reagowa? tak gwa?townie, jak w tym i kilku innych, podobnych tematach ![]() Rozpisa?am si? ![]() ![]() ![]() working
|
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 27.03.2005 23:13:22
|
nie mo?emy odmówi? pomocy nawet komu?, kto zak?ada temat, jakich by?o juz mnóstwo mnie chodzi g?ównie o tematy nic nie mówi?ce typu "pomocyyyyyy!!!!....." itp... one powinny byc od razu kasowane. A wiem co mówi?: jestem modem na forum licz?cym ok 7000 userów gdzie dziennie jest pisane 150-200 postów i do?wiadczenie mnie ju? tego nauczy?o. Uwierz mi ![]() ![]() a co do powtarzaj?cych si? postów: potrzebne jest i to tworzone przez samych userów, bo oni sami wiedz? najlepiej jakie s? k?opoty i z czym problemy Edytowane przez SebaZ dnia 27.03.2005 23:16:07 Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Arox |
Dodany dnia 27.03.2005 23:18:44
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 347 Data rejestracji: 16.07.2004 01:39 |
Seba, w 100 % masz racj?. Sam czasami denerwuje si? czytaj?c niektóre tematy w sprawach które nawet 20-krotnie przewija?y si? przez Forum, gdzie wystarczy skorzysta? tylko z opcji SZUKAJ. Ale niektórzy ludzie chc? mie? wszystko podane na tacy, bez wysi?ku... Tacy ludzie cz?sto nawet nie wykorzystaj? wiedzy tej do konca, bo potem pojawia sie nowy problem i nowy post l?duje na Forum. Jak wpomia? darkol, prowadz?c oficjalny support nie ominiemy tego. Ale jak piszesz Seba mo?na by to lekko ulepszy?. Regulamin by?by dobr? rzecz?, twoj post jest ju? jakby jego pocz?tkiem ![]() Mo?e w ten sposób roz??dowa?o by si? napi?cie emocjonalne, które cz?sto towarzyszy Twoim wypowiedziom. Jak pisa?em rozumiem Twoje zirytowanie wobec ?ó?todziobów, ale nie chcia?bym zniech?ca? nowych Userów do porzucenia php-fusion. Uwierz mi , ale nie przypominam sobie maila od Ciebie na priv, w sprawie regulaminu, dlatego te? nie odpisa?em Tobie. Bylbym zaszczycony gdybys wyrazi? ch?? opracowania takiego regulaminu na potrzeby supportu. Ewentualnie udzieli? kilku rad, co Twoim zdaniem powinien zawiera?, oprócz rzeczy wymienionych wy?ej. Obszernego dzia? FAQ chcemy stworzy? od dawna, zszywak opracowa? ju? infostrony, ale napotkali?my kilka k?opotów natury technicznej zwi?zanymi z ich publikacj?. Próbuj? to rozwi?za? i w tedy ruszy?oby to pe?n? par?. To tyle co do tego w?tku.... Jestem poza zasi?giem ...
|
|
|
Shaolin |
Dodany dnia 27.03.2005 23:20:25
|
Ba, to ju? wy?sza szko?a jazdy - nauczy? userów wyra?a? si? precyzyjnie i na temat ![]() ![]() Podczas pisania regulaminu mo?na doda? tam punkt "tematy o nieprecyzyjnym i nieokre?laj?cym charakteru problemu temacie b?d? natychmiast kasowane"... :> I zostaje nast?pny problem pod tytu?em jak-zmusi?-u?ytkowników-do-czytania-regulaminu ![]() ![]() ![]() ![]() working
|
|
|
darkol |
Dodany dnia 27.03.2005 23:28:46
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 80 Pomógł: 1 Data rejestracji: 01.12.2004 18:11 |
Oboje macie racj? w 100 % !!! Regulamin przyda?by si? to fakt... tylko jak znaj?c ?ycie, powied?cie mi kto je tak naprawd? czyta? mo?e z jaki? 1%? reszta to totalnie zlewa i tyle... nie ma na takie... przepraszam za okreslenie... pierdo?y czasu, baaa... powiem wiecej wiekszo?? nie zawraca sobie nawet g?owy opcj? SZUKAJ, bo te? nie ma na to czasu, a z drugiej strony nie ma bladego poj?cia jak ma CZEGO? SZUKA?. No... ale niestety takie jest ?ycie i s? ró?ni ludkowie, którzy ?yj? w?ród nas, jedni s? tacy co po uzyskaniu wskazówki sami dochodz? sedna sprawy a inni no co?... sami wiecie... Co do tytu?ow tematów to te? si? zgodz?, bo takie jak: Pomocy, Mam problem lub podone rzeczywi?cie nic nie mówi? i sam nieraz mam ochot? je omija?, ale maj?c ju? jakie? do?wiadczenie w tej materii wchodz? w taki w?tek... bo a nó? oka?e si?, ?e jest co? w nim interesuj?cego. heh. Co prawda to kosztuje, bowiem trac? na to mój w?asny i drogocenny czas... Pozdro.... No... ale si? ten w?tek sta? popularny, nim to napisa?em i zatwierdzi?em dyskusja by?a w pe?nym toku hehe Edytowane przez darkol dnia 27.03.2005 23:34:27 |
|
|
Arox |
Dodany dnia 27.03.2005 23:29:37
|
Shaolin - tak?e masz racj?, ale musimy jako? utrzyma? porz?dek na Forum. Tak jap pisa??? wy?ej Kosz by? dobry na pocz?tek, ale Userów przybywa ostatnio w mocnym tempie i cz?sto s? to go?cie nie maj?cy ?adnego do?wiadczenia. Je?li Seba wyrazi ch?? wspó?pracy przy regulaminie, to skorzystajmy z jego do?wiadczenia, ka?da rzecz która usprawnia dzia?anie potalu jest u nas doceniana. Jestem poza zasi?giem ...
|
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 27.03.2005 23:31:47
|
Mo?e w ten sposób roz??dowa?o by si? napi?cie emocjonalne, które cz?sto towarzyszy Twoim wypowiedziom. towarzyszy czasami, ale nie zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() Mo?e to i ostre s?owa, ale jak?e prawdziwe Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Arox |
Dodany dnia 27.03.2005 23:34:45
|
darkol - dlatego regulamin powinien by? krótki i przejrzysty. Nikt dzi? nie czyta obszernych publikacji. Je?li kto? napisa?by post niezgodny z przyj?tymi zasadami móg?by zobaczy? go w Koszu z dopiskiem: POST NIEZGODNY Z REGULAMINEM SERWISU. My?l? ?e kilka osób, dla których rozwi?zanie problemu by?oby dla nich wa?ne doczyta?oby si? tych kilku linijek regulaminu. Jestem poza zasi?giem ...
|
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 27.03.2005 23:38:22
|
dzi?ki za uznanie Arox ![]() @darkol sposób na przestrzeganie regulaminu jest bardzo prosty - egzekwowa? go. To raczej nie odstarszy userów, a tylko ich zmobilizuje Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Arox |
Dodany dnia 27.03.2005 23:54:58
|
Zamieszczam projekt do modernizacji przys?any przez Shaolin i lekko skrócony przeze mnie. Zapraszamy do modyfikowania, tworzenia od nowa, czy te? do krytyki: --- 1. Zasady ogólne Na Forum nie mo?na publikowa? tre?ci o charakterze reklamowym, obra?liwych oraz uznawanych przez prawo za nielegalne/karalne. Oprócz wymienionych, na Forum obowi?zuj? zasady netetykiety. Ze zwyczajowych przepisów netykiety najwi?kszy nacisk k?adziemy (i prosimy innych o to samo) na: - ?yczliwo?? i tolerancj? dla pogl?dów innych U?ytkowników - kulturalny, staranny i precyzyjny j?zyk postów - unikanie PISANIA WERSALAMI - unikanie postów, które nic nie wnosz? merytorycznie do dyskusji 2. Publikacja nowych wiadomo?ci i tematów Nazwy tematów powinny u?atwia? zrozumienie, o czym jest dany w?tek oraz znajdowa? si? w odpowiednim dziale. Nale?y te? unika? dublowania postów. Przed za?o?eniem nowego tematu nale?y skorzysta? z opcji Szukaj, by upewni? si?, ?e dany problem nie by? ju? wcze?niej poruszany. Posty niespe?niaj?ce poni?szych wymogów b?d? kasowane. Prosimy o pisanie w sposób zrozumia?y i mo?liwie zwi?z?y. Polecamy dobr? metod? pisania wiadomo?ci - przez opublikowaniem jeszcze raz j? przeczyta?, sprawdzi? poprawno?? wszystkich nazw i dzia?anie linków. 3. Moderacja i administracja Moderator ma prawo skasowa? lub podda? edycji post, o którym s?dzi, ?e narusza niniejszy Regulamin lub prawo. Osoby, których wiadomo?ci chronicznie naruszaj? zasady, b?d? ostrzegane, nast?pnie usuwane ze spo?eczno?ci Forum. Zespó? CMS Website Creator PL --- Jestem poza zasi?giem ...
|
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 28.03.2005 00:27:26
|
o to ju? co?
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
Przejdź do forum: |