Zobacz temat
Pro Download System 1.2- b??d
|
|
michal89 |
Dodany dnia 22.02.2007 22:41:35
|
![]() Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 117 Data rejestracji: 25.10.2006 16:46 |
Witam. Od pewnego czasu u?ytkownicy jednej z moich stron (3gp.yoyo.pl) skar?? si? na niemo?liwo?c ?ci?gniecia pliku z prodownload system 1.2. Problem wyst?puje tylko na przegl?darce Firefox. Mo?e zacytuj? wypowied? jednego u?ytkownika na forum mojej strony: Odno?nie ?ci?gania plików amr i 3gp problemy pojawiaj? si? tylko na Firefoxie, spróbujcie na IE, u mnie pomog?o, ale nie?le musia?em sie nam?czy? zeby znalezc folder w, którym realplayer zapisyje tempy. . Wydaje mi si?, ?e problem jest powa?ny i nie wiem co z tym fantem zrobi?. Na innych przegl?darkach ?ci?ganie chodzi ok tylko na Firefoxie prawdopodobnie wy?wietla si? jaka? bia?a strona z b??dami. Nie wiem, bo sam mam IE. Coraz wi?cej u?ytkowników skar?y si? na download a ja nie mam poj?cia co jest nie tak. Móg?by kto? pomóc? Teraz upewni?em si? ze ca?y problem wystepuje tylko na Firefoxie i to tylko z niektórymi plikami a konkretnie *3gp i *amr. Pozosta?e formaty plików daj? si? ?ci?ga? ok.Za??czy?em zrzut ekranu tej strony b??du pod Firefoxem
michal89 dodał/a następującą grafikę:
Edytowane przez michal89 dnia 22.02.2007 23:12:47 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 01:37:19
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 22.02.2007 23:15:16
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
To nie jest blad tego downloadu (dlatego przenosze do innego dzialu), tylko kwestia interpretacji (MIME) plikow na serwerze. Da sie to rozwiazac za pomoca pliku htaccess, o czym juz pisalem jakis czasu temu, na tym forum. Mozna to rowniez ustawic w samym FF tak, ze bedzie sciagal plik z w/w rozszerzeniem, zamiast probowac go otworzyc. Oczywiscie rozwiazanie htaccess jest zdecydowanie korzystniejsze z punktu widzenia uzytkownikow portalu. Edytowane przez Pieka dnia 23.02.2007 01:03:44 Jestem jaki jestem
![]() |
|
Przejdź do forum: |