ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
B??d w pliku index???
xeo
Witam dzi? w??czam stronke i wy?wietla mi taki b??d:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

wiem ?e co? w pliku index a mo?e si? myle, ale podstrony si? otwieraj?, co mam zrobi? i czego to jest przyczyn? ???
Edytowane przez xeo dnia 28.02.2007 16:47:55

www.mx.sq.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 05:38:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Moim zdaniem to:
index 13 -odwo?uje si? do maincore patrz?c dalej gdzie? jest u?yta ?cie?ka przez maincore typu '".INCLUDES."application_top.php' i albo w katalogu includes brak tego pliku application_top.php ,b?? jest b??dna nazwa-ma?e du?e litery-system nie widzi go po prostu we wskazanym przez u?ywane pliki po?o?eniu.
Edytowane przez wlodekp dnia 28.02.2007 18:26:13

wlodekp.europa.pl
xeo
Powiem tak z stronk? nic nie robi?em,
tego pliku applicatin_top.php nie mam w tym folderze.
W adresie po / jak wpisze news.php to strona si? otwiera a jak klikne w go!!! czyli strona startowa ju? na stronie to w adresie po / jest index.php i strona si? nie otwiera tylko wywala ten b??d jw. Nic z tego nie rozumiem bo nic nie robi?em no i nie moge si? zalogowa? do PA bo przekierowywuje mnie równie? do www.adres strony/index.php

www.mx.sq.pl
szer
To spróbuj wgra? ten plik do tego folderu.

xeo
w?a?nie si? zastanawiam czy tak nie zrobi? ale skoro nic nie robi?em to przyczyna chyba musi le?e? gdzie indziej a skoro z tamt?d znikn?? to czy po wgraniu go na serwer co? mi ten plik jeszcze go?ej nie namiesza?

www.mx.sq.pl
szer
Hmmm raczej nie. Mo?esz spróbowac usun?? cz??? kodu odpowiedzialnego za includowanie tego pliku. Ale lepiej wgraj ten plik na serwer

xeo
Nie ma takiego pliku? w?a?nie sci?gn??em naj?wierzsz? paczk?,php-fusion-6.01.7 i brak w folderze includes tego pliku.Sad

zrobi?em ca?kiem co? innego a mianowicie zamieni?em plik index w g?ównym katalogu i pomog?o.Grin
Edytowane przez xeo dnia 28.02.2007 21:52:36

www.mx.sq.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Kolego to chyba normalne, ?e takiego pliku nie ma bo pochodzi on od infusiona top sites którego instalowa?e? i mia?e? pliki od niego które odwo?ywa?y si? do tego includes który przy instalacji moda nale?y dogra? do tego katalogu.
Na codzie? usuwam b??dy systemów i nie mów mi ?e plik index php bez ingerencji uleg? zmianie. I tak trudno zobaczy? co w nim jest bo tam nie ma prawie nic tylko ?aduj maincore i przekierowanie-co stwierdzi oko ka?dego przedszkolaka.
I z takim bana?em zafundowanym sobie-samemu zawraca? gitar?-za d?ugo siedz? w systemach i s?ucham gadek samo si? zrobi?o.
I u mnie jest wtedy jedna odpowied? SAMO SI? NAPRAWI-CZEKAJ.
W konkluzji Ty sam nie wiesz co masz.

wlodekp.europa.pl
xeo
Tak jak wlodku napisa?e? ?e nic bez integracji si? nie robi samo, przez pomy?ke czy niedopatrzenie zamieni?em plik index.php, mój g?upi nie?wiadomy b??d.

A druga sprawa to na serwerze mam równie? inn? stron? i w?a?nie na niej nie mia?em nic, wy?wietla?a si? bia?a strona ?adnego b??du, a po dniu i odpaleniu tej samej strony wszystko wróci?o do normyShock SAMO SI? NAPRAWI?O Grin

www.mx.sq.pl
as
Noooo... teraz mog? uwierzy?, ?e ta Twoja POMROCZNA, to wiocha Twoja i wyrok na reszt? lat Twoich. ZAMYKAM wi?c aby POMROKA nie zarazi?a pozosta?ych userów naszego grajdo?ka... jedna ofiara wystarczy
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl