Zobacz temat
Nicko aka Janusz - WYPOWIEDZCIE SIE!
|
|
Wooya |
Dodany dnia 02.03.2007 12:13:52
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
Polecam do przeczytania i wypowiedzenia sie tutaj na temat artykulu: http://media.wp.p...Bpage%5D=1 Ja juz dodalem na WP swoj komentarz o tresci: tytu?: Po cz??ci znam Janusza... tre?? opinii: ...prowadzi swoj? stron? opart? o silnik CMS'a PHP-Fusion, którego jestem jednym z developer'ów. Wcale mu si? nie dziwi?, ?e chce sko?czy? t? nienaturaln? podró? przez ?ycie. Pitolenie ksi?dza o zbawieniu i eutanazji Jezusa to bzdury. Ka?dy ma prawo decydowa? o swoim ?yciu. Tak jak Pan Ksi?dz zdecydowa?, ?e b?dzie ?y? w celibacie (?), tak Janusz chce zako?czy? bezsensown? walk?. Popieram jego starania. W Polsce niestety ten numer nie przejdzie. Mam nadziej?, ?e je?li kiedy? zdarzy mi si? co? podobnego, co Januszowi, b?d? mia? cho? tyle w?adzy nad swym cia?em, by samemu zako?czy? swe ?ycie. Byle cho? mie? si?y po?kn?? swój j?zyk i si? udusi?. Je?li kto? jest "warzywkiem" i chce ?y?, jego wola. Pozwólcie innym decydowa? o sobie. Pieprzenie g?upot, ?e to Bóg decyduje o naszym losie, to tylko potwierdzenie tezy, ?e nie ma Boga. Skoro taki Janusz zosta? przez Boga (skoro to Jego wola) potraktowany, to Wy, ludzie, zrozumcie, ?e dla niego Bóg jest fikcj?. Januszu, trzymam za Ciebie kciuki, cho? to niewiele da... pseudonim: RG Nie wiem czy przejdzie moderacje... ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... ![]() |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 09.09.2025 20:46:04
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
JazOOn |
Dodany dnia 02.03.2007 12:35:29
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 ![]() Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Artykuly o Januszu regularnie czytam ![]() |
|
|
szer |
Dodany dnia 02.03.2007 13:39:36
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06 |
@Wooya - w?tpie.... chocia? kto wie.... I tak jak Ty my?l?, ?e powinni uszanowa? jego decyzj?... Mo?liwe, ?e napisa?bym podobnego komenta do Twojego. S?dze praktycznie tak samo... |
|
|
maq |
Dodany dnia 02.03.2007 13:56:44
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 334 ![]() Data rejestracji: 20.07.2006 10:35 Złamana licencja |
Zgadzam si? z tez? @Wooya, natomiast moje zdanie jest takie: Chce eutanazji, to powinien j? dosta?. Dla mnie bez sensu jest utrzymywanie przy ?yciu kogo?, kto praktycznie nie ?yje. Co taki cz?owiek mo?e zrobi? samodzielnie? NIC. Nawet si? (za przeproszeniem) [cenzura] nie mo?e sam. Fakt cz?owiek jest stworzony w taki sposób, by móg? co? robi? tylko przy pomocy innych, no ale sorry, jak kto? ma mu pomaga? si? odla?, to ja dzi?kuj?. Gdybym znalaz? si? w takiej sytuacji, eutanazja by?aby najm?drzejszym posuni?ciem. To jest tak jak ostatnia wola przed ?mierci?.
"Ró?nica mi?dzy seksem i mi?o?ci? jest taka, ?e seks roz?adowuje napi?cie, a mi?o?? je wywo?uje" // Woody Allen
|
|
Przejdź do forum: |