ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nicko aka Janusz - WYPOWIEDZCIE SIE!
Wooya
Polecam do przeczytania i wypowiedzenia sie tutaj na temat artykulu:

http://media.wp.p...Bpage%5D=1

Ja juz dodalem na WP swoj komentarz o tresci:

tytu?: Po cz??ci znam Janusza...
tre?? opinii: ...prowadzi swoj? stron? opart? o silnik CMS'a PHP-Fusion, którego jestem jednym z developer'ów. Wcale mu si? nie dziwi?, ?e chce sko?czy? t? nienaturaln? podró? przez ?ycie. Pitolenie ksi?dza o zbawieniu i eutanazji Jezusa to bzdury. Ka?dy ma prawo decydowa? o swoim ?yciu. Tak jak Pan Ksi?dz zdecydowa?, ?e b?dzie ?y? w celibacie (?), tak Janusz chce zako?czy? bezsensown? walk?. Popieram jego starania. W Polsce niestety ten numer nie przejdzie. Mam nadziej?, ?e je?li kiedy? zdarzy mi si? co? podobnego, co Januszowi, b?d? mia? cho? tyle w?adzy nad swym cia?em, by samemu zako?czy? swe ?ycie. Byle cho? mie? si?y po?kn?? swój j?zyk i si? udusi?. Je?li kto? jest "warzywkiem" i chce ?y?, jego wola. Pozwólcie innym decydowa? o sobie. Pieprzenie g?upot, ?e to Bóg decyduje o naszym losie, to tylko potwierdzenie tezy, ?e nie ma Boga. Skoro taki Janusz zosta? przez Boga (skoro to Jego wola) potraktowany, to Wy, ludzie, zrozumcie, ?e dla niego Bóg jest fikcj?. Januszu, trzymam za Ciebie kciuki, cho? to niewiele da...
pseudonim: RG

Nie wiem czy przejdzie moderacje...
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 20:46:04
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
Artykuly o Januszu regularnie czytam Smile i komentuje w gu?cie podobnym do twojego tylko nie pisze developerem tylko Administratorem jego strony. znam czlowieka dosc dobrze i w sumie go rozumiem ale druga moja polowa nie chce tego czlowieka stracic...

szer
@Wooya - w?tpie.... chocia? kto wie.... I tak jak Ty my?l?, ?e powinni uszanowa? jego decyzj?... Mo?liwe, ?e napisa?bym podobnego komenta do Twojego. S?dze praktycznie tak samo...

maq
Zgadzam si? z tez? @Wooya, natomiast moje zdanie jest takie: Chce eutanazji, to powinien j? dosta?. Dla mnie bez sensu jest utrzymywanie przy ?yciu kogo?, kto praktycznie nie ?yje. Co taki cz?owiek mo?e zrobi? samodzielnie? NIC. Nawet si? (za przeproszeniem) [cenzura] nie mo?e sam. Fakt cz?owiek jest stworzony w taki sposób, by móg? co? robi? tylko przy pomocy innych, no ale sorry, jak kto? ma mu pomaga? si? odla?, to ja dzi?kuj?. Gdybym znalaz? si? w takiej sytuacji, eutanazja by?aby najm?drzejszym posuni?ciem. To jest tak jak ostatnia wola przed ?mierci?.
"Ró?nica mi?dzy seksem i mi?o?ci? jest taka, ?e seks roz?adowuje napi?cie, a mi?o?? je wywo?uje" // Woody Allen

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl