ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
01.11.2025 20:25:52
d*pa

Zbigniew@
30.10.2025 21:11:37
Panie khaman prosze zmienic kodowanie w bazie

Zbigniew@
18.10.2025 19:31:20
Forum nie dziala nawet bez polskich znakow.

JazOOn
16.10.2025 18:21:12
nie dziala z polskimi znakami

Zbigniew@
12.10.2025 15:20:31
Tylko dla wybranych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Newsletter, obrazek i pytanie
Smurf1992
Witam. Mam 2 pytania :

1. Czy w newsletterze mo?mna zrobi? tak, ?e wystarczy wpisa? mail - zeby ktos go otrzymywa?.Zeby nie musial si? rejestrowa? ?

2. Jak zrobi? - w?aczy? - obrazek przy adresie strony np. www.php-fusion.pl i obok tego obrazke. Tak jest na www.gander.pl - pos?u?y?em si? przyk?adem.

Czekam na odpowied?,

Pozdrawiam

W?cibski Go??
Dodany dnia 05.11.2025 03:33:46
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Dagobah
Smurf1992 napisa?/a:
Witam. Mam 2 pytania :

1. Czy w newsletterze mo?mna zrobi? tak, ?e wystarczy wpisa? mail - zeby ktos go otrzymywa?.Zeby nie musial si? rejestrowa? ?

To chyba podchodzi pod spam, co? Istnieje newsletter dla niezarejestrowanych i tam mo?esz ewentualnie dodawa? maile...

2. Jak zrobi? - w?aczy? - obrazek przy adresie strony np. www.php-fusion.pl i obok tego obrazke. Tak jest na www.gander.pl - pos?u?y?em si? przyk?adem.

To "co?" nazywa si? favicon - na forum wielokrotnie by?a ju? poruszana ta kwestia, szukajka rz?dzi ;)

Smurf1992
OK Smile Dzi?ki - mam jeszze jedno pytanie ! Chce wys?ac newsletter i mi pisze :

Newsletter nie mo?e zosta? wys?any.

Upewnij si?, czy wpisa?e? prawd?owo email do wysy?ania Newslettera.

Co jest nie tak

Dagobah
Smurf1992 napisa?/a:
OK Smile Dzi?ki - mam jeszze jedno pytanie ! Chce wys?ac newsletter i mi pisze :

Upewnij si?, czy wpisa?ea33; prawd?owo email do wysy?ania Newslettera.

Co jest nie tak

Poda?e? z?y mail osoby, do której mia? newsletter doj??. Prawdopodobnie jest to b??d wpisania maila (z?e literki czy co tamkolwiek). Z tego co wiem (aczkolwiek mog? si? myli?) to z newsletterem by? problem by wys?a? na Gmaila - chyba najnowsza wersja biuletynu to niwelowa?a. Popróbuj z tym...

Smurf1992
na moim serwerze jest funkcja mail(), ale nie mozna wysy?a? maili... nie znam si? na tym. Prosz? o pomoc

Pieka
Smurf1992 napisa?/a:

Upewnij si?, czy wpisa?ea33; prawd?owo email do wysy?ania Newslettera.

Co jest nie tak

Nie mozesz wysylac maili z poziomu php, brak obslugi sendmaila.
Jesli chodzi o wysylanie maili do all userow strony, bez potrzeby zapisu, to jest cos takiego, co nazywa sie pd_mailtoall lub MailToAll.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Smurf1992
hm... instaluj? - na pocz?tku insturkcji pisze : modyfikacja newslettera, a to b?dzie co? ZAMIAST newslettera tak ?

Wys?a?em maila - przez MailToAll - do sibeie - SA - i nie doszed?... z u?ytkownikami jest tak samo...

Nie da si? nic zrobi? z tym newsletterm.... Sad
Edytowane przez Smurf1992 dnia 04.03.2007 11:12:40

Pieka
Pisalismy na temat sendmaila na OVH wiele razy, do tego jest to temat przyklejony.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Smurf1992
Czyta?em i nic z tego nie rozumiem... czy da si? zrobi? w tym newsletterze, tak, ?e bedzie mi wysy?ac maile do wszystkich ?
Edytowane przez Smurf1992 dnia 04.03.2007 14:18:53

Pieka
Smurf1992 napisa?/a:
Czyta?em i nic z tego nie rozumiem... czy da si? zrobi? w tym newsletterze, tak, ?e bedzie mi wysy?ac maile do wszystkich ?

Tak, o ile zmienisz ustawienia w PA lub serwer.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Smurf1992
A czy moglbys mi powiedziec - pomoc jak zmienic ustawienia w PA ?Wink

Pieka
Smurf1992 napisa?/a:
A czy moglbys mi powiedziec - pomoc jak zmienic ustawienia w PA ?Wink

Ooo nie kolego!
Ten temat jest walkowany od dawna, wiec prosze sie zapoznac z tematami:
1. maile na ovh
2. Gmail - wysy?anie emali
3. Mail do Wszystkich
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Smurf1992
Przeczyta?em i... nic z tego nie rozumiem... nie wiem co mam pisa? itp. Naprawd? nie znam si? na tych sprawach, czy mog? liczy? na wasz? pomoc ?

Pieka
Smurf1992 napisa?/a:
Przeczyta?em i... nic z tego nie rozumiem... nie wiem co mam pisa? itp. Naprawd? nie znam si? na tych sprawach, czy mog? liczy? na wasz? pomoc ?

Nie mam sily do Ciebie... Pierwszy temat (1. maile na ovh), a w nim drugi post, autorstwa jantom'a.
Edytowane przez Pieka dnia 04.03.2007 17:01:54
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
as
To ju? jest drugi temat w którym piszesz, ?e nic nie rozumiesz (o GG nawet nie wspomn?) mimo i? wszystko jest wyt?umaczone jak na d?oni. Zamykam, bo od Twojej ograniczono?ci w innym sposób uciec nie mo?na...

Bardzo Ci? prosz? @Pieka aby? nie otwiera? tego tematu dla niego, bo nadziei ju? dla niego nie ma...
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl