ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
[Zlecenie] - modu?
Langar
Chcia?bym ?eby kto? zrobi? mi modu?. chodzi mi o to ?eby by?y:
Misje Kategorii D
Misje Kategorii C
Misje Kategorii B
Misje Kategorii A
Misje Kategorii S
kazda taka misj wiaze sie do innej rzeczy zrobionej na stronie:
Misje Kategorii D - avatar, sygna
Misje Kategorii C - news
Misje Kategorii B - Tapeta
Misje Kategorii A - Artykó?
Misje Kategorii S - Clip
I za ka?dy jeden dodawa?y by sie te w?a?nie misja czyli jak kto? zrobi 12 artówm 3 newsy 4 tapety 0 Clipow 1 avatar 1 sygne to ma to wygladac tak:
Misje Kategorii D - 2
Misje Kategorii C - 3
Misje Kategorii B - 4
Misje Kategorii A - 1
Misje Kategorii S - 0
Ccia?bym ?eby to by?o wida? w panelu uzytkownika w profilu uzytkownika i zeby nie bylo tego na forum.
Bardzo prosze o zrobienie mi czego? takiego, i czy wogule cos takiego mozna zrobic i czy bedzie dzialac

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 01:21:50
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Gander
Za?apa?em tylko cz??ciowo. Da si? zrobi? tylko jak skrypt by nalicza? sygnaturki, avatary i tapety? Bo w przypadku dodawania newsa czy artykulu mozna przechwyci? to zdarzenie, ale dla pozosta?ych jako? nie mog? znale?? zastosowania.
Napisz wi?cej o tym zleceniu i na boga bez tych byków!

gander.solutions
Langar
No co mam Ci wi?cej napisa??? Nie wiem co, a co dok?adnie chcia?by? wiedzie??? A za b??dy przepraszam ale ju? tak mam dyslekcjaSad

Gander
Dyslekcja nie zwalnie ci? ze starania si?. Ja te? jestem dyslektykiem i jako? mi wychodzi.

Pytanie: Sk?d skrypt bedzie czerpa? dane o avatarch, sygnaturkach itd

gander.solutions
Langar
No ja te? sie staramGrin
Opd: Wiesz ja sie na tym nie znam, wymy?lcie co? ja przychodze tu i prosze o pomoc gdybym umia? i wiedzia? jak to zrobi? sam bym sobie zrobi? Pozdrawiam!!!

Gander
Wiedzie? jak co? wykona? w PHP a wiedzie? jak co? ma funkcjionowa? to nie to samo...

gander.solutions
Langar
a skad mam to wiedzic?? nie mam pojacia skad on ma to brac wymysl toGrin

SebaZ
to ty wymysl inne s?owa na opisanie tego zlecenia, a najlepiej napisz jak?s mini specyfikacje bo ja nie kumam co ty chcesz osi?gn?? (czyzby chodzi?o o statystyki dla kazdego usera?)
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

skysis
aha Grin wiem o co mu chodzi Grin Grin Grin

Jaki ja jestem bystry ;PP

Ale nie podziele sie z Wami t? informacjaPfftP

No dobra powiem :

chodzi o punktacje co? takiego jak jest teraz w EP .. tylko by by?o dodatkowe punkty za av i clipy i te jego kategorie, + wymienione poszczegolnie co za co user dosta?... chyba oto mu chodzi ale pewny nie jestem wiec sie nie biorePfftP

http://www.gimciech.info
Gander
Ja te? raczej nie wezm?. Trudno si? z nim dogada?. Szybko si? niecierpliwi a ka?d? informacj? trzeba od niego wyci?ga? si??. Ci?gle powtarza ?e nie zna php wi?c nie wie jak to czy tamto powinno dzia?a?...

gander.solutions
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl