ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion.pl - sprawy wewn?trzne » PHP-Fusion.pl
 Drukuj temat
Oficjalny Support Utrzymanie
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ta strona plus laboratorium to serwer dedykowany-obecna umowa do maja.
Nie spe?nia wymogów technicznych-gwarantowanych przez hostingodawce.
Zmiana czy nawet przed?u?enie tej to koszt 300z? w skali miesi?ca-trzeba podpisa? rok.
Support jest samoutrzymuj?cym si? bez SPONSORA.
Jest wi?c naszpikowany wynalazkami klikalnymi przynosz?cymi dochód-i co z tego jak na kilna?cie tysi?cy wej?? tych klików jest te? kilkana?cie.
S? aukcje banerów, dotacja-ALE NIKT OFICJALNIE NIE ZBIERA NA TAC?.
Liczyli?my ?e kliki u?ytkowników-wype?ni? dziur? finansow?-za co macie pomoc niemal online-w wielu przypadkach Waszych ??da?-typowo komercyjnych.
NIE KLIKACIE A CHCECIE-nie ma.
ZA CHWIL? nie b?dziecie musieli klika? bo Support zamilknie i nie b?dzie gdzie klika?.
Nikt nie prosi o kas? ALE KLIKI???-chcecie go utrzyma??
NIE CHCE W TYM TEMACIE ?ADNEJ ODPOWIEDZI i NIE JEST TO ?ADEN APEL TYLKO STWIERDZENIE RZECZYWISTO?CI-ku uwadze U?ytkowników Naszego Forum oczekuj?cych na pomoc.
KLIKNIJ ZANIM POPROSISZ!!!
Edytowane przez wlodekp dnia 12.03.2007 11:21:32

wlodekp.europa.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 08:25:25
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
cezary
my?l? ze s? chyba tansze serwery i bardzo dobre,300z? w skali miesi?ca? to juz chyba przesada,nie wiem jakie parametry ma serwer,ale jak widze cene 300z?,to chyba ogromnie,pytanie trzeba sobie zadac,czy potrzebny taki serwer?

Cz?owieku masz zerowe poj?cie o prowadzeniu PRAWDZIWEGO PORTALU i jego wymogach technicznych oraz cenach te o których mówie to ju? promocyjne.
My ju? ten temat przerabiamy od 3lat i wiemy co trzeba.
I napisa?em ?e nie chc? odpowiedzi.
A Ty za?ó? swój ta?szy a ja ju? za darmo testowo uderz? w niego symulacj? swoich w?asnych serwerów firmowych zapyta? jednoczesnych kilkuset-mo?e tysi?cy i zablokuj? ci? ca?kowicie! Dla Twojej ?wiadomo?ci
A Nasz ma wytrzyma? wi?cej i pracowa? normalnie i robi to dla Takich nie?wiadomych!
Opowiadaj bzdury gdzie indziej albo najlepiej daj nam serwer komputer obs?uguj?cy wy??cznie ten jeden portal z przy??czem do szkieletu nask bez ?adnych ogranicze?.
Nie serwer sami kupimy i postawimy-tylko ??cze symetryczne do szkieletu sieci.

wlodekp.europa.pl
MeTeo
A mo?e taki serwerek - http://www.host1....ualne.html ... cho? widz?c support limit mo?e zosta? przekroczony... Ja bym proponowa? znale?? sponsora Wink Z tak? ogl?dalno?ci?... Ja za?atwi?em serwer, domen? i inne rzeczy w?a?ciwie z UO mniej ni? 100 dziennie... wi?c tu... Wsparcie finansowe nie by?oby trudne do znalezienia...

m_i_n
wlodekp -> a kim ty jestes ze wypowiadasz sie w takiej kwestii???

KLIKNIJ ZANIM POPROSISZ!!!

Poza tym, namawianie kogos do sztucznego klikania moze conajzwyej odstraszyc potencjalnych reklamodawcow. Po co komus wejscie na strone osoby ktora wogole nie jest tym zainteresowana??? z takimi praktykami sie walczy a nie je propaguje.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
MeTeo w tej chwili to: http://www.host1...._maxi.html to co Ty proponujesz tylko w wersji maxi
@m_i_n takim samym u?ytkownikiem jak Ty z t? ró?nic? ?e mnie zale?y na tym suporcie.
Praktyki-mo?e znajdziesz lepsze rozwi?zanie i one nie b?d? potrzebne.
Du?o ryczy a ma?o...
A mnie wolno nawo?ywa? do inwazji na marsa jak znajde zwolenników-nie wliczaj?c w to kolegi .

wlodekp.europa.pl
m_i_n
@m_i_n takim samym u?ytkownikiem jak Ty z t? ró?nic? ?e mnie zale?y na tym suporcie.

Takimi tekstami jak w pierwszym poscie tylko mu szkodzisz.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
To jest twoje zdanie bo do klikania owszem nie mo?e nawo?ywa? admnistracja ale nie ja.
I je?li mu jak twierdzisz zaszkodz? to jestem gotów ponie?? konsekwencje i wywal? swoj? prywatn? kas? na op?aty.
A czy ty zg?aszasz jak?? konkretn? propozycj? rozwi?zania problemu egzystencji supportu.
KONKRETY TYLKO NIE JAK WY?EJ

wlodekp.europa.pl
cezary
Cz?owieku masz zerowe poj?cie o prowadzeniu PRAWDZIWEGO PORTALU i jego wymogach technicznych oraz cenach te o których mówie to ju? promocyjne.
My ju? ten temat przerabiamy od 3lat i wiemy co trzeba.
I napisa?em ?e nie chc? odpowiedzi.

to by?o zamkn?? temat,i nie by?o by odpowiedzi,jak nie masz uprawnien,to popros admina aby to zrobi?.

na stronie s? bardzo ma?e pliki,transwer nie jest az taki du?y,wykupienie serwera za 300z? m/? TO JEST PRZESADA,widocznie ty nie masz pojecia z prowadzeniem portali,cz?owieku,za tak? cenie to ty wiesz co mo?esz mie??

taki serwer spokojnie wystarczy na ten portal a,znalaz?em na szybkiego http://www.ovh.pl...imsufi.xml

MeTeo w tej chwili to: http://www.host1.... to co Ty proponujesz tylko w wersji maxi

Pojemno?? Konta 60 GB
Miesi?czny limit ruchu
z/do sieci Internet 750 GB
Ilo?? adresów IP 1
Gwarantowany RAM 1024 MB
Maksymalny RAM do wykorzystania 3072 MB
Gwarantowany CPU 2500 MHz
Maksymalny CPU do wykorzystania 3500 MHz

a po jak? cholere ci tyle transweru? 750 GB
pojemno?c konta 60 GB?

co ty chcesz na stej stronie trzyma? systemy operacyjne? albo sp2 dla windows.
to s? jakie? jajaSmile
Edytowane przez cezary dnia 13.03.2007 16:54:17

Panie superadminie prosz? o zamkni?cie tematu.
Bo ignoracntwo niektórych nie zna granic.
Tak teraz chodzi i limit transferu ma niewielki zapas.
PROSZ? ZAMKN?? DEFINITYWNIE

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl