Zobacz temat
od?wie?anie...
|
|
pesia |
Dodany dnia 12.03.2007 23:01:56
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 12.03.2007 22:46 |
Mam problem z od?wie?aniem strony. Konkretnie chodzi o stron? http://www.rsz.li... Gdy si? zaloguj? to wszystko chodzi dobrze, a? do momentu gdy wejd? np. na FORUM... tam pokazuje ju? ?e nie jestem zalogowany - cho?, gdy klikn? od?wie? to ju? jestem zalogowany... ![]() to samo jest np. gdy si? wyloguj?... gdy wchodz? np. w dzia? Pliki, czy Zdj?tka czy jeszcze kilka innych to wy?wietla, ?e jestem jeszcze zalogowany (musz? klikn?? od?wie?, aby przegl?darka za?apa?a, ?e si? przed chwil? wylogowa?em). Nie wiem, czy do?? czytelnie nakre?li?em mój problem, ale my?l?, ?e win? jest to, ?e niektóre strony przy wej?ciu na nie si? automatycznie od?wie?aj? - inne za? nie... Dobrze dzia?aj? Strony dodatkowe (vievpage.php), bo niewa?ne w któr? wejd? - to zawsze otrzymuj? poprawny status - z pozosta?ymi jest troch? nie bardzo... - wy?wietlaj? stare informacje. Co zrobi?, aby wchodz?c na dan? stron? - ta sie automatycznie od?wie?a?a - w moim przypadku chodzi o: FORUM, Zdj?tka, Pliki, Szukajka... z góry serdecznie dzi?kuj?! krzysiek widz?, ?e na tej stronie - a to strona ogólnopolska jest ten sam problem ![]() my?la?em ju?, ?e wina jest po mojej stronie... Edytowane przez pesia dnia 12.03.2007 23:27:53 |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 09.09.2025 20:40:28
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Gander |
Dodany dnia 12.03.2007 23:41:26
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 720 Pomógł: 37 Data rejestracji: 22.05.2005 23:17 |