Zobacz temat
Jak wej?? do panelu admina?
|
|
Skorpion1980 |
Dodany dnia 13.03.2007 00:43:03
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 13.03.2007 00:14 |
Witam ![]() Mój problem jest nast?puj?cy, po zainstalowaniu poprawnym php-fusion ver. 6-01-6 loguje sie jako super admin ale nie mog? i tak wej?? do panelu admina ![]() adres mojej stronki: http://skorpion19.../index.php Do panelu próbuje wej?? r?cznie gdy? nie mam ?adnego odno?nika jeszcze, wi?c wpisuje tak http://adres.../p.../index.php Oczywi?cie wcze?niej sie loguje ale i tak po próbie wej?cia do panelu poprostu wracam na strone g?ówna php-fusion ![]() Przewertowa?em spory kawa?ek tego forum ale nie znalaz?em nic co pomog?o by mi to rozwi?za? zdecydowanie. P.S: U?ywa?em do tego FF oraz IE i w obu przypadkach to samo by?o I je?li taki temat juz jest to prosz? o wybaczenie ale niektórzy tak opisuj? swoje tematy ?e g?owa boli a w szukajce nic nie znalaz?em konkretnego ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i za pomoc dziekuje |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 08.09.2025 14:11:06
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
![]() |
Dodany dnia 13.03.2007 08:02:14
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Na twojej stronie nie widz? ?adnego panelu. Za logowanie i wej?cie do panelu administracyjnego odpowiedzialny jest panel u?ytkownika. Je?li go wy??czy?e? to do PA nie wejdziesz-mo?na go ukry? daj?c widoczno?? dla admina ALE NIE WY??CZA? i wtedy wchodzi? r?cznie przez login.php. Je?li tych paneli nie ma bez Twojej ingerencji nale?y powtórzy? instalacj?. Katalog php-files jest katalogiem serwera czy Ty tak wrzuci?e? pliki Fusion razem z podkatalogiem? Wrzucamy bezpo?rednio zawarto?? tego katalogu na serwer do swojego konta. Tyle i klik reklama google-bo dalej nie odpowiadam. |
|
|
Skorpion1980 |
Dodany dnia 13.03.2007 09:26:09
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 13.03.2007 00:14 |
Wrzuci?em ca?y katalog php-fusion ver. 6.01.6 na serwer razem z podkatalogami i tak zainstalowa?em ![]() ![]() ![]() Sam sie w?a?nie dziwi?em czemu nie mam ?adnego panela u?ytkownika i jako ?e pierwszy raz tego fusion'a u?ywa to my?le?em ?e trzeba to za pierwszym razem jako? specjalnie uruchomi? ![]() Ale dzieki za rade b?d? próbowa? instalke a? do skutu ![]() Edit: Oki za drugim razem posz?o elegancko ![]() ![]() Wielkie dzieki ![]() Edytowane przez Skorpion1980 dnia 13.03.2007 17:56:18 |
|
Przejdź do forum: |