ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Grafika automatyczne dopasowanie
de_gie
Mam taki problem niewiem czy watek sie pojawil na forum juz ale nigdzie nie znalazlem!

Mam stronke www.sugestie.webd.pl i mam zamieszczone banery w panelu wszystko jest ladnie ale gdy zmienie rozdzielczosc na wyzsza to baner nie przylega do krawendzi panelu i jest np bardziej po lewej stronie

Chcialbym zeby tak zrobic ze gdy ktos przeglada strone na innych rozdzilczosciach baner zawsze ladnie wygladal i przylegal do krawendzi panelu gdzie zamieszczony jest baner

Z gory bardzo dziekuje za pomoc POZDRO

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 06:15:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
W okno Szukajki naszej wpisz np. screen.width i przeszukaj Forum nasze...
as

de_gie
Nie zabardzo znalazlem odpowiedz!

Bo ja bym chcial zeby powiedzmy przy zmianie rozdzielczosci na wiekasza rozciagal sie automatycznie baner a tak zostaja jego rozmiary normalne i strona zle wyglada!

as
Odpowied? otrzyma?e?... nie obci??aj nas tym, ?e masz braki w interpretacji otrzymanej informacji. Po wpisaniu do Szukajki s?owa które Ci poda?em wyskoczy temat, który odwo?uje si? do dopasowania rozmiaru bannera (logo) do rozdzielczo?ci strony. Knif ten dzia?a, wi?c nale?y go zastosowa? analogicznie do bannerów reklamowych...
as

MeTeo
Ja takowego tematu o jakim? banerze w szukajce nie mam... co bardziej nie pierwszy czy 3...

as
Napisa?em bannera (logo)... chyba wyra?nie

W Szukajce wyskakuje jako 5 temat od góry o nazwie RE: Logo dopasowane do ka?dej rozdzielczo??i...
as

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl