ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Taaa, ksi??ka za darmo!!!
michal89
Zespó? php-fusion og?osi? dzi? niby to konkurs w którym dla pierwszych 50 szcz??liwców bedzie Fusion v7, instrukcj? ksi??kow? o PHP-FUSION i jeszcze osoby te wezm? udzia? w jeszcze jednym losowaniu ksi??ek. Oczywi?cie wys?a?em maila i co si? okaza?o:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

moim skromnym zdaniem support tylko o?miesza si? tego typu konkursami, bo nie s?dze, ?eby znalaz?a si? cho?ny jedna osoba która zap?aci?a by 100 z? za darmow? paczk? z instrukcj? obs?ugi php-fusion. Za t? cen? mo?na w ksi?garni kupi? 500 stronnicowy atlas ?wiata!!! Co wy o tym my?licie?

www.3gmobile.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 09.09.2025 20:44:48
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Gander
My?l? o tym ?e ju? najwy?szy czas aby par? osób da?o dotacj? na rzecz supportu...

gander.solutions
Kamils2
mysle ze to zart zwiazany z dzisiejszym dniem Smile

marpar
Ludzie prima aprilis dzi? mamy a Wy tacy powa?ni :/ Ka?dy zdrowo my?l?cy cz?owiek wie, ?e takiej ksi??ki za darmo by nie dosta?... (gdyby ksiazka o PF istania?a oczywi?cie Smile ) Nie po to Support zbiera dotacje, ?eby teraz na prawo i lewo ksi?zki warte kilkadziesi?t z?otych rozdawac.

Druga sprawa jakbyscie interesowali sie choc troche fusionem to wiedzielisbyscie, ?e nowy fusion wyjdzie na prze?omie maja i czerwca to jakim cudem moglibyscie juz teraz dostac v7... Ludzie b?dzcie troche ?yciowi....
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
michal89
To bynajmniej nie by?o ?mieszne, je?li support cgce zbiera? pieni?dze na utrzymanie serwera niech robi to w inny sposób. mnie sie takie ?arty nie trzymaj?. Pozdrawiam

www.3gmobile.pl
mkolumb
Zgadzam si? z Kamils2

szer
~michal89 nie umiesz si? bawi? to Twój problem. Jak to przysta?o na dzisiejszy dzie?, ka?dy lubi za?artowa?. Zreszt? kto Ci powiedzia?, ?e to ?art?

michal89
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Wystarczy spojrze? na maila, którego dosta?em:D:D:D. A humor mam tylko nie w takich sprawac. Za du?o razy zosta?em oszukany w podobny sposób, ?eby teraz si? z tego ?mia?B)

www.3gmobile.pl
szer
Hehehe Smile. Ale to odrazu wida?, ?e to joke Smile. Wy?lij 100z? a dostaniesz zadarmo.... Kurde to si? nadaje na bash.org.pl Grin

Pieka
michal89 napisa?/a:
..A humor mam tylko nie w takich sprawac...

Z tego, co widac, to w ogole nie masz poczucia humoru, ale to juz Twoj osobisty problem.

michal89 napisa?/a:
..Za du?o razy zosta?em oszukany w podobny sposób, ?eby teraz si? z tego ?mia?Cool

Dziekujemy za zaufanie... Mowia, ze kazdy sadzi wedlug siebie, wiec moze warto sie nad soba zastanowic?
Edytowane przez Pieka dnia 01.04.2007 20:59:49
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
michal89
Pieka, jak masz co? do mnie to napisz, o obra?a? mnie nie musisz. Kiedy? atmosfera na supporcie by?a du?o lepsza, teraz si? popsu?a i w?a?nie to mnie najbardziej boliFrown

www.3gmobile.pl
Pieka
michal89 napisa?/a:
Pieka, jak masz co? do mnie to napisz, o obra?a? mnie nie musisz. Kiedy? atmosfera na supporcie by?a du?o lepsza, teraz si? popsu?a i w?a?nie to mnie najbardziej boliFrown

A mnie martwia tak aroganckie typy jak Ty przez, ktore dochodzi do pogarszania sie atmosfery tu panujacej.
Edytowane przez Pieka dnia 01.04.2007 21:23:55
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
michal89
Bez komentarzaFrown

www.3gmobile.pl
JazOOn
michal89 napisa?/a:

Wystarczy spojrze? na maila, którego dosta?emGrinGrinGrin. A humor mam tylko nie w takich sprawac. Za du?o razy zosta?em oszukany w podobny sposób, ?eby teraz si? z tego ?mia?Cool

twoim tokiem my?lenia nale?y bra? to, ?e jak ci umrze znajoma osoba to ju? nigdy nawet za 50 lat nie mo?na si? ?mia? z dowcipów o pogrzebach? troszke to nie teges..

jantom
My?l?, ?a dzisiejszy news rozwieje wszystkie w?tpliwo?ci.
Zamykam.

http://jantom.info
Wooya
Informacja do wszystkich "obrazonych i zniesmaczonych". To ja jestem autorem tego tekstu w mailu. Jak ktos nie kumata i nie zaba, ze prima aprilis, to taki dzien, ze jadra sie robi ze wszystkiego, to jego problem. Ma ktos do mnie jakies fiki? Moze do sadu ktos chce mnie podac? Zapraszam Cool

Zamykam ponownie.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl