Zobacz temat
| 
 Brak dost?pu do galerii ze strony PA 
 | 
|
| decymka | 
 Dodany dnia 06.04.2007 22:15:10 
 | 
| 
 Bywalec ![]() Postów: 499   v7.00.07Data rejestracji: 15.01.2006 06:16  | 
Zanim wy?uszcz? swój problem powinnam wyja?ni? jak do niego dosz?o. Otó?: Mia?am w?am na swoje strony (obydwie - prywatn? i przedszkoln?); oczywi?cie hakerzy. Jednak t? sytuacj? opanowa?am (na obu stronach). Po tym incydencie postanowi?am zaktualizowa? strony i tu pojawi? si? problem. Problem znajduje si? w dalszym ci?gu na przedszkolnej. Mianowicie, nie umiem dosta? si? do galerii. Gdy w PA chc? otworzy? Albumy zdj?? wówczas wyrzuca mnie na stron? g?ówn?. Kolejny problem to brak miniatur zdj??. Nie ma ich tak?e w poszczególnych albumach. Na stronie nie wida? tak?e zdj??, ale na serwerze s?. I co Wy na to? Oczywi?cie konwertowa?am galeri? i podczas tej czynno?ci za ka?dym razem pojawia? si? komunikat: Warning: imagecreatetruecolor(): Invalid image dimensions in /home/xxxxxx/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 45 Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/xxxxxxx/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 46 Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/xxxxxxx/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 52 Szuka?am rozwi?zania na forum, ale nie znalaz?am. Za rad? jednego z forumowiczów zrobi?am to, co jest tutaj --> http://www.php-fu...post_40324 Odnosz? wra?enie i? w?a?nie od tego momentu nie mog?am wej?? do galerii od strony PA. Gdyby kto? mia? pytania odno?nie aktualizacji to ju? odpowiem, ?e robi?am je kolejno. I to chyba tyle. Adres strony: przedszkole3.zdzi...ice.o12.pl  | 
| 
 | 
|
| W?cibski Go?? | 
					 Dodany dnia 04.11.2025 12:02:17 
				 | 

| 
					Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze  | 

| 

| IP: localhost | |
| Pieka | 
 Dodany dnia 06.04.2007 22:24:40 
 | 
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767   v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12  | 
Brak mozliwosci wejscia z poziomu PA do galeri swiadczy o starych plikach w katalogu administration. Edit: Podana strona jest w wersji: Powered by PHP-Fusion v6.00.307 © 2003-2005 Mozna wiedziec, co aktualizowalas?  
Edytowane przez Pieka dnia 06.04.2007 22:28:54 Jestem jaki jestem  
![]()  | 
| 
 | 
|
| decymka | 
 Dodany dnia 06.04.2007 22:36:23 
 | 
| 
 Bywalec ![]() Postów: 499   v7.00.07Data rejestracji: 15.01.2006 06:16  | 
No w?a?nie teraz widz?. Ale to dziwne   te same aktualki dla obu stron i moja ma wersj? v6.01.9 a przedszkolna v6.00.307. Pi?knie, po prostu super!//edycja//Sama troch? namiesza?am. Mia?am pliki z ró?nych wersji fusiona. Wszystko posprawdza?am, poprawi?am, nadpisa?am. W trakcie pracy nie mog?am wej?? do PA. Naprawi?am to nadpisuj?c plik user_info_panel.php. Pó?niej brakowa?o mi jednego pola w bazie danych - news_sticky. To tak?e opanowa?am - dodaj?c to pole. Acha ... do Albumów zdj?? z pozycji PA tak?e mo?na wej??. Teraz prawie wszystko gra, oprócz samych zdj??. Niestety nie ma miniatur i nie wida? samych zdj??. Prosz? mi tylko podpowiedzie?, czy istnieje inny sposób aby to naprawi?? Czy musz? to zrobi? r?cznie? //edit//widz?, ?e nikt nie wie, wi?c zrobi? to r?cznie. Jednak pojawi? si? kolejny problem: niemo?no?? dodawania zdj??. Podczas tej czynno?ci otrzymuj? komunikat ... ?e zdj?cie nie mo?e by? bytes. Sprawdzi?am ustawienia galerii w PA i okaza?o si?, ?e jest tam pusto. Po wpisaniu informacji na temat rozmiarów zdj?? dodawanych okaza?o si?, ?e nie ma mo?no?ci zapisania tego. I co Wy na to? Gdzie mog? to poprawi?? Edytowane przez decymka dnia 08.04.2007 13:08:31  | 
| 
 | 
|
| Przejdź do forum: |