ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Weso?ych Swi?t!!!
michal89
Weso?ych ?wi?t Wielkanocnych, smacznego jajka, szalonego i wyj?tkowo mokrego ?migusa Dyngusa oraz samych s?onecznych i cudownych dni ?ycz? Super adminowi, Adminom, Moderatorom i wszystkim uzytkownikom PHP-FUSION.PL. Jednocze?nie chcia?bym przeprosi? wszystkich, którz poczuli si? w jakikolwiek sposób przeze mnie dotkni?ci, oraz podzi?kowa? wszystkim którzy pomagali mi na trudnej drodze webmasterowania. Dzi?kuje Piece, za wiele pomocnych rad oraz za pomoc w odzyskaniu strony z r?k hackera, Wooya'i za wiele po?ytecznych wtyczekGrin, wlodkowip za to ?e zawsze ma co? ciekawego do poradzenia, SebieZ za to ?e nazwa? mnie mato?emWink, Jantomowi za to ?e zawsze stara si? by? bardzo pomocny oraz wielu innym osobom, bez których Support nie móg?by funkcjonowa?. gdybym o kim? zapomnia? to prosz? pisa?Grin
PS. Kocham WasGrinGrinGrin

www.3gmobile.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 12:07:40
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Dziekuje za piekne zyczenia! Smile
Prawde powiedziawszy nie spodziewalem sie ich w ogole od Ciebie, a juz zpewnoscia nie w takiej postaci.
Bardzo milo mnie zaskoczyles i przywrociles wiare w Was wszystkich.
Jeszcze raz dziekuje i Tobie rowniez Weso?ych ?wi?t!
Edytowane przez Pieka dnia 07.04.2007 11:30:37
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Milka
Dzi?kujemy za ?liczne ?yczenia Smile
My?la?am, ?e wiara z Userów ju? leg?a w gruzach, a jednak nigdy nie mo?na przesta? wierzy?... Smile
Tobie tak?e weso?ych, spokojnych ?wi?t Wielkanocnych sp?dzonych w rodzinnym gronie oraz mokrego dyngusa! Smile
Dla wszystkich innych Userów tak?e wszystkiego najlepszego na te ?wi?ta!
Smile

ross154
Z okazji zbli?aj?cych si? ?wi?t Bo?ego Narodzenia Wam wszystkiego najlepszego, du?o zdrowia, kol?dowania przy stole Wigilijnym i mnóstwo prezentów pod choink?.

Nadchodz?cy Nowy Rok 2008 niech spe?ni Wasze najskrytsze marzenia osobiste jak i zawodowe.

ICEK
Weso?ego jajka..upsShock to nie ta bajka, przepraszam pomy?ka to ma by? choinka Grin wi?c ?ycz? Wszystkim prezentów, szcz??liwych momentów, karpia sma?onego i roku 2008 uorczego !!! :-) GrinSmile Wink Grin

images34.fotosik.pl/86/e121d5b3c293d17b.gif

~!!! WESO?YCH ?WI?T ~!!!

Edytowane przez ICEK dnia 24.12.2007 10:36:05

www.modlinski.net
michal89
Heh, widz?, ze obchodzimy dwa ?wi?ta w jednym temaciePfft
jak ju? kolega napisa? posta w tym temacie zwi?zanym ze ?wi?tami wielkanocnymi to ja tez do??cz? si? do ?ycze?. Ostatnio nie mia?em czasu tu zagl?da? ze wzgl?du na nauk? (mam w tym roku matur?).
A wi?c ?ycz? Wam wszystkiego co najlepsze, du?o zdrowia (bo bez tego nie ma niczego innego), szcz??cia, pieni?dzyGrin i tego, ?eby Polski Support Php-Fusion mia? wi?ksz? popularno?? ni? ni? ten z wyspWink
Weso?ych ?wi?t!

www.3gmobile.pl
JakubG
Do??czam si? do ?ycze?. Ka?dej osobie pracuj?cej w administracji ?ycz? przede wszystkim wytrwa?o?ci, poniewa? wiem jak to jestSmile Wszystkiego Najlepszego jeszcze raz. WinkWinkWink
Dawniej znany jako Gucio.

www.gameshouse.info
Piotrek
Wszystkim ?ycz? wiadomo weso?ych, pogodnych... ?wi?t Grin

A teraz tak na supportowo:

Ekipie Supportu ?ycz? przede wszystkim wytrwa?o?ci, je?li chodzi o naszych niektórych upierdliwych uzyszkowników Wink Tak?e mi?ych chwil na supporcie.
Mam nadziej?, ?e nowy, 2008 rok zwiastuje nam paru nowych moderatorów, bo oni s? nam potrzebni Smile

U?ytkownikom mog? ?yczy? rozwijania swoich umiej?tno?ci webmasterskich, dobrej lektury REGULAMINU SUPPORTU, FORUM, jak i PORADNIKA. Apeluj? o poprawne nazywanie tematów! Smile

Tak wi?c Wszystkiego najlepszego!

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl