Zobacz temat
|
Gry Online by Therror (GAMES ONLINE v0.5)
|
|
| Therror |
Dodany dnia 10.04.2007 14:50:47
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 222 Data rejestracji: 24.01.2006 14:08 |
Heyah! Przez ?wi?ta napisa?em na w?asne potrzeby wtyczk? Gry Online. Co prawda jest ju? taki Infusion w Laboratorium, ale mój jest nieco prostszy, brak jest podzia?u na kategorie itp. Wtyczka na moje w?asne potrzeby, nie mniej jednak postanowi?em j? wypu?ci? do testów UWAGA! Jest to wersja BETA, zawiera (prawdopodobnie) sporo b??dów, nie posiada tak?e locale! Raportujcie mi w tym temacie o problemach lub pomys?ach co by tam jeszcze dorzuci?.A tych co si? znaj? na PHP prosz? ?eby sprawdzili kod, czy nie zawiera jakich? powa?nych b??dów. A te raczej s?, bo to jedno z pierwszych moich zetkni?? z PHP. GAMES ONLINE v0.5 Co ju? jest: - wy?wietlanie miniaturki gry - wy?wietlanie opisu gry - ocena gry - mo?liwo?? otworzenia gry w nowym oknie - nawigacja poprzednia, nast?pna gra - wy?wietlanie nicku osoby która doda?a gr? Co b?dzie - zmiana kolejno?ci gier na zasadzie moveup, movedown - mo?liwo?? sortowania gier w wybrany sposób - weryfikacja adresu gry i miniaturki - upload gier i miniaturek na serwer - pagenav ![]() - ustawienia (szeroko??, wysoko?? animacji itp.) - wasze pomys?y Instalacja banalna, wrzucamy zawarto?? katalogu php-files na serwer, instalujemy wtyczk? i gotowe. Link dodaje si? automatycznie. To mój pierwszy INF, wi?c zale?y mi na tym, ?eby by? jak najlepszy Zatem: do roboty! ![]() Pozdro! EDIT Plik si? nie za?adowa? Wrzucam jeszcze raz.
Therror dodał/a następującą plik:
Edytowane przez Pieka dnia 06.02.2010 13:29:47 Macie zlecenia na wtyczki i themy do PHP-Fusion?
Pisa? na PW ![]() |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 25.10.2025 05:10:55
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
| noobek |
Dodany dnia 06.05.2007 09:34:45
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 26 Data rejestracji: 09.04.2006 21:12 |
Super! znakomicie si? sprawdza![]() Kiedy b?dzie mo?na liczy? na nast?pn? wersje? www.KalOnline.Boo.PL - Wszytko o Prywatnych Serwerach Do KalOnline. |
|
|
|
| Therror |
Dodany dnia 13.05.2007 17:24:07
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 222 Data rejestracji: 24.01.2006 14:08 |
Wtyczk? zrobi?em na swoje potrzeby i obecnie nie mam w planach nast?pnej wersji... Mo?e wtedy gdy sko?cz? zlecenie i FLAP-a....
Macie zlecenia na wtyczki i themy do PHP-Fusion?
Pisa? na PW ![]() |
|
|
|
| qba88 |
Dodany dnia 07.06.2007 20:18:58
|
|
Pocz?tkuj?cy ![]() Postów: 277 Pomógł: 14 v7.02.03Data rejestracji: 14.08.2006 14:57 |
Najpierw powiem co mi sie spodobalo: + ?atwa instalacja + ?atwe, i przyjazne zarz?dzanie grami + ?adny wygl?d interfejsu pokazuj?cy gry online (chyba sobie tak zrobie w moim obecnym )+ Zdj?cia z ró?nych ?róde? (mo?na wklei? dowolny link do obrazka) + Ocena gry przed wejsciem + Nie trzeba modyfikowa? theme.php (chyba ![]() Niestety: - Mod k?óci si? z poprzednim bardziej znanym modem gier online (Jazoona i kogos jeszcze) ze wzgel?du na takie same nazwy plików, poprostu wchodz? w jak?? gr? i wyswietla mi sie z tamtego moda, ?eby Twój mod zainstalowa?, musialbym usuwa? wszytskie tabele tamtego moda z bazy i na nowo dodawa? ok 200 gier i filmików... wi?c chyba zostane przy swoim (ale zmodyfikuje sobie wygl?d ?eby przypomina? Twój )- Pozatym tu te? podajemy sam link do pliku swf, który jest wy?wietlany na podstawie wcze?niej ustalonego kodu pliku flash. Z doswiadczenia wiem, ?e te kody s? ró?ne, a nie które gry maja rozszerzenie *.dcr i wymagaj? innego kodu, i pó?niej jest problem z dodaniem takiej gry. Mozna by zmienic, ?e zamiast dodawania samego linku do swf, wkleja sie ca?y kod gry od <object> do </object>. To tyle odemnie, fajnie by by?o jakby? wzi?? chocia? jedn? moj? uwag?, przy tworzeniu kolejnej wersji Pozdrawiam
![]() Je?li Ci pomog?em, kliknij "Pomóg?" ![]() |
|
|
|
| nikt89 |
Dodany dnia 14.08.2007 22:02:07
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 24 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 12.04.2007 18:26 |
No naprawd? dobra ta wtyczka, a cieszy mnie najbardziej prostota ![]() A wie kto? mo?e jak doda? mo?liwo?? umieszczania gier o rozszerzeniu .dcr ??? Edytowane przez nikt89 dnia 28.08.2007 20:04:56 |
|
|
|
| Tibo |
Dodany dnia 06.10.2007 22:24:06
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 12 Data rejestracji: 21.09.2007 16:03 |
A jak doda? gr? do tego ? I sk?d wzi?? link do pliku flash ?
Edytowane przez Milka dnia 06.10.2007 22:44:13 |
|
|
|
| gawex |
Dodany dnia 06.02.2010 11:15:55
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 29.09.2007 19:15 |
?wietna wtyczka tylko jedno pytanie. Jak doda? mo?liwo?? tworzenia kategorii ? |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

UWAGA! Jest to wersja BETA, zawiera (prawdopodobnie) sporo b??dów, nie posiada tak?e locale! Raportujcie mi w tym temacie o problemach lub pomys?ach co by tam jeszcze dorzuci?.
Wrzucam jeszcze raz.