Zobacz temat
Kasowanie postów
|
|
Bebop |
Dodany dnia 10.04.2007 17:55:51
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 41 Data rejestracji: 07.03.2007 22:48 |
Pisz? tutaj, bo mam wra?enie, ?e admini nie reaguj? na PW. Dlaczego znikaj? moje posty - ?ci?lej mówi?c przypuszczam, ?e mój ostatni post zosta? usuni?ty poniewa? kto? uzna? ?e dublowa? on te?? innego mojego posta sprzed 2 tygodni. Je?li faktycznie taki by? powód, to uwa?am jednak, ?e by? to b??d admina, który podj?? tak? decyzj?. Zdecydowa?em si? za?o?y? nowy w?tek poniewa? po analizie poprzedniego uzna?em, ?e brak jakichkolwiek odpowiedzi mo?e wynika? z kwestii nieprecyzyjnego opisania problemu. W nowym, stara?em si? opisa? to jak najpro?ciej i czytelniej, a tymczasem zosta?em pozbawiony szansy na uzyskanie pomocy... Prosz? o pomoc. ______
Bebop |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 08:21:41
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
jantom |
Dodany dnia 10.04.2007 18:16:59
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Czy s?ysza?e? o czym? takim jak edycja posta? Nie b?d? wspomina? o tym, ?e moderator w razie potrzeby (czyt. pro?by zainteresowanego, najlepiej via PW, w moim wypadku nie próbujcie przez jakikolwiek komunikator) mo?e od?wie?y? dany temat. Admin nie pope?nia w tym wypadku b??du, w przeciwie?stwie do u?ytkownika. Je?li chcemy, by forum by?o w jak najlepszej kondycji, musimy usuwa? dubluj?ce si? tematy, ewentualnie zamyka? zdublowane i podczepia? je pod ju? istniej?ce. Mam nadziej?, ?e rozwia?em w?tpliwo?ci zwi?zane z tym problemem. Edytowane przez jantom dnia 10.04.2007 18:19:08 |
|
|
Bebop |
Dodany dnia 10.04.2007 18:36:55
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 41 Data rejestracji: 07.03.2007 22:48 |
Ok, dostosuj? si? na przysz?o?? do Twoich wskazówek (oczywi?cie przy za?o?eniu, ?e taki by? w?a?nie powód usuni?cia mojego posta). Przepraszam za zamieszanie. Przeedytowa?em starego posta: LINK. Czy mog? w zwi?zku z tym prosi? o jego od?wie?enie? Pozdrawiam, P.S. > Jantom Czy mo?esz jeszcze rzuci? okiem na poni?szy link. Da?e? mi tutaj podpowied?, ale s? dalsze problemy. >> LINK Edytowane przez Bebop dnia 10.04.2007 18:41:28 ______
Bebop |
|
Przejdź do forum: |