Zobacz temat
| 
 Dwa pytania od pocz?tkuj?cego 
 | 
|
| matrailman | 
 Dodany dnia 13.04.2007 22:31:09 
 | 
| 
 Przedszkolak ![]() Postów: 4 Data rejestracji: 13.04.2007 21:49  | 
Witajcie, od niedawna uda?o mi si? odpali? na PHP FUSION serwis internetowy www.prosto-z-toro.... Wszystko jest ok, poza kilkoma sprawami 1)Z menu po lewej stronie jak wybior? news (pierwotnie by?y artyku?y- sam zamieni?em) to mam tam póxniej do?? spor? kategori? artyku?ów. I w?a?nie do ka?dej tej kategorii mo?na doda? miniaturk? w postaci m.in jpg (max rozmiar 50k   Tylko, ?e jak wstawiam ten obrazek to on si? nie pojawai- tzn jest zatwierdzony jako w?a?ciwy, tylko si? poprawnie nie wy?wietla. Próbowa?em kilka ró?nych obrazków- na darmo:/ JAK TEMU ZARADZI??2) Jak wstawi? najpro?ciej rekalm? innego serwisu w postaci banera do PHP Fusion? Prosz? o instrukcj? 3) Czy standardowo PHP Fusion prwoadzi ajkie? statystyki odwiedzin, czy do tego potrzebny jaki? dodatkowy skrypt? Na t? chwil?, to wszystkie moje pytania Dzi?ki serdeczne za jak?kolwiek odpowied? Pozdrawiam matrailman  | 
| 
 | 
|
| W?cibski Go?? | 
					 Dodany dnia 04.11.2025 06:32:51 
				 | 

| 
					Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze  | 

| 

| IP: localhost | |
| szer | 
 Dodany dnia 13.04.2007 22:34:37 
 | 
| 
 Zaawansowany ![]() Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06  | 
1. Poda?es z?? ?cie?k? pliku. Sprawdzi?em i nie masz w tym folderze takie pliku graficznego... 2. Istnieje wtyczka, dzi?ki której b?dziemy mogli dodawa? bannery, a dzi?ki innej i buttony do serwisu. Poszukaj w lab. modu?ów. 3. Jedynie Unikalne Wizyty....  | 
| 
 | 
|
| matrailman | 
 Dodany dnia 13.04.2007 22:39:09 
 | 
| 
 Przedszkolak ![]() Postów: 4 Data rejestracji: 13.04.2007 21:49  | 
 szer napisa?/a: 1. Poda?es z?? ?cie?k? pliku. Sprawdzi?em i nie masz w tym folderze takie pliku graficznego... 2. Istnieje wtyczka, dzi?ki której b?dziemy mogli dodawa? bannery, a dzi?ki innej i buttony do serwisu. Poszukaj w lab. modu?ów. 3. Jedynie Unikalne Wizyty.... W jakim folderze? Mo?e zadam g?upie pytanie ale to w ko?cu przedszkole- nie mo?na zgrywac tego ze swojego HDD z kompa? Czy ja dobrze rozumiem ?e to musi wcze?niej na serwer wgrane?  | 
| 
 | 
|
| szer | 
 Dodany dnia 13.04.2007 22:47:16 
 | 
| 
 Zaawansowany ![]() Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06  | 
HAHHAHA to? mnie rozbroi?... Wielkie sory no, ale ja my?la?em, ?e czasy gdy ludzie my?leli, ?e podanie ?cie?ki do pliku na kompie pomo?e, ju? dawno min??y... Najpierw trzeba to wgra? na serwer. I zadzia?a... | 
| 
 | 
|
| Pieka | 
 Dodany dnia 13.04.2007 22:55:48 
 | 
![]() Postów: 19887 Pomógł: 767   v7.02.03Data rejestracji: 23.02.2005 18:12  | 
2. Master Ads Panel, Button Panel etc. Wszystko do pobrania z Laboratorium. 3. Wooya Web Stats Panel v1.2 Jestem jaki jestem  
![]()  | 
| 
 | 
|
| Przejdź do forum: | 

Tylko, ?e jak wstawiam ten obrazek to on si? nie pojawai- tzn jest zatwierdzony jako w?a?ciwy, tylko si? poprawnie nie wy?wietla. Próbowa?em kilka ró?nych obrazków- na darmo:/ JAK TEMU ZARADZI??