ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia zwi?zane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Przeniesienie w?tku/posta
Ajgor
Zalozmy, ze ktos zalozyl watek w zlym dziale forum, lub napisal posta w zlym w?tku. Jest jakas mozliwosc, zeby admin mogl taki post/w?tek przeniesc we wlasciwe miejsce?
Pozdrawiam. Ajgor.
http://sekwencery.4sql.net - Strona poswiecona tworzeniu muzyki na komputerze. Ponadto dzial poswiecony procesorom gitarowym firmy Line6.

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 14:33:22
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
Watek mozesz przesunac. Pojedynczego posta (poki co) nie. Poszukaj opcje moderatora na dole strony kiedy przegladasz watek.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Ajgor
No racja.
Szkoda ze nie mozna przenosic poszczegolnych postow. Moze sie przez to balagan na forum zrobic.
Pozdrawiam. Ajgor.
http://sekwencery.4sql.net - Strona poswiecona tworzeniu muzyki na komputerze. Ponadto dzial poswiecony procesorom gitarowym firmy Line6.

Dynloth
Przepraszam za odkop, ale nie chc? zak?ada? nowego tematu.
Jest jaki? sposób, na przenoszenie pojedynczych postów?

www.uliczny-trening.pl
piterus
@Dynloth Yyy... A sprawdza?e? mo?liwo?ci jakie ma moderator na forum? Chyba raczej nie... Zaznaczasz posty jakie chcesz przenie?? i klikasz "Przenie? posty" na samym dole... Ta opcja si? chyba pojawi?a w wersji 7.01.x
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

Dynloth
Tak sprawdza?em z konta Administratora i z konta Moderatora.

Jest tylko:
Od?wie? temat
Usu? temat
Zablokuj temat
Przyklej temat
Zablokuj temat

A o postach nic nie ma.

www.uliczny-trening.pl
khaman
Za?acznik:
khaman dodał/a następującą grafikę:
posty.jpg

Posty pomocne oznaczaj jako pomóg?help.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy

Dynloth
Dzi?ki Khaman, w?a?nie o tak? pomoc mi chodzi?o, ale ja niestety nie mam tej opcji.
Dynloth dodał/a następującą grafikę:
beztytuu_5.jpg

www.uliczny-trening.pl
Konto ukryte
Bo mo?e masz opcj? moderatora. Zobacz w rozwijanym polu obok opcji moderatora, co tam jest.
Je?li nie ma sprawd? na innej skórce czy dzia?a, i czy opcja si? pojawia.

Dynloth
Patrzy?em i nie ma tam. Testowa?em 3 skórki i bez zmian.

www.uliczny-trening.pl
piterus
Modyfikowa?e? pliki forum? Masz wgrane wszystkie pliki? ?adne b??dy si? nigdzie nie pokazuj??
tawernatq_admin_1.png Piterus World mój blog i miejsce moich eksperymentów. Ubi lex, ibi poena Kontakt przez komunikatory tylko dla znajomych...

Konto ukryte
Zmienia?em z dziesi?tki themów i wsz?dzie mi to dzia?a?o, musia?e? na 100% co? kombinowa? albo bawi? si? w plikach forum.

Apis
Na mój gust po prostu brakuje mu prawid?owych, polskich locale.php do forum. Opcje fizycznie istniej? ale nie s? widoczne z powodu braku odpowiednich t?umacze? napisów dla dla przycisków "Przenie? posty" i "usu? posty".

@Dynloth - sprawd? czy masz w locale/Polish/forum/main.php te linie:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Gdy aktualizujesz stron? pami?taj zawsze o aktualizowaniu tak?e plików j?zykowych, bo inaczej w?a?nie takie niespodzianki ci? czekaj?.
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
Dynloth
Modyfikowa?em jaki? plik dlatego mo?e co? zbroi?em.
Apis, tych linii akurat nie by?o, wi?c je doda?em ale nadal bez zmian.
Dzi?ki za wskazówk?. :)
Niestety nadal brak przycisku.
Edytowane przez Pieka dnia 28.08.2013 06:13:43

www.uliczny-trening.pl
Apis
Skoro w locale.php tych linii nie mia?e? to na sto procent masz skopany lub nieodpowiedni (zmodyfikowany lub z innej wersji) plik forum/viewthread.php gdzie m.in. oko?o linii 495 powinien by? taki (poprawny) fragment:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
Pobierz po prostu poprawne pliki.
Edytowane przez Apis dnia 28.08.2013 07:02:57
Pozdrawiam. Pomog?em? Kliknij "Pomóg?" Wink
---
?egluga ?ródl?dowa wczoraj, dzi?, jutro

www.zegluga-rzeczna.pl
Dynloth
Wgranie nowego pliku pomog?o. Smile Dzi?ki wszystkim za pomoc, niestety nie mog? klikn?? "Pomóg?".
Pozdrawiam!

www.uliczny-trening.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl