ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Sk?d mo?na pobra? gry do dzia?u gry online
Gawron
Witam,

Jak w temacie - zainstalowa?em Games_Online_v6.zip - wszystko dzia?a pi?knie ale nie ma ani linka ani przyk?adowej gry Smile

Gdzie mo?na takowe gry pobiera? - czy musz? by? pisane specjalnie pod Fusiona czy nie Smile?

Z góry dzi?ki za odpowied?.

Czego? nie wiem, kwestia czasu!
www.strzyzowice.pl

www.strzyzowice.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 20:50:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrroger
To mog? by? zwyczajne gry, pobra? je mo?esz (google.pl), mo?esz tak?e wykorzysta? gry z innych stron (Poka? ?ród?o strony i kopiujesz link)

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
Gawron
No okej - tak tez zrobilem ale po wgraniu plikow na serwer tj pliku flashowego SWF i pliku graficznego GIF Smile z tej oto strony www.pnflashgames.com
gierka zachowuje sie bardzo dziwnie to znaczy - uruchamia sie i zaraz konczy albo inaczej - ruchamia sie jej sam koniec Grin no i teraz nie wiem czy to przez to ze jest to stronka z grami flashowymi pod postnuka czy moze przerobic ten modul pnflashgames do php-fusiona czy zrobic osobny infusion i wstawiac/pobiera? te gry jako na strony HTML. Pewnie jak pokombinuje to to zrobie - ale tak z woli ?cis?o?ci - wol? si? zapyta?. No nic - w takim razie dzia?am dalej...

PS. Jezeli ktos zechce zobaczyc "o co mi chodzi" to zapraszam do Strzy?owic Smile

Okej - wszystko gra i buczy - sciagam z innych stron GRY i jest all ok - nie wiem moze to byl tylko problem z ta 1 gra (a nie testowalem na innych) - mniejsza - najwazniejsze ze juz wszystko dziala Smile
Edytowane przez Gawron dnia 21.05.2007 09:57:25

Czego? nie wiem, kwestia czasu!
www.strzyzowice.pl

www.strzyzowice.pl
nowy99
Mam pytanko. A czy jak skopiuje gr? poprzez "poka? ?ród?o" bez zgody administratora, to czy ?amie jakie? prawo?
Edytowane przez szymon dnia 15.07.2008 23:39:35

Pieka
nowy99 napisa?/a:
Mam pytanko. A czy jak skopiuje gr? poprzez "poka? ?ród?o" bez zgody administratora to czy ?amie jakie? prawo?

Jesli nie jest chroniona prawem autorskim, to nie.
Pytanie tylko, po co robic takie podchody, skoro jest masa stron udostepniajacych w/w za free jak np. miniclip.com
Edytowane przez Pieka dnia 15.07.2008 21:48:35
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl