Zobacz temat
Pytanie o bazę danych...
|
|
_KoSa_ |
Dodany dnia 08.05.2007 22:22:25
|
Przedszkolak Postów: 63 Data rejestracji: 14.10.2006 23:50 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Niedawno zauważyłem, że struktura bazy danych w dużym stopniu różni się od poprzedniej (?) 'wersji' (?)... Nie znam się zbytnio na całej budowie owej bazy... Ale jak dla mnie dużo danych tam brakuje.. i w żaden sposób nie mogę przywrócić tak niekompletnej bazy... nawet z Php Admina... Po co ta zmiana? Próbowałem wiele razy - na marne... Same błędy po próbach (W php Adminie) |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 14.11.2024 19:00:37
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 08.05.2007 22:25:32
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Masz na mysli PHP-Fusion, czy eXtreme-Fusion?
Jestem jaki jestem
|
|
|
_KoSa_ |
Dodany dnia 08.05.2007 23:59:43
|
Przedszkolak Postów: 63 Data rejestracji: 14.10.2006 23:50 ZBANOWANY: Dożywotnio |
.... a myślałem, że to prawi to samo... bazy nieznacznie się tylko różnią.. Odp: eXtreme-Fusion - a jest jakaś różnica?
|
|
|
Pieka |
Dodany dnia 09.05.2007 00:32:24
|
_KoSa_ napisał/a: .... a myślałem, że to prawi to samo... bazy nieznacznie się tylko różnią.. Odp: eXtreme-Fusion - a jest jakaś różnica? To nie jest pierwszy raz jak lamiesz zasady i zadajesz idiotyczne pytania. Jak bardzo trzeba byc ograniczonym, zeby caly czas robic takie rzeczy? Jak bardzo?? Gdyby nie bylo roznic pomiedzy PHP-Fusion, a eXtreme-Fusion, to po co bylyby rozne nazwy, oddzielne Supporty etc.?? Roznice sa w plikach, bazach i pytanie w dziale dotyczacym PHP-Fusion, o roznice pomiedzy starsza, a nowsza wersja bazy eXtreme-Fusiona jest bezsensowne! Tym bardziej, ze wiele razy zwracalem Ci uwage na to, ze piszac o EP masz wybierac wlasciwy dzial. Tylez razy przenosilem Twoje tematy. Myslisz, ze mam ochote na zabawe z Toba w ciuciubabke? Myslisz, ze nie mam nic innego do roboty jak tlumaczenie "staremy chlopu" jak ma sie zachowywac i dlaczego tak, a nie inaczej? Ostatni raz zwracam uwage i przenosze temat. Popelnisz ten blad raz jeszcze i nie bedzie bana czasowego, tylko calkowite wykluczenie z naszej spolecznosci. Przenosze. Jestem jaki jestem
|
|
|
_KoSa_ |
Dodany dnia 09.05.2007 17:29:18
|
No to ładnie mnie podsumowałeś... ... odnoszę dziwne wrażenie, że mnie z kimś mylisz, ale nic... skoro TY tak uważasz, to musi tak być Przepraszam, że zająłem takiemu wspaniałemu znawcy tak bardzo cenny czas, który poświęciłeś na wyczerpującą 'odpowiedź' na moje "idiotyczne pytanie". Z reguły: Głupie pytanie - Głupia odpowiedź, jednak Ty wybrnąłeś z tego znakomicie, gdyż przesłanie jakie tam zawarłeś znakomicie rozumiem. Jednak jakbyś się jeszcze raz postarał i odpowiedział na moje skromne pytanie byłbym niezmiernie Ci wdzięczny
|
|
|
Pieka |
Dodany dnia 09.05.2007 18:41:44
|
_KoSa_ napisał/a: Niedawno zauważyłem, że struktura bazy danych w dużym stopniu różni się od poprzedniej (?) 'wersji' (?)... Nie znam się zbytnio na całej budowie owej bazy... Ale jak dla mnie dużo danych tam brakuje.. i w żaden sposób nie mogę przywrócić tak niekompletnej bazy... nawet z Php Admina... Ktore wersje porownujesz? Tegonie napisales, albo ja mam cos z oczami... Roznice pomiedzy wersjami sa zawsze i wynikaja z checi i potrzeby usparwnienia dzialania PHP-Fusion, czy eXtreme-Fusion. Czesc funkcjonalnosci zostaje zarzucona, czesc zmodernizowana, a czesc dodana, to normalna rzecz. _KoSa_ napisał/a: Po co ta zmiana? Próbowałem wiele razy - na marne... Same błędy po próbach (W php Adminie) Nie ma znaczenia rodzaj przywracanej bazy, a problemy wystepuja TYLKO w przypadku wspolpracy bazy z plikami. Tak samo przywraca sie baze z v3.1 jak v6.01.10, bo baza sql to baza sql, tak jak plik php to plik php i kazdy na serwer wchodzi tak samo. _KoSa_ napisał/a: No to ładnie mnie podsumowałeś... ... odnoszę dziwne wrażenie, że mnie z kimś mylisz, ale nic... skoro TY tak uważasz, to musi tak być Przepraszam, że zająłem takiemu wspaniałemu znawcy tak bardzo cenny czas, który poświęciłeś na wyczerpującą 'odpowiedź' na moje "idiotyczne pytanie"... Coz za wspanialy sarkazm, jestem pod wrazeniem . Szkoda, ze nie jestes tak dobry w pilnowaniu dzialow oraz starannosci wypowiedzi. Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |