Zobacz temat
Pytanie o bazę danych...
|
|
_KoSa_ |
Dodany dnia 08.05.2007 22:22:25
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 63 Data rejestracji: 14.10.2006 23:50 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Niedawno zauważyłem, że struktura bazy danych w dużym stopniu różni się od poprzedniej (?) 'wersji' (?)... Nie znam się zbytnio na całej budowie owej bazy... Ale jak dla mnie dużo danych tam brakuje.. i w żaden sposób nie mogę przywrócić tak niekompletnej bazy... nawet z Php Admina... Po co ta zmiana? Próbowałem wiele razy - na marne... Same błędy po próbach (W php Adminie) ![]() |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 04.05.2025 20:23:39
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 08.05.2007 22:25:32
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Masz na mysli PHP-Fusion, czy eXtreme-Fusion?
Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
_KoSa_ |
Dodany dnia 08.05.2007 23:59:43
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 63 Data rejestracji: 14.10.2006 23:50 ZBANOWANY: Dożywotnio |
.... a myślałem, że to prawi to samo... bazy nieznacznie się tylko różnią.. Odp: eXtreme-Fusion - a jest jakaś różnica?![]() |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 09.05.2007 00:32:24
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
_KoSa_ napisał/a: .... a myślałem, że to prawi to samo... bazy nieznacznie się tylko różnią.. Odp: eXtreme-Fusion - a jest jakaś różnica? ![]() To nie jest pierwszy raz jak lamiesz zasady i zadajesz idiotyczne pytania. Jak bardzo trzeba byc ograniczonym, zeby caly czas robic takie rzeczy? Jak bardzo?? Gdyby nie bylo roznic pomiedzy PHP-Fusion, a eXtreme-Fusion, to po co bylyby rozne nazwy, oddzielne Supporty etc.?? Roznice sa w plikach, bazach i pytanie w dziale dotyczacym PHP-Fusion, o roznice pomiedzy starsza, a nowsza wersja bazy eXtreme-Fusiona jest bezsensowne! Tym bardziej, ze wiele razy zwracalem Ci uwage na to, ze piszac o EP masz wybierac wlasciwy dzial. Tylez razy przenosilem Twoje tematy. Myslisz, ze mam ochote na zabawe z Toba w ciuciubabke? Myslisz, ze nie mam nic innego do roboty jak tlumaczenie "staremy chlopu" jak ma sie zachowywac i dlaczego tak, a nie inaczej? Ostatni raz zwracam uwage i przenosze temat. Popelnisz ten blad raz jeszcze i nie bedzie bana czasowego, tylko calkowite wykluczenie z naszej spolecznosci. Przenosze. Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
_KoSa_ |
Dodany dnia 09.05.2007 17:29:18
|
No to ładnie mnie podsumowałeś... ![]() ![]() ![]() |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 09.05.2007 18:41:44
|
_KoSa_ napisał/a: Niedawno zauważyłem, że struktura bazy danych w dużym stopniu różni się od poprzedniej (?) 'wersji' (?)... Nie znam się zbytnio na całej budowie owej bazy... Ale jak dla mnie dużo danych tam brakuje.. i w żaden sposób nie mogę przywrócić tak niekompletnej bazy... nawet z Php Admina... Ktore wersje porownujesz? Tegonie napisales, albo ja mam cos z oczami... Roznice pomiedzy wersjami sa zawsze i wynikaja z checi i potrzeby usparwnienia dzialania PHP-Fusion, czy eXtreme-Fusion. Czesc funkcjonalnosci zostaje zarzucona, czesc zmodernizowana, a czesc dodana, to normalna rzecz. _KoSa_ napisał/a: Po co ta zmiana? Próbowałem wiele razy - na marne... Same błędy po próbach (W php Adminie) ![]() Nie ma znaczenia rodzaj przywracanej bazy, a problemy wystepuja TYLKO w przypadku wspolpracy bazy z plikami. Tak samo przywraca sie baze z v3.1 jak v6.01.10, bo baza sql to baza sql, tak jak plik php to plik php i kazdy na serwer wchodzi tak samo. _KoSa_ napisał/a: No to ładnie mnie podsumowałeś... ![]() ![]() Coz za wspanialy sarkazm, jestem pod wrazeniem ![]() Szkoda, ze nie jestes tak dobry w pilnowaniu dzialow oraz starannosci wypowiedzi. Jestem jaki jestem
![]() |
|
Przejdź do forum: |