ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Pokój polchat
gutomir
Jak wstawi? pokój polchata na stronke fusion 5.0 ?

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 00:03:05
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Sciagnac mod chat'a i zainstalowac, a nastepnie wpisac dane uzyskane przy zalozeniu chat'a na PolChat'ie Grin
Powodzenia Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
crasch
te? mam chat na "polchat", mam tylko sam link do mojego pokoju, i to Ci proponuje zrobi? Wink
ale je?eli chcesz by czat by? w ?rodku twojej strony ?ci?gnij inframe (download)...Wink
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

zszywak
Polchat na swojej stronie wstawisz taK:
?ci?gnij plik (tylko do Fusion 5.00) z za??cznika i edytuj go np: Notatnikiem, tam gdzie znajdziesz linie:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

wpisz nazw? twojego pokoju, sprawdz tez czy nie musisz zmienic parametru CODEBASE, i wpisz takie wymiary tabeli z czatem, jakie chcesz.
Jak poprawisz to wrzu? ten plik do katalogu g?ównego na Twojej stronie. W Panelu Admina wejd? na Menu Strony - dodaj tam nowy link: Chat, a jako ?ci??k? wpisz: chat.php. I to wszystko.

Dodatkowo, je?li wpiszesz odpowiednie parametry w kodzie apletu z chatem, mo?esz dopasowa? sobie kolorystycznie chat do Twojej strony, mo?esz te? w??czy? kilka przydatnych opcji. O tych opcjach i dodatkowych parametrach dowiesz si? na stronie Polchatu.
zszywak dodał/a następującą plik:
chat[91].zip [575Bajtów / 361 Pobrane]

http://z-themes.pl
gutomir
Dzieki zszywaku! Konkretna porada. chat juz dzialaSmile

crasch
heh, a nie ?atwiej by by?o zrobic to tak:

<iframe name="indhold" src="link_do_pokoju" align="center" width="600" height="600"></iframe>

i nadac odpowiednie rozmiary?? Wink
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

zszywak
nie crasch - nie ?atwiej. Metoda, która poda?em pozwala na ca?kowite zgranie Polchata z w?asn? stron?. ?acznie z wygladem, kolorystyk?.

Zauwa?y?em crasch, ?e piszesz du?o postów, które niczego nie wnosz? do tematu, posty piszemy wtedy, kiedy wiemy jak konkretnie rozwi?za? jaki? problem. A w Twoim przypadku wygl?da na to, jakby? celowo nabija? sobie ilo?? napisanych przez Ciebie postów. To jest moje ostrze?enie: je?li odpowiadasz u?ytkownikom, niech w Twoich odpowiedziach b?d? konkrety. W naszym regulaminie jest wyra?nie napisane: Nic nie wnosz?ce posty b?d? usuwane. B?d? usuwa? Twoje posty - o ile nie b?d? zawiera?y konkretnych tre?ci.

crasch
oki, nie ma sprawy, postaram sie odpowiada? i pisa? jak najmniej
..i to by by?o na tyle.
28 listopada 2006

zszywak
he, he crasch... pisz jak najwi?cej i jak najcz??ciej - ale z konkretami! Wink

Pozdrawiam

crasch
oki, oki postaram si?. Wink

Pozdrawiam,