Zobacz temat
"Tysi?c rejestracji"
|
|
rewizor |
Dodany dnia 12.05.2007 18:18:25
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 07.05.2007 04:38 |
Zauwa?y?em jedn? g?upot?. Mianowicie, ?eby ?ci?gn?? fusiona, trzeba si? rejestrowa? na kolejnej stronie. Wydaje mi si? to bez sensu. Oto dwie przyczyny takiego my?lenia: 1. Mail zwrotny niestety nie przychodzi lotem b?yskawicy, 2. skoro zale?y wam na promowaniu fusiona, to po co utrudniacie to ludziom? I jeszcze jedna uwaga: To jest support? to jest kupa nie support. Wejd?cie sobie na angielskie forum i zobaczcie jak dzia?a support. Tutaj tylko ka?ecie nowym u?ytkownikom szuka? i szuka?, i co z tego ?e pod ró?nymi has?ami nie ma tego co szukam? nie obchodzi to nikogo. I tak sukces, jak który? si? zdecyduje napisa? to pieprzone szukaj!!! Czeka?em tu kilka dni na odpowied? i nic, a na ...co.uk w ci?gu pi?ciu chyba min. mia?em odpowied?!! Cho? s? wyj?tki, np.: jantom - Pozdrawiam |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 08:21:37
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 12.05.2007 18:25:27
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
rewizor napisa?/a: Zauwa?y?em jedn? g?upot?... Nie obawiaj sie, zobaczysz jeszcze wiele w swoim zyciu ![]() rewizor napisa?/a: ..Mianowicie, ?eby ?ci?gn?? fusiona, trzeba si? rejestrowa? na kolejnej stronie. Wydaje mi si? to bez sensu. Oto dwie przyczyny takiego my?lenia: 1. Mail zwrotny niestety nie przychodzi lotem b?yskawicy, 2. skoro zale?y wam na promowaniu fusiona, to po co utrudniacie to ludziom?.. 1. Mail z serwera jest wysylany "lotem blyskawicy", ale to, kiedy znajdzie sie u Was uzaleznione jest od Waszych serwerow pocztowych, wiec wybacz, ale pretensje miej do wlasnych zwiazanych z tym wyborow. 2. Zalezy nam na promowaniu i zalezy nam na statystykach, ktore te promocje w jakis sposob odzwierciedlaja. Jednym z wykladnikow jest rejestracja. Rejestracja jest darmowa, bezproblemowa i zdecydowanie szybka. rewizor napisa?/a: Zauwa?y?em jedn? g?upot?. Mianowicie, ?eby ?ci?gn?? fusiona, trzeba si? rejestrowa? na kolejnej stronie. Wydaje mi si? to bez sensu. Oto dwie przyczyny takiego my?lenia: 1. Mail zwrotny niestety nie przychodzi lotem b?yskawicy, 2. skoro zale?y wam na promowaniu fusiona, to po co utrudniacie to ludziom? I jeszcze jedna uwaga: To jest support? to jest kupa nie support... Dziekujemy za wspaniale przyrownanie, godne mistrza prowadzacego strone traktujaca o poezji.. Nic dodaj, nic ujac... rewizor napisa?/a: ..Wejd?cie sobie na angielskie forum i zobaczcie jak dzia?a support... Wchodzimy codziennie, nie obawiaj sie. Ten Support jest prowadzony od dawna i zapewniam Cie, ze mamy spora praktyke w tym, co robimy. Ale oczywiscie caly czas jestesmy otwarci na dalsza edukacje, ktora zapemniaja nam, co prawda stosunkowo rzadko, userzy Twojego pokroju. rewizor napisa?/a: ..Tutaj tylko ka?ecie nowym u?ytkownikom szuka? i szuka?, i co z tego ?e pod ró?nymi has?ami nie ma tego co szukam? nie obchodzi to nikogo. I tak sukces, jak który? si? zdecyduje napisa? to pieprzone szukaj!!!.. Szanowny kolega mial nadzieje, ze kazdemu bedziemy pisali setki razy to samo? Zapomnij o tym!! Nikt nie ma czasu na takie rzeczy, od tego macie search.php oraz wlasny rozum! Skoro nie masz pojecia jak sie co nazywa i to stanowi trudnosc, to zacznij sie uczyc, zamiast nas molestowac. Nie prowadzimy zlobka. rewizor napisa?/a: Zauwa?y?em jedn? g?upot?. Mianowicie, ?eby ?ci?gn?? fusiona, trzeba si? rejestrowa? na kolejnej stronie. Wydaje mi si? to bez sensu. Oto dwie przyczyny takiego my?lenia: 1. Mail zwrotny niestety nie przychodzi lotem b?yskawicy, 2. skoro zale?y wam na promowaniu fusiona, to po co utrudniacie to ludziom? I jeszcze jedna uwaga: To jest support? to jest kupa nie support. Wejd?cie sobie na angielskie forum i zobaczcie jak dzia?a support. Tutaj tylko ka?ecie nowym u?ytkownikom szuka? i szuka?, i co z tego ?e pod ró?nymi has?ami nie ma tego co szukam? nie obchodzi to nikogo. I tak sukces, jak który? si? zdecyduje napisa? to pieprzone szukaj!!! Czeka?em tu kilka dni na odpowied? i nic, a na ...co.uk w ci?gu pi?ciu chyba min. mia?em odpowied?!!.. W takim razie proponuje korzystac TYLKO i WYLACZNIE z glownego Supportu, bo jak sam widzisz nie dorastamy im do piet. Jak widzisz, wszystko jeszcze przed nami. rewizor napisa?/a: ..Cho? s? wyj?tki, np.: jantom - Pozdrawiam Jednak jest jeden maly plusik, dobre i to ![]() Dziekujemy za uwagi i.. Rowniez kolege pozdrawiamy serdecznie ![]() Edytowane przez Pieka dnia 12.05.2007 18:43:16 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
marpar |
Dodany dnia 12.05.2007 18:32:49
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 535 Data rejestracji: 30.09.2005 20:02 |
No nie 5 dni na Supporcie i juz mysli ze pozjada? wszystkie rozumy. Ciebie na tym forum juz nie bedzie a my dalej bedziemy mówili userom, zeby szukali! Bo bed?c 5 dni na forum niewiesz ze przewaznie jeden temat powtarza sie czesciej niz raz w tygodniu. Ilez mozna leniwym userom to samo powatarzac cooo???? zal.pl @Pieka, gratuluje stoicyzmu, chyba juz skonczy?es przejmowac sie takimi userami bo po co ![]() ![]() |
|
|
Johny |
Dodany dnia 12.05.2007 19:41:57
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 372 Pomógł: 2 Data rejestracji: 30.08.2006 23:02 |
Ja tego nie rozumiem... Co za problem si? zarejestrowa?? Bierze to max. 5 minut... A mail po rejestracji dochodzi b?yskawicznie (chyba ?e masz poczt? na onecie to si? nie dziwie...). Tak samo co do szukajki, co za problem wpisa? odpowiedni? fraz?? wystarczy tylko troch? ruszy? mózgiem i jest ok... Sam mia?em kilka problemów, ale jak wstuka?em do szukajki jakie? has?o zawsze mi znalaz?o. Trzeba M Y ? L E ? ! |
|
|
![]() |
Dodany dnia 12.05.2007 20:16:39
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
A ja powiem tak widzia?em wczoraj to beznadziejne pytanie na angielskim supporcie, gdzie na Naszym forum ten problem bez pisania postów a jedynie korzystania z szukajki jest za?atwiony w mig. A pytanie ?wiadczy jedynie o jego autorze i elokwencji. Chyba nale?e do niielicznego grona osób, którzy regularnie czytaj? trzy podstawowe angielskoj?zyczne fora UK g?ówne, mods i beta mods nie wspomn? o kilkunastu innych pomniejszych-mocnych zawodników sytemu Fusion-autorów rozwi?za?. I na tamtych forach 3-ech mam te? po kilkadziesi?t postów-dziwne, ?e ?adnego z pytaniem a wszystkie z pomoc? ,moimi autorskimi rozwi?zaniami, roawi?zaniami-kolegów z Tgo Forum-polskimi. A czytam je by na Naszym Forum odpowiada? jak najlepiej-i o wszystkim co nowe i dost?pne. Promowanie Fusion przez edukacj? wspóln? nauk? wzajemn? pomoc zrozumienie i poszanowanie TAK ale nie w Twoim wydaniu! |
|
|
rewizor |
Dodany dnia 12.05.2007 20:21:15
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 07.05.2007 04:38 |
spoko. Moze mnie ponioslo, ale... Szuka?em pod wszystkimi has?ami jakie mi przysz?y do g?owy rozwi?zania tego : http://www.php-fu...d_id=12509 ?adna odpowied? jak? znalaz?em nie odpowiada?a na moje pytanie, wi?kszo?? podobnych postów by?a opatrzona has?em: no? szukaj!! [sic]; napisa?em pro?b? o pomoc i zobaczcie co mi napisali?cie. Jak ju? kto? klikn?? w temat postu, to chyba po to, ?e go zainteresowa? i chce pomóc (albo sam ma podobny problem), wi?c chocia? podpowiedzie? pod jakim has?em szuka?, bo mo?liwo?ci czasem jest bez liku. Co do maila, có?.... moja wina. ONET hihihih tu rewizor przeprasza najmocniej jak potrafi. Ale nale?y wzi?? pod uwag?, ?e poczta z onetu jest do?? popularna i pewnie wielu obecnych i przysz?ych u?ytkowników jej u?ywa. Ale mi chodzi?o, ?e na g?ównym download jest w ramach portalu i nie trzeba dwa razy si? rejestrowa?. Wci?? uwa?am, ?e to g?upota. Co do s?ownika: hehehe. Pieka, poezja to nie tylko wzdychanie do kwiatków i r?czek ukochanej ![]() ![]() Co do mojego pi?ciodniowego sta?u, to nie do ko?ca tak jest. Do?? dawno temu ju? tu by?em, ale zapomnia?o mi si? has?o jak i login. Poza tym, nawet jakbym sobie przypomnia? login, to tamta poczta, na któr? si? rejestrowa?em nie istniej ![]() Tak. Cz??ciej korzystam z supportu g?ównego. "Kupa" to nie jest najgorsze s?owo jakie znam ![]() Mimo wszystko i tak pozdrawiam ![]() Edytowane przez rewizor dnia 12.05.2007 20:23:41 |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 12.05.2007 20:39:11
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
rewizor napisa?/a: ...Ale mi chodzi?o, ?e na g?ównym download jest w ramach portalu i nie trzeba dwa razy si? rejestrowa?. Wci?? uwa?am, ?e to g?upota... Odpowiem maksymalnie prosto, zeby wszyscy czytajacy zrozumieli: na glownym supporcie nie ma typowego downloadu sa tylko podstawowe paczki + pare pomniejszych plikow. Podstawowa paczka Fusiona jest na naszym MOD's dostepna rowniez bez potrzeby rejestracji! rewizor napisa?/a: ..Co do s?ownika: hehehe. Pieka, poezja to nie tylko wzdychanie do kwiatków i r?czek ukochanej ![]() ![]() Wierz mi, ze znam wiele pojec, a w tym rowniez i to. I nie potrzebuje tworzyc strony na ten temat, zeby tematyke rozumiem i lubic. Przykre jest to, ze skoro sam autor i pomyslodawca twierdzi, ze strona nie ma przyszlosci, to zapewne tak jest, bo ktoz moze wiedziec lepiej.. rewizor napisa?/a: ..Co do mojego pi?ciodniowego sta?u, to nie do ko?ca tak jest. Do?? dawno temu ju? tu by?em, ale zapomnia?o mi si? has?o jak i login. Poza tym, nawet jakbym sobie przypomnia? login, to tamta poczta, na któr? si? rejestrowa?em nie istniej ![]() Znowu myslenie sie klania.. W profilu mam podane GG, ICQ, mail, wiec jaki problem w przywroceniu konta do zycia? Zaden. Nie bylbys pierwszy i zapewne nie ostatni. rewizor napisa?/a: ..Tak. Cz??ciej korzystam z supportu g?ównego. "Kupa" to nie jest najgorsze s?owo jakie znam ![]() Co do pierwszego, to zrozumiale i bardzo sie ciesze, ze w koncu ktos nas odciazy ![]() Co do drugiego, to jestem pewny, ze znasz ich wiele, ale na przyszlosc polecam chwile zadumy przed napisaniem tego typu okreslenia w stosunku do calej ekipy Supportu. Edytowane przez Pieka dnia 12.05.2007 21:37:22 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
m_i_n |
Dodany dnia 13.05.2007 10:57:31
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 837 Pomógł: 3 Data rejestracji: 15.02.2006 10:04 |
Ale z tym szukaniem to sie zgodze, tyle razy odpisujecie ze ktos ma szukac ze jesli juz zacznie to znajdzie tylko same posty z odp typu "szukaj"... proponuje albo im zaczac odpowiadac lub nakierowywac albo kasowac tego typu tematy po czasie, bo jesli zalozyc ze mamy 1 odp. i pozniej 50 odp typu szukaj to faktycznie moze byc problem ze znalezieniem tego.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu
|
|
Przejdź do forum: |