ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Przeczytane posty
Ivan aka Immortal
Standardowo w PHP Fusion jest tak, ?e je?eli kto? loguje sie na forum, to pod?wietla mu nieprzeczytane tematy. Je?eli je przeyta (i ew. odpowie) to znacznik powraca do normalnego koloru dopiero po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu.

I teraz moje pytanie: czy jest jaki? sposób, aby znacznik zmienia? si? automatycznie po przeczytaniu nowego postu (i ew. odpowiedzi), bez konieczno?ci ponownego logowania?

www.smocza-grota.prv.pl
W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 12:06:53
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
m_i_n
Nie trzeba sie ponownie logowac, jednakze musi minac dluzsza chwila czasu zanim fusion uzna to za przeczytane. Dokladnie od czego to zalezy to nie wiem ale tez mi sie to dziwne wydaje.
Awaria strony? - dowiedz si? o niej, nim ktokolwiek zauwa?y: uMonitor.eu

http://www.bbproject.net
Wooya
Od czasu opublikowania postu. Nie ma takiej opcji jak w np. phpBB ze jest znacznik przeczytano.
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

jantom
Ale wszystko mo?na zmodowa?. Mo?e Ci? zainteresuje mod z Fuzed Themes (by Xandra).
Mark Threads As Read v0.20
This will automatically mark threads and forums that you've read and also gives you the ability to manually mark them as read or unread.

The info is saved in a cookie, so unread threads will retain their state between logins.
Dzia?a toto ca?kiem sprawnie.

http://jantom.info
Ivan aka Immortal
Jednak nie jest tak ró?owo, jakbym chcia?. Poniewa? ju? wcze?niej modyfikowa?em pliki od forum, teraz nie mog? wgra? moda, tylko musz? wpisywa? kod r?cznie (tak jak jest w instrukcji) - i tu pojawia si? problem.

W instrukcji s? zapisane zupe?nie inne linijki kodu (do odszukania i zmiany), ni? te wyst?puj?ce u mnie. Mam wra?enie, ?e ten MOD nie b?dzie dzia?a? na tej wersji PHP-Fusion.

Ma kto? jaki? pomys?/porad??

www.smocza-grota.prv.pl
zmora150
To w jaki sposób mo?na to zrobi? bo ja jestem zalogowany ju? ponad 24 godziny i ci?gle mi pokazuje ze posty s? nie przeczytane. Jak jest jaka? mo?liwo?? prosty sposób to prosz? o to, a jak nie to prosz? o bardzo dok?adne wyt?umaczenie.

Yun
jantom napisa?/a:
Ale wszystko mo?na zmodowa?. Mo?e Ci? zainteresuje mod z Fuzed Themes (by Xandra).
Mark Threads As Read v0.20
This will automatically mark threads and forums that you've read and also gives you the ability to manually mark them as read or unread.

The info is saved in a cookie, so unread threads will retain their state between logins.
Dzia?a toto ca?kiem sprawnie.

Gdzie mo?na pobra? to cudo?

Pieka
Yun napisa?/a:
..Gdzie mo?na pobra? to cudo?

Prosze: http://www.phpfus...p?cat_id=5 - wymagana rejestracja!

Dodaje rowniez zalacznik.
Pieka dodał/a następującą plik:
mark_threads_read_v0-20.zip [69.41kB / 943 Pobrane]

Edytowane przez Pieka dnia 21.02.2008 12:32:37
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
RyanFurrier
Mam ten sam problem jak wy?ej kolega Ivan aka Immortal, pobra?em MOD, aczkolwiek kiedy zabieram si? do instalacji, po prostu niektórych linijek kodu nie moge znale??. Dodam ?e mam wersje fusiona 6.01.6 B?agam o pomoc ! Sad

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl