Zobacz temat
|
Remont generalny PHP Fusion
|
|
| Arecki |
Dodany dnia 18.05.2007 00:56:45
|
|
Przedszkolak ![]() Postów: 21 Data rejestracji: 13.03.2007 02:03 |
Witajcie Z góry prosz? - nie rzucajcie we mnie od razu Szkujak?, bo przekopa?em forum i nie znalaz?em odpowiedzi - naprawd?. Chodzi mi o takie zagadnienie: Chcia?bym postawi? od nowa ca?? stron?, ale z zachowaniem : - komentarzy (wszystkich) - ca?ego Forum. - wszystkich zdj?? w galerii i ich ocen z komentarzami - newsów - artyku?ów - podstron ... po prostu "od?wiezy?" wygl?d strony pozbywaj?c si? jednocze?nie b?edów w kodzie, tak ?eby validatory polubi?y moj? stron?. Ca?? tre??, panele i inne chcia?bym zachowa?. Czy jest to mozliwe ? No i z góry ogromnie dz?kuj? je?li kto? mi pomo?e to po?apa? ![]() Chcia?bym jeszcze zapyta? o skrypt do panelu, w którym codzie? zmieniaj? si? obrazki. Znalaz?em rotatory banerów itp, równie? w java script, ale mimo zamiany " i tak co? si? gryzie. www.kruklanki.net.pl Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
| W?cibski Go?? |
Dodany dnia 01.11.2025 06:34:16
|
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
| IP: localhost | |
wlodekp |
Dodany dnia 18.05.2007 07:56:16
|
|
Weteran ![]() Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Tak? operacj?, moim zdaniem mo?na przeprowadzi? dysponuj?c w?asnym serwerem typu localhost- najlepiej je?li to jest drugi komputer np w sieci lokalnej. Na nim przygotowa? postawi? ca?? stron? i gotow? importowa? na docelowy. Lokalny, bo chodzi o baz? gdzie import w tym przypadku-b?dzie przebiega? tabelami, a mo?e wr?cz poszczególnymi wpisami wierszami. Niektóre tabele trzeba b?dzie postawi? od nowa i importowa? tylko tre??-do nowej. Eliminacja b??dów i optymalizacja wymaga zachowania nowej kolejno?ci id bez dziur i ?onglerki datami dodawania poszczególnych wpisów. Inne obrazki, co dzie? albo wybierane losowo funkcj? z puli inne co dzie? 365 albo konkretne nazwy przypisane do daty robi?em tak ze zmian? obrazków w kalendarzu na ka?dy miesi?c posty na forum. polubi?y validatory w?a?nie przede wszystkim do tego ten local poniewa? kod fusion w wielu przypadkach jest skrótowy i u nas " zast?pujemy ' zamiast " /" itd piszemy ca?ymi blokami php w ten sposób-gdzie brak elastyczno?ci i poprawno?ci ??czenia kodu html i php jako wstawianie-mieszanie kodów. Wiele pracy I CIERPLIWO?CI przed Tob?, je?li chcesz to wszystko osi?gn?? robisz wszystko albo nic bo poszczególne plomby nie za?atwi? sprawy. p.s. zoptymalizowa?em t? klas? menu usun??em odst?p mi?dzy wpisami nawigacja idzie z tej klasy: http://www.biuro-...ska.waw.pl My?l?, ?e poszczególne posty do ca?o?ci tematu zbyt wiele nie wnios? uderzenie nale?y wykona? globalnie i tak spreparowan? stron? importowa? na docelowy serwer. Zabra? si? do rze?bienia local i pyta? o poszczególne aspekty w razie problemów w trakcie bo teoretyczne dywagacje mog? mie? ma?e prze?o?enie w stosunku do Twojej indywidualnej ODNOWY. Ja tak to widz?. Edytowane przez wlodekp dnia 18.05.2007 08:42:54 |
|
|
|
| Przejdź do forum: |

wlodekp