Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...
JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...
jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.
jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o
jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu
Nasza strona u?ywa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Wi?cej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatno?ci.
Aby strona dzia?a?a poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Hej. Przeszuka?em forum, mam ju? ten problem od 2 tyg i nie mog? sobie poradzi?. A mianowicie chcia?bym stworzy? w katalogu Artyku?y podfoldery. Foldery tworzy si? ber problemów, ale do podfolderów zainstalowa?em wtyczk? artyku?y. Ale nie dzia?a mi. Wcze?niej ju? mia?em w katalogu Artyku?y potworzone foldery np Ogolne czy W?asne, ale za nic nie mog? zrobi? podfolderu w Ogólnych. Na innej stronie mojej to dzia?a bez problemów, wi?c nie wiem w czym problem.
A komunikat z b??dem otrzymuje taki:"Firefox wykry?, ?e serwer przekierowuje ??dnie tego zasobu w sposób uniemo?liwiaj?cy jego uko?czenie. Problem ten mo?e pojawi? si? w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek". Od razu napisze, ?e ciasteczka mam odblokowane. W IExplorer natomiast strona ?aduje si? w niesko?czono??.
Prosz? o pomoc. Jestem bezradny.
Pozdrawiam