ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,399
Najnowszy użytkownik: aronbazily8

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Nie wyświetla sie środkowy i prawy blok.
bogus
Podniosłem wersję do ostatniej (w temacie) i pojawił się problem z galerią ...
Mam dwie dodatkowe, ale poprawiłem maincore.php dodając odpowiednie wpisy . Problem w tym, że nie wyświetla się zdjęcie kliknięte w albumie ..
miniatury i struktura albumów - wszystko OK.
photogallery.php?album_id=4
...ale dalej
photogallery.php?photo_id=30
już nie wyświetla nic w środku ani w prawym bloku.
Okazało się , że problem jest taki sam w przypadku dodatkowych stron, artykułów i newsów. Nie wyświetlają się bloki: środkowy i prawy.

Admin serwera twierdzi, że nic nie zmieniał. Wczytałem bazę z z archiwum i to samo.

//Proszę o zmianę nazwy tematu - jantom

Taki może być?

//Nie można było tak od razu? - jantom
Edytowane przez jantom dnia 28.05.2007 16:48:04

Wścibski Gość
Dodany dnia 14.11.2024 19:01:37
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
maq
Skoro problem z EF, to dlaczego nie zadasz pytania na ich supporcie?
"Różnica między seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje" // Woody Allen

bogus
zadałem... i cisza jak po śmierci organisty...

jantom
Wróżka dalej jest na chorobowym, po tym jak pogryzła ją szukajka - poprosiłbym o adres strony.

http://jantom.info
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
A wyobraż sobie, że nawet zainstalowałem 4.06-nie wiem za wiele na temat działania i nie mam galerii-ALE JEST ON DO POMOCY a kod przepatrzyłem dokładnie bo przenosze pewne moduły do standard fusion.
Żeby pomóc staram się zasymulować pełną sytuację problematyka.
Oprócz adresu-brak mi informacji aktualizacja z czego na co wersje-chce porównać kody zmiany-ale jakie???
I możesz drugi raz nie mieć okazji-bo EP na tym forum nie jest głównym tematem.

wlodekp.europa.pl
bogus
wlodekp, jantom przepraszam.... zachowałem się jak dyletant... oczywiście podaję adres... http://zss.lcs.ne... aktualizacja to po prostu wgranie aktualnej łaty. W PA wszystkie dokumenty są oczywiście dostępne do edycji , również fotki.

To wygląda na skopany plik photogallery. php nie domknięty jakiś tag typu </tr>, </table> wyświetlanie idzie z niego zarówno normalne jak i losowe więc nie zadziała ani jedno ani drugie.
Pytałem jak aktualizowałeś extreme na extreme który na który czy fusion na extreme który na który-pliki???
Generalnie podmień plik photogallery.php na oryginalny z instalki 4.06 u mnie chodzi bez problemów.
Powiem więcej nie masz wpisu w stopce EXTREME-nawet sprawdziłem-czy jego brak tego nie powoduje-bo ja bym tak zrobił dla usuwaczy-ale chodzi i bez niego-na theme defoult-extreme-a może jednak to foter w Twoim theme.
załącz photogallery php i spróbuj na innym theme.
Coś się wyeliminuje.
Zapisy z bazy idą prawidłowe i ona nie bruździ bo wpisuje nawet różne id z ręki i jest to samo.

wlodekp.europa.pl
bogus
Ta strona od początku chodzi na extreme IV ... dogrywałem tylko kolejne łaty.
Podmieniłem plik photogallery - zgodnie z radą ... zmieniłem theme.. i to samo....
w stopce nic nie wywalałem...jest tak jak było w theme. Faktycznie powinienem dać info o EF- moja wina. Ciekawe jest to, że to samo dzieje się przy artykułach i stronach dodatkowych...

Rozwiązanie: Pomogło nadpisanie całego katalogu includes. Nie mam pojęcia co to było. Może coś poszło nie tak przy nadpisywaniu w czasie wgrywania łatki. W ostatniej (4.06) nadpisywany był comments_include.php
Edytowane przez bogus dnia 29.05.2007 23:46:12

To bardzo fajnie, że doszedłeś cieszę się że działa, faktycznie komentarze są dodawane includowana w tabele wyświetlania jej konstrukcję-nie było tylko wspomnianych newsów. Do analizy wspólnych rzeczy występujących w problematycznych i tą drogą szukania i eliminacji błędów.

wlodekp.europa.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl