ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Zbigniew@
22.06.2025 17:50:03
Dlaczego forum jest dost?pne tylko dla 10% ludzi? Poniewa? wi?kszo?? osób korzysta z internetu na urz?dzeniach mobilnych.

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
ustawienia...
lpu183
Witam wszystkich

Wiem ?e by? mo?e b?ahe pytanie, ale tylko dla znaj?cyh temat, ja te? nie lubie dostawa? pyta? typu jak sformatowa? dysk...

Do rzeczy:

Ostatnio my?la?em nad tym co by tu zrobic z shoutem by by? z frontu, a nie zboku...zbytnio si? nie przem?czaj?c zarejestrowa?em si? na www.shoutbox.us i kod html, który otrzyma?em wstawi?em w ustawieniach strony -> powitanie Pfft...i wszystko ok...jak najbardziej...potem wstawia?em tego wi?cej i wi?cej...i pewnego razu chcia?em wstawi? jeden g?upi gif któryby oddziela? shout od powitania....po zapisaniu zmia?, nie da?o ju? si? wej?? na strone...by?y warningi (fusion core itp. zapewne wiecie jakie)...

moje pytania s? takie:

1) Gdzie jest plik w którym zapisywa?em to wszystko ?? (to nie jest settings.php [sprawdza?em go i nie ma tego co wpisywa?em wcze?niej :/]

2) Czy jest jaki? sposób przywrócenia do ?ycia tej strony ??

W?cibski Go??
Dodany dnia 06.09.2025 18:09:52
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
lpu183
uppss...nie wiem która to wersja php fusion...ale wydaje mi si? ?e to nie ma znaczenia...

pliz pomó?cie...

as
[quote]lpu183 napisa?(a):

Czy jest jaki? sposób przywrócenia do ?ycia tej strony ??...

[quote]

Nie powiesz chyba, ?e by?e? na tyle nieostro?ny i nie utworzy?e? aktualnej kopii bazy danych. Je?li jednak tak si? sta?o to nie mów tego g?o?no na tym forum, bo stracisz nie tylko swoj? stronk? ale te? i co? wi?cej - co? bardziej cennego...

lpu183
niestety....

czy kto? mo?e mi odpowiedzie? na 1 pytanie ??
gdzie si? znajduje plik w którym zapisywa?em zmiany ??

SebaZ
nie ma takich plików. Wszystko jest w bazie danych
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

MajsterBieda
Proponuj? ?mier? strony @lpu183 uczci? minut? ciszy... SadGrinGrin

P.S. Nie ?am si?! Zrobisz jeszcze kiedy? na pewno super serwis! Smile
Edytowane przez MajsterBieda dnia 06.05.2005 16:49:12

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl