ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Zarz?dzanie buttonami na stronie
SebaZ
zarz?dzanie jakimi buttonami??
Czy to kolejna wersja rotatora bannerów??
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

W?cibski Go??
Dodany dnia 08.09.2025 20:49:23
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zszywak
jest to panel z buttonami zmodyfikowany przez Wooya, jesli kto? nie chce r?cznie wkleja? kodu do zwyk?ego button_panelu, to po instalacji tego infusiona, sprawa jest bardzo uproszczona, a dodatkowo zliczana jest ilo?? klikni?? w buttony. u mnie dzia?a na 2 stronach i jestem z tego infusiona zadowolony. Polecam, ale oczywi?cie nie wszyscy b?da chcieli go mie?. Polecam go tym, którzy chc? mie? taki bajer na swojej stronie.Grin

http://z-themes.pl
SebaZ
tylko szkoda ?e swf nie mozna zapoda? :/:/

ale ja sobie do tego przerobi? GrinGrin
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

zszywak
do swf mozna jak najbardziej przerobi?, jestem w trakcie przeróbki, zapodam tutaj jak skoncz?.

SebaZ
no to fajnie - nie b?d? si? juz bawi?. ylko napisze jak ja to widz?. Mam 2 pomys?y:

1. da? jakiego? checkbox'a i jakby by? zaznaczony to skrypt zapisuje w bazie dane bannera z pola do flasha, a w przeciwnym wypadku pobiera zwyk?y url obrazka

2. da? dwa pola textarea: jedno do url a drugie do flsha. Skrypt sprawdza czy pole z url jest puste wtedy pobiera kod do flasha a jak nie puste to zwyk?y obrazek .. itd...

Pieka
zszywak napisa?(a):
... Przystosowany do PHP Fusion 5.01, po ma?ych przeróbkach mo?ecie go zastosowa? te? do starszej wersji - 5.00...

A konkretnie co trzeba przerobic, by dzialal w 5.00?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
zszywak
no i mnie tez zdarzy?a si? wpadka... do archiwum z infusionem wrzuci?em buttony, które nie powinny si? tam znale??, na nich testowa?em zarz?dzanie buttonami zanim przystosowa?em ten infusion z wersji MLS do 5.01. dopiero przed chwil? si? zorientowa?em - ten kto pobiera? ten infusion, niech usunie wszystkie buttony, które znajdzie w katalogu: buttons - znalaz?y sie tam z mojego po?piechu.

Poni?ej ten sam post z infsusionem bez zawartych tam buttonów:

-----------------------------------------------------------------------------
Wooya zrobi? ?wietny infusion, jest on standardowo sk?adnikiem wersji wieloj?zycznej PHP Fusion. S?dz?, ?e przyda si? te? i innym u?ytkownikom, jest efektowny i praktyczny. Przystosowany do PHP Fusion 5.01, po ma?ych przeróbkach mo?ecie go zastosowa? te? do starszej wersji - 5.00.

Oto screen:

mac.aplus.pl/themes/panel-banner.jpg

Poni?ej za??cznik - w ?rodku jest instrukcja instalacji.

zszywak dodał/a następującą plik:
zarzadzanie-buttonami[99].zip [53.15kB / 365 Pobrane]

neoniec
mam pytanie a w zasadzie problem ...
Jakos po zainstalwoaniu tego dodatku gdy dodaje button w rozszerzeniu gif z dysku to nie chce mi tego wyswietlic... pokazuje sie tylko kwadracik :/ rozmiar buttona to 100x40 a tam jest limit 120x40 ... dlaczego nei chce mi wyswietlic buttona ? :/

Pieka
neoniec napisa?(a):
mam pytanie a w zasadzie problem ...
Jakos po zainstalwoaniu tego dodatku gdy dodaje button w rozszerzeniu gif z dysku to nie chce mi tego wyswietlic... pokazuje sie tylko kwadracik :/ rozmiar buttona to 100x40 a tam jest limit 120x40 ... dlaczego nei chce mi wyswietlic buttona ? :/

Juz mi sie przypomnialo, ale nie obylo sie bez pomocy z zewnatrz WinkGrin
Zmien CHMOD'a katalogu banners
Edytowane przez Pieka dnia 22.05.2005 22:09:30
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl