| Przy dodawaniu obrazów do wykorzystania w newsach, artyku?ach, nie dodaje mi zdi??, a przy <Od?wie? list? plików dla edytora TinyMCE> wyskakuje mi taki b??d: 

Warning: fopen(../images/imagelist.js) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/mx/public_html/includes/buildlist.php on line 85

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/mx/public_html/includes/buildlist.php on line 86

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/mx/public_html/includes/buildlist.php on line 87

podmienia?em ju? plik buildlist.php lecz to nic nie da?o wi?c ju? nic sam nie wymy?l? mo?e pomo?ecie?

Jeszcze jedna sprawa odno?nie listy fotek do dodania w edytorze tinyMCE adres fotki mi pokazuje jeszcze z starego serwera na yoyo jak mia?em stron? gdzie to mog? zmieni? abym nie musia? co dodawanie fotki do newsa lub artyku?u tego robi? ? Za wszelkie wskazówki serdeczne dzi?ki.

Jestes z nami od prawie roku i jeszcze sie nie nauczyles, ze wszelkie kody wstawiamy w code? Poza tym, odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz na forum/Pieka
 Edytowane przez Milka dnia 04.06.2007 17:33:12

__________________________________________Jestem g??boko wierz?cym ateist?.(Albert Einstein)
 Kto wie, ile trzeba wiedzie?, aby wiedzie?, ?e si? jeszcze wszystkiego nie wie?
 |