Zobacz temat
Zegar w górnej belce.
|
|
yendo |
Dodany dnia 09.05.2005 13:05:15
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 28.03.2005 14:22 |
Witam nie mog?em znale?? informacji na forum. Czy i jak si? wy??cza date i zegar na górnej belce. |
|
|
W?cibski Go?? |
Dodany dnia 10.09.2025 02:36:14
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 09.05.2005 15:09:25
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
kasujesz wpis z theme.ph. //Shaolin - ?eby by?a jasno??, chodzi o plik theme.php, znajduj?cy si? w katalogu z aktualnie u?ywan? przez Ciebie skór? :). Edytowane przez Shaolin dnia 09.05.2005 16:24:56 Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
darkol |
Dodany dnia 09.05.2005 20:03:04
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 80 Pomógł: 1 Data rejestracji: 01.12.2004 18:11 |
SebaZ jak zwykle oszcz?dny w s?owach HEH !!!![]() ![]() |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 09.05.2005 21:59:47
|
![]() Zaawansowany ![]() Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
ekhm.. no chyba logiczne ?e theme oznacza skóra. Ja pisze porady dla ludzi mysl?cych i inteligentnych. Jakby? chwile si? zastanowi? to by? wpad? na to... ale skoro tego nie zrobi?e? Shaolin przysz?a z pomoca
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
zszywak |
Dodany dnia 09.05.2005 23:52:43
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 382 Data rejestracji: 09.11.2004 23:19 |
Do SebyZ: je?li SebaZ b?dziesz pisa? w dalszym ci?gu porady tego typu jak wy?ej - b?d? je usuwa?. Nie wnosz? niczego do w?tku i nie rozwi?zuj? problemu u?ytkownika, natomiast nabijaj? tylko ilo?? napisanych przez Ciebie postów. Je?li nie chcesz komu? czego? konkretnie wyja?ni?, to po prostu nie pisz. Do yendo: napisz nam jak? masz skórk?. Jesli standardow?, to znajd? i usu? kod, znajdziesz go w komórce: je?li masz skórk? typu jak na naszej stronie - to znajd? ten wiersz i tez usu?: w ten sposób pozb?dziesz si? daty lub zegara i daty. Edytowane przez zszywak dnia 10.05.2005 00:09:43 |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 10.05.2005 00:22:15
|
Je?li nie chcesz komu? czego? konkretnie wyja?ni?, to po prostu nie pisz. ja uwa?am ?e mam doczynienia z inteligentnymi lud?mi i tekst typu: "usu? wpis pokazuj?cy dat? w pliku theme.php" powinien wszystko wyjasni? takim ludziom. Czasami dodaj? na poczatku ?e w funkcji render_header. Co mozna wi?cej napisa?....? S?dz? ?e cz?owiek tworz?cy co? nowego (stron? WWW) jest (a raczej powinien by?) ??dny wiedzy i taki problem powinien sk?ania? go do szukania rozwi?zania i nauczenia sie przy tym czego?. Ja staram si? pisa? tak aby naprowadzi? kogo? na rozwi??anie ale rozwi?za? problem musi sam. Inaczej niczego si? nie nauczy - jak na matematyce w szkole. Podaj?c mu wszystko na tacy on nic sie nie nauczy - ba!! nawet jestem pewien ?e nie ma pojecia co zmienia i dlaczego tak jest a nie inaczej. ?al przyzna? ale chyba taka ju? jest mentalno?? Polaków ?e lepiej napisa? ?e czego? nie mo?na zrobi? (choc nawet si? nie próbowa?o) i ?eby to ktos za nas zrobi? ni? samu cos porzy tym pozna?. P.S. @ Zszywak, mam nadziej? ?e teraz po tym co napisa?em zrozumiesz wreszcie moje postepowanie Edytowane przez SebaZ dnia 10.05.2005 00:24:44 Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
zer0 |
Dodany dnia 10.05.2005 00:35:48
|
![]() Bywalec ![]() Postów: 343 Pomógł: 1 Data rejestracji: 29.07.2004 23:20 |
Ekhem.. Troszk? si? wtr?c?, gdy? ostatnio na Forum eXtreme polecia?o bardzo mi?e stwierdzenie: Podoba mi sie to forum :) Pomaga my?le? :) Ju? sobie poradzi?em. Takie milczenie z Waszej strony jest z?otem :D Znam SebaZ'a od lutego i codziennie o czym? 'piep***' g?upoty i na serrio z niego jest dobry ch?opak.. Nie wiem dlaczego ka?dy si? go czepia..? To normalny cz?owiek, który administrowa? nie jedn? stron? i takie osoby go dra?ni?. :P Co za problem poszuka?..? Dziesi?tki pyta? i setki odpowiedzi - jest w czym grzeba?.. :P To jest jak rozebrana kobieta - le?y to si? za ni? zabierasz.. :D - ww.old www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
|
darkol |
Dodany dnia 10.05.2005 17:18:49
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 80 Pomógł: 1 Data rejestracji: 01.12.2004 18:11 |
SebaZ napisa?(a): ekhm.. no chyba logiczne ?e theme oznacza skóra. Ja pisze porady dla ludzi mysl?cych i inteligentnych. Jakby? chwile si? zastanowi? to by? wpad? na to... ale skoro tego nie zrobi?e? Shaolin przysz?a z pomoca. Tak my?l? sobie, ?e to powy?sze nie by?o skierowane do mojej skromnej osoby, heh? Je?li chodzi o mnie, to jestem do?? sprawnie "jeszcze" my?l?cym i rozumnym, aby takie oczywisto?ci rozumie?. Ju? gdzie? na forum by?a toczona dyskusja na ten temat, odno?nie formy udzielania rad i odpowiadania na pytania. Pochwali?em jedynie Shaolin, ?e nieco uzupe?ni?a i poszerzy?a od siebie dodane informacje. SebaZ napisa?(a): ja uwa?am ?e mam doczynienia z inteligentnymi lud?mi i tekst typu: "usu? wpis pokazuj?cy dat? w pliku theme.php" powinien wszystko wyjasni? takim ludziom...S?dz? ?e cz?owiek tworz?cy co? nowego (stron? WWW) jest (a raczej powinien by?) ??dny wiedzy i taki problem powinien sk?ania? go do szukania rozwi?zania i nauczenia sie przy tym czego?. Ja staram si? pisa? tak aby naprowadzi? kogo? na rozwi??anie ale rozwi?za? problem musi sam. Inaczej niczego si? nie nauczy A i owszem popieram i zgadzam si? w ca?ej rozci?g?o?ci... tylko jest jedno ale. ?yj? ju? kilka ?adnych dekad na tym ?wiecie (prosz? nie kojarzy? tego, aby czasem z dniami heh) i zd??y?em dowiedzie? si?, ?e ?wiat nie jest dla wszystkich jednakowy, tak samo jak ludzie na nim ?yj?cy. Jedni s? tacy jak w powy?szej cytowanej wypowiedzi, inni s? tacy jak w cytacie poni?ej (dodam tylko, ?e nie tylko tacy s? Polacy): SebaZ napisa?(a): ?al przyzna? ale chyba taka ju? jest mentalno?? Polaków ?e lepiej napisa? ?e czego? nie mo?na zrobi? (choc nawet si? nie próbowa?o) i ?eby to ktos za nas zrobi? ni? samu cos porzy tym pozna?. wwold napisa?(a): Znam SebaZ'a od lutego i codziennie o czym? 'piep***' g?upoty i na serrio z niego jest dobry ch?opak.. Nie wiem dlaczego ka?dy si? go czepia..? To normalny cz?owiek, który administrowa? nie jedn? stron? i takie osoby go dra?ni?. ![]() Ja te? ju? zd??y?em go nieco pozna? i wiem, ?e jest lakoniczny w swych wypowiedziach, które dla niego, tak jak dla cz??ci innych osób s? logiczne i oczywiste. Swoj? drog? i mi osobi?cie pomóg? w kilku w?tpliwych dla mnie kwestiach i jego odpowiedzi, lub kierunki rozwi?zania problemu wielce mi pomog?y. I wcale si? go nie czepiam, tylko trzeba zrozumie?, ?e na ?wiecie ?yj? te? tacy osobnicy, którym nic nie mówi? takie skrótowe informacje (lub udaj?, ?e nic im to nie mówi) i tak jak ?wiat b?dzie d?ugo istnia?, takowi b?d? na nim te? i ludzie. wwold napisa?(a): To jest jak rozebrana kobieta - le?y to si? za ni? zabierasz.. Bardzo obrazowo przedstawiona istota problemu. Tylko prosz? mi wierzy?, ?e s? te? tacy... ![]() ![]() ![]() Pozdro... pok?ony dla Sebaz i wwold. Edytowane przez darkol dnia 10.05.2005 17:20:19 |
|
Przejdź do forum: |