ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 6

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,405
Najnowszy użytkownik: kipolas

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

jantom
07.09.2025 09:40:31
Strona z niebytu wrocila, ciekawe kiedy polskie literki rowniez...

JazOOn
25.06.2025 23:43:19
Dziadziejemy jantom...

jantom
23.06.2025 21:37:31
Z ciekawo?ci pogrzeba?em w historii i jest gorzej ni? my?la?em. Skórka Nadzieja ma ju? 17 lat.

jantom
23.06.2025 21:33:12
... troch? zasiedzia?o Wink

jantom
23.06.2025 21:32:38
Cecha tego, jak z 20+ lat temu pisano strony - tabelki wsz?dzie, szczególnie do tworzenia uk?adów stron. PF d?ugo by? wierny tej tradycji. A obecny szablon Supportu napisa?em z 15 lat temu i chyba mu

Pobierz now? wersj?
Pobierz podr?cznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » B??dy i korekty
 Drukuj temat
Zegar w górnej belce.
yendo
Witam nie mog?em znale?? informacji na forum.
Czy i jak si? wy??cza date i zegar na górnej belce.

W?cibski Go??
Dodany dnia 10.09.2025 02:36:14
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
kasujesz wpis z theme.ph.

//Shaolin - ?eby by?a jasno??, chodzi o plik theme.php, znajduj?cy si? w katalogu z aktualnie u?ywan? przez Ciebie skór? :).
Edytowane przez Shaolin dnia 09.05.2005 16:24:56
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

darkol
SebaZ jak zwykle oszcz?dny w s?owach HEH !!!Pfft No ,ale ju? taki on jest, dobry i szczery ch?op z niego... ale nie zawsze to co zapoda, jest dla laików pomocne, dobrze ?e inni czuwaj? i dodadz? od czasu do czasu nieco wi?cej, HEHWink
Imperium Osma?skie - Historia i Dzieje Imperium Tureckiego.

www.osman.livenet.pl

www.osman.livenet.pl
SebaZ
ekhm.. no chyba logiczne ?e theme oznacza skóra. Ja pisze porady dla ludzi mysl?cych i inteligentnych. Jakby? chwile si? zastanowi? to by? wpad? na to... ale skoro tego nie zrobi?e? Shaolin przysz?a z pomoca
Zadawanie pyta? na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego ka?dy mo?e by? pozbawiony je?eli nie b?dzie umia? z niego korzysta?. Nie wymagaj wi?c natychmiastowej odpowiedzi.

zszywak
Do SebyZ: je?li SebaZ b?dziesz pisa? w dalszym ci?gu porady tego typu jak wy?ej - b?d? je usuwa?. Nie wnosz? niczego do w?tku i nie rozwi?zuj? problemu u?ytkownika, natomiast nabijaj? tylko ilo?? napisanych przez Ciebie postów. Je?li nie chcesz komu? czego? konkretnie wyja?ni?, to po prostu nie pisz.

Do yendo: napisz nam jak? masz skórk?. Jesli standardow?, to znajd? i usu? kod, znajdziesz go w komórce:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

je?li masz skórk? typu jak na naszej stronie - to znajd? ten wiersz i tez usu?:

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

w ten sposób pozb?dziesz si? daty lub zegara i daty.
Edytowane przez zszywak dnia 10.05.2005 00:09:43

http://z-themes.pl
SebaZ
Je?li nie chcesz komu? czego? konkretnie wyja?ni?, to po prostu nie pisz.

ja uwa?am ?e mam doczynienia z inteligentnymi lud?mi i tekst typu: "usu? wpis pokazuj?cy dat? w pliku theme.php" powinien wszystko wyjasni? takim ludziom. Czasami dodaj? na poczatku ?e w funkcji render_header. Co mozna wi?cej napisa?....?

S?dz? ?e cz?owiek tworz?cy co? nowego (stron? WWW) jest (a raczej powinien by?) ??dny wiedzy i taki problem powinien sk?ania? go do szukania rozwi?zania i nauczenia sie przy tym czego?. Ja staram si? pisa? tak aby naprowadzi? kogo? na rozwi??anie ale rozwi?za? problem musi sam. Inaczej niczego si? nie nauczy - jak na matematyce w szkole.

Podaj?c mu wszystko na tacy on nic sie nie nauczy - ba!! nawet jestem pewien ?e nie ma pojecia co zmienia i dlaczego tak jest a nie inaczej.

?al przyzna? ale chyba taka ju? jest mentalno?? Polaków ?e lepiej napisa? ?e czego? nie mo?na zrobi? (choc nawet si? nie próbowa?o) i ?eby to ktos za nas zrobi? ni? samu cos porzy tym pozna?.

P.S.
@ Zszywak, mam nadziej? ?e teraz po tym co napisa?em zrozumiesz wreszcie moje postepowanie
Edytowane przez SebaZ dnia 10.05.2005 00:24:44

zer0
Ekhem.. Troszk? si? wtr?c?, gdy? ostatnio na Forum eXtreme polecia?o bardzo mi?e stwierdzenie:
Podoba mi sie to forum :) Pomaga my?le? :) Ju? sobie poradzi?em. Takie milczenie z Waszej strony jest z?otem :D

Znam SebaZ'a od lutego i codziennie o czym? 'piep***' g?upoty i na serrio z niego jest dobry ch?opak.. Nie wiem dlaczego ka?dy si? go czepia..? To normalny cz?owiek, który administrowa? nie jedn? stron? i takie osoby go dra?ni?. :P Co za problem poszuka?..? Dziesi?tki pyta? i setki odpowiedzi - jest w czym grzeba?.. :P To jest jak rozebrana kobieta - le?y to si? za ni? zabierasz.. :D

- ww.old
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

darkol
SebaZ napisa?(a):
ekhm.. no chyba logiczne ?e theme oznacza skóra. Ja pisze porady dla ludzi mysl?cych i inteligentnych. Jakby? chwile si? zastanowi? to by? wpad? na to... ale skoro tego nie zrobi?e? Shaolin przysz?a z pomoca.

Tak my?l? sobie, ?e to powy?sze nie by?o skierowane do mojej skromnej osoby, heh? Je?li chodzi o mnie, to jestem do?? sprawnie "jeszcze" my?l?cym i rozumnym, aby takie oczywisto?ci rozumie?. Ju? gdzie? na forum by?a toczona dyskusja na ten temat, odno?nie formy udzielania rad i odpowiadania na pytania. Pochwali?em jedynie Shaolin, ?e nieco uzupe?ni?a i poszerzy?a od siebie dodane informacje.
SebaZ napisa?(a):
ja uwa?am ?e mam doczynienia z inteligentnymi lud?mi i tekst typu: "usu? wpis pokazuj?cy dat? w pliku theme.php" powinien wszystko wyjasni? takim ludziom...S?dz? ?e cz?owiek tworz?cy co? nowego (stron? WWW) jest (a raczej powinien by?) ??dny wiedzy i taki problem powinien sk?ania? go do szukania rozwi?zania i nauczenia sie przy tym czego?. Ja staram si? pisa? tak aby naprowadzi? kogo? na rozwi??anie ale rozwi?za? problem musi sam. Inaczej niczego si? nie nauczy

A i owszem popieram i zgadzam si? w ca?ej rozci?g?o?ci... tylko jest jedno ale. ?yj? ju? kilka ?adnych dekad na tym ?wiecie (prosz? nie kojarzy? tego, aby czasem z dniami heh) i zd??y?em dowiedzie? si?, ?e ?wiat nie jest dla wszystkich jednakowy, tak samo jak ludzie na nim ?yj?cy. Jedni s? tacy jak w powy?szej cytowanej wypowiedzi, inni s? tacy jak w cytacie poni?ej (dodam tylko, ?e nie tylko tacy s? Polacy):
SebaZ napisa?(a):
?al przyzna? ale chyba taka ju? jest mentalno?? Polaków ?e lepiej napisa? ?e czego? nie mo?na zrobi? (choc nawet si? nie próbowa?o) i ?eby to ktos za nas zrobi? ni? samu cos porzy tym pozna?.

wwold napisa?(a):
Znam SebaZ'a od lutego i codziennie o czym? 'piep***' g?upoty i na serrio z niego jest dobry ch?opak.. Nie wiem dlaczego ka?dy si? go czepia..? To normalny cz?owiek, który administrowa? nie jedn? stron? i takie osoby go dra?ni?. Pfft Co za problem poszuka?..?

Ja te? ju? zd??y?em go nieco pozna? i wiem, ?e jest lakoniczny w swych wypowiedziach, które dla niego, tak jak dla cz??ci innych osób s? logiczne i oczywiste. Swoj? drog? i mi osobi?cie pomóg? w kilku w?tpliwych dla mnie kwestiach i jego odpowiedzi, lub kierunki rozwi?zania problemu wielce mi pomog?y. I wcale si? go nie czepiam, tylko trzeba zrozumie?, ?e na ?wiecie ?yj? te? tacy osobnicy, którym nic nie mówi? takie skrótowe informacje (lub udaj?, ?e nic im to nie mówi) i tak jak ?wiat b?dzie d?ugo istnia?, takowi b?d? na nim te? i ludzie.
wwold napisa?(a):
To jest jak rozebrana kobieta - le?y to si? za ni? zabierasz..

Bardzo obrazowo przedstawiona istota problemu. Tylko prosz? mi wierzy?, ?e s? te? tacy...Shock którzy naprawd? nie wiedzieliby, co tak naprawd? i w takowym wypadku nale?y robi? lub uczyni?, hehe. PfftShock

Pozdro... pok?ony dla Sebaz i wwold.
Edytowane przez darkol dnia 10.05.2005 17:20:19
Imperium Osma?skie - Historia i Dzieje Imperium Tureckiego.

www.osman.livenet.pl

www.osman.livenet.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl